Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MYWORLD canım benim transferin hayırlı olsun? kaç tane yerleştirdiler? inş bu sefer bebişine kavuşacaksın canım dualarım seninleee

amin canım aminnnn inşallahhhh. ilki gibi bu defa da 4 tane yumişimi koydular. hayırlısı ile pozitif sonuçlar almayı nasip etsin Rabbim cümlemize :Saruboceq: emek veren herkeslere:Saruboceq:

sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik:CüvCüv:

arkadaşlar sizlere bişe sormak istiyorum bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirmiler öncelikle merhabalar ben geçen salı günü adet oldum 2 ci günü doktora gittim bir önceki ay gittiğimde dr yumurtalıklarda kist görmüştu bu gittiğimde kistim küçülmüş 6mm den 2.5 mm ye inmiş dedi doğum konturol hapı kullanmıştım yanlız doktorum beni alman hastanesine gönderip kistimin boşaltılmasını istedi hemen tüpbebek işlemlerine yani ilaç ve iğnelere başlamak için başlamak için ama ben bu işlemden çok korktum ilaçla geçebilme imkanı varmı dedim 1 ay daha doğum konturol hapı kullan buyuk ihtimalle geçer şayet geçmezse busefer kaçamazsın kisti boşaltırım dedi bu kist boşaltma işlemi agrılı bir işlemmidir? ben bu işlemden çok korkuyorum benim isteyim üzerine genel anestezi altında yaparmılar benim durumumda olan veya bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi?olursanız inanın çık sevinirim herkese saygılar

amiin canım allah hepimizin gönlüne göre versin inşş. benim fena değil ama çarşambayı iple çekiyorum bebeğimi/bebişlerimi ilk defa görcem keseleri ve kalp atışlarını. zaman geçmek bilmiyor heyecan hat safhaada :ecrin_bebek:

iyi sayılırım hafif moral bozukluğu var onun dışında iim hep bi tedirginlik var ya bi anlatsalar bana herşeyin yolunda olduğunu doktoruda aramak istemiorum arasam ne dicemki gidip başka yerde ultrasona girmeyi bile düşündüm ama beklicem ay bu ara ii değilim ne bilim belkide hamilelik psikolojisidir ya bilmiorum

merhaba arkadaşlar,

hamile arkadaşları tebrik ediyorum..Allah tamamına erdirsin inşallah..
Tedavideki arkadaşlara da bol şanslar diliyorum..
Ben de doktorumla konuştum cuma günü gidip 2.tedaviyi planlayacağız..10 Martta başlıyorum kısmet olursa..bakalım inşallah bu sefer Allah yüzümüzü güldürür..

merhaba akasya ben 2 kere kist içini boşalttırdım. hiç zorlanmıyorsun. azcık canın acıyor okadar merak etme. hapla beklersen çok vakit geçiyor benimde devamlı kistim oluşuyordu. ve tedavi öncesi kistlerimi hallediyordum.

hayırlısı inşallah canım. çok zorlu bir yol bu yaaaa.önce tedavi aşamasını bekle sonra yumiş toplanmasını, transfer edilmesini, tahlil süresini oyyy oyyyyyyy kese kalp atışı vs vs hiç bitmio ki çilemiz sürekli beklemedeyizkaydirigubbakcemile

kızlar buğün tedavimin 6. günü.pregon+cetrotide yapılıyor.çok uykum geliyor.her an uyumak istiyorum.sizde de olmuş muydu

canım benim hamileliktendir. moralini düşürme. hakkımızda hayırlısı neyse o olacak allah bilir birtanem. dualarım seninlee

o kadar hak veriyorum ki sana. 1 gün bile o kadar degerli ki o kadar uzun geliyorki insanaa. ama sonucunda hepimiz bebişimize kavuşacağızz :)

günaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::içelim::teytey:

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılıyorum. 3 martta ilaçlarıma başlıyorum.... allah hepimizin yolunu açık etsin.

Merhaba arkadaşlar.Kader ortaklarım benim.Benide aranıza alırmısınız?Bende mart ayının başında başlıyorum allah kısmet ederse tüpbebek tedavisine.Ne olur benide yalnız bırakmayın bu zorlu yolda.Bir cevap yazın LÜTFEN.

Aramıza hoşgeldin canım. Merak etme burada arkadaşlarla seni yalnız bırakmayacağız. Şimdiden tedavin hayırlı olsuna.s.

özlenözlem merhaba.Teşekkür ederim canım aranıza benide aldığınız için.hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah. Dualarım hepimize...

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılıyorum. 3 martta ilaçlarıma başlıyorum.... allah hepimizin yolunu açık etsin.

tedavileriniz hayırlı olsun inşallah. Dilerim Rabbim emeklerinizi boş çıkarmaz. kucaklarınızı bebişle doldurur

Bu arada yumurta rezervimiz de çok az. Yok denecek kadar.kullandığım günlük 650 doza rağmen 3 tane oluyor oda kalitesiz .İnşallah bu defa bir mucize olur herşey yolunda gider de benimde acılarım sona erer bizde güleriz artık hayata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…