Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şu anda ne kadar mutlu olduğumu tahmin edemezsiniz.Hepinize hepinize çok teşekkür ederim.Beni yalnız bırakmadığınız için.

ben her gün burdayım canım gelişmelerimizi her zaman paylaşabiliriz

çünkü daha mart ayında başlayacak olan tedavim için aylar öncesinden strese girdim ve çıkamıyordum.iki gündür de kürler için girdiğim nette kadınlar kulubünü farkettim ve yazılarınızı okudum saatlerce.Nasıl oluyor anlamadım ama kaydoldum.İşte burdayım keşke daha önceleri farketseydim.Süpersiniz siz..................

soğan kürünü şiddetle tavsiye ederim rkadaşımın 4 senedir olmuyodu ve bu kürden sonra şimdi hamiş
benimde ikinci denemem martta olcak ben denicem

dogacığım ben bugün sabah sogankürünü yaptım ama akşam yapmadım vazgeçtim midem bulandı açkarna olduğu için.Peki sen şu anda yapıyormusun

birde doğru zamandamıyım onu anlamadım.tedamime daha kötü etki yapar diye vazgeçmiştim.bilgin varsa haberdar et lütfen

hayır canım benim reglme bir kaç gün var 1. günü başlıcam denedim çok kötü ama bebiş için herşeye varım bide ben bu ay çakşır kökünü kaynatıp sabah akşam aç karnına içtim oda kötü ne yapalım katlanıyoruz işte

kadıköy acıbademde deniyorum ilkinide orda yaptırdım

martta kontrolüm var eğer bi problem yoksa hemen başlıcaz

slm kızlaaar nasılsınız bakalıım? aramıza yeni katılan arkdaşlara bol şans diliyorummm. ne kaynatıosunuz bakiiim

bana zaman ayırdığınız için teşekkürler.yarın tekrar görüşmek dileğiyle herkese iyi akşamlar

slm canım teşk tüp bebek kayntıyoz katılmak istermisin

hep içindeyim zaten bu konunun. bu arada pınar ben. daha önce denediniz mi sorun neydi? kaynaşalım azcık :)

bana zaman ayırdığınız için teşekkürler.yarın tekrar görüşmek dileğiyle herkese iyi akşamlar

canım hayırlı olsun şimdiden tedavin, kötü düşünme eger olacağı varsa olur eger hayırsızsa zaten allah onu bildiği için vermez. insallah allah gönlüne göre verir canım benimm, stres yapmamaya çalışş:1hug:

evet bi defa denedim olmdı yine denicem allah kısmet ederse şimdilik bi sorun bulamıyo dok.
sen denedinmi

evet bi defa denedim olmdı yine denicem allah kısmet ederse şimdilik bi sorun bulamıyo dok.
sen denedinmi

anladım canım allah gönlüne göre verir insallah, benim ilk denememdi tuttu allaha şükür, çarşamba ilkdefa ultrasonada görcez insallah, darısı size ve tüm isteyenlere, umudunu hiç yitirme emii:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…