Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar şimdi geldim doktordan 10 tane yumoş oluşmuş içim pır pır yemin ediyorum. her şey yolunda giderse perşembe toplarız dedi cumartersi kontrol var

kızlar şimdi geldim doktordan 10 tane yumoş oluşmuş içim pır pır yemin ediyorum. her şey yolunda giderse perşembe toplarız dedi cumartersi kontrol var

hadi bakalım hayırlısı :)) inşallah hepimiz için herşey yolunda gider benim yumoşlar da pazar toplanıcak herhalde

canım benim saol benimde vücut ısım normalde düşüktür şimdi ise 37 dinin altına inmio ve kanım sınırlarda böle kendimi kanım çekilmiş gibi hissettim eşimde bebişimiz alıo kanını bişi deme annesi diyip duruo ya çok zor bulduğumuz için bebeklerimizi korkuo insan grip olucam sanırım bugün ılık bi duş aldım şimdi iim ara ara bulantım oluo benimki erken başladı ha kızlar hepinize sölim bu arada bulantınız oldumu tuzlu çubuk filan yiyin hemşire söledi ve çokda ii gelio tuzlu şeyler ye dedi karanfilcim çok teşekkür ederim

tedavi de olan arkadaşlarıma Allah yar ve yardımcıları olsun.
sonuç bekleyenlere de Rabbim pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin....

bende hafif grip oldum ve atlattim cok sükür.insallah sende hafif atlatirsin canim.mide bulantisina havuc da cok iyi gelio bilgin olsun.benimde bulantilarim asiri dereceydi.bu ara biraz azaldi.insallah komple biter artik.cok zor.allah yardimcin olsun canim:) napalim nazli bebislerimiz icin deger

kızlar bende bi yer sölim biz eşimle kesinlikle gidicez inşallah 26 şubatta anne bebek fuarı var cnr da araştırın netten bakın hepinizin bilgisine

kizlar bizim bilgisayar yarin tamire gidio ve 15-20 gün giremiycem nete..insallah girdigimde bi sürü güzel hbrle karsilasirim.hoscakalin kizlar..

Canım emin ol bütün dualarımız seninle hastaneye giderken moralini yüksek tut ve hep olumlu düşün

tşkederim canım hayırlısı bakalım sabah 10 da gelin dediler inş yeterli sayıda ve kalitede yumurta oluşmuştur tedavi süresince iyi dediler ama hayırlısı artık

arkadaşlar gonol-f 1050 iğne raporum var 2 kutu aldım eczaneden toplam değeri 1500 tl eskiden % 20sini ödemiştim aşılamada. 750 lira + 250 lirada katkı payı aldılar yani 1500 liranın 1000 lirasını ben karşılıyorum 500 lirasını devlet karşılıyor anlamadım ben bu işten bişey raporun olmasının ne anlamı kaldı.raporları olan arkadaşlar sizdemi aynı şekilde ödediniz.

günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sanada günaydın.ben seni okudum yeni trasver olmuşsun öncelikle hayırlı olsun derim inşallah hamile haberini alırız.bende ocak 23 te trasver olmuştum sonuç nagatif. sana tavsiyem sakın canım kafana hiç birşey takma tutmadımı diye olumlu ol trasveri unutmaya çalış ben çok taktım stres yaptım.stres tutunmanın düşmanı. ne olur rahat ol 12 gün beklemek çok zor biliyorum ama kendini boş şeylerle üzme.inşallah güzel haberler bekliyoruz senden.tutan arkadaşlardan duyduğum ananas yemişler et balık bol bol tüket tutunmayı sağlıyormuş.ben beslenemedim sonra duydum ama işişten geçmişti.

evet canım 2 gün önce oldu transferim. hayırlısı ile bekliyorum. sakın kendini üzme yok ben onu yemedim bunu yapmadım diye düşünüp te kendini suçlama. bunlar bi yerde işin cilveleri Rabbim OL derse ne ananasa bakar bu iş nede ete balığa sakın böyle düşünerek kendini yıpratma. hakkında hayırlısı olsun. dilerim diğer denemende yada kendiliğinden bebeğin sana gelecek moralini sende yüksek tut
günaydın sanada bu arada transferin hayırlı olsun iii haberlerini bekliyoruz

sağol canım inşallah hayırlı haberler vermeyi nasip etsin Rabbim

tedavi de olan arkadaşlarıma Allah yar ve yardımcıları olsun.
sonuç bekleyenlere de Rabbim pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin....
canım transferin hayırlı olsun.son derece raht olman çok hoşuma gitti.stressiz olmak bu işin en önemli basamağı sanırım.bebeğinin haberlerini bekliyoruz canım
kızlar bende bi yer sölim biz eşimle kesinlikle gidicez inşallah 26 şubatta anne bebek fuarı var cnr da araştırın netten bakın hepinizin bilgisine
iyi geziler .gördüklerinden bizi de nasiplendirirsin artık sengözlerimebaksanab
tşkederim canım hayırlısı bakalım sabah 10 da gelin dediler inş yeterli sayıda ve kalitede yumurta oluşmuştur tedavi süresince iyi dediler ama hayırlısı artık
transferin hayırlı olsun.rahat ol,uyudun uyandın olacak.allah bebeğine bu kadar yaklaştırdı.çok şükürhihoyyytdelikafadulden

canım sana da bebişin en kısa zamanda gelsin.belki doğal yoldan ulaşır anneciğine.çok var bu şekilde hamile kalan arkadaşımız?

bu arada msms,pembemavi,rrose ve diğer çiçeği burnunda annelerimiz neredeler?pek uğramaz mı oldular ne?sengözlerimebaksanabmirmirmirmir

canım benim inan okuyorum ama benim bu ara baş ağrım ve keyifsizliğim var sürekli uyku modundayım mide bulantımda oluyo okuom takip ediom öle yazmaya mecalim yok yani bide tedirginlik var çok üstümde 4 mart gelmek bilmez artık bi hayırlısıyla atlatsam tehlikeli kısımları çok korkuyorum bebeğime bişi olcak die sizinde moralinizi bozmak istemiyorum işte bunalrdan dolayı pek yazmıyorum genellikle okuyorum arada dahil oluyom sohbetlere

canımbenim sakın sters yapma .uykuysa uyu bol bol .moralini yüksek tut.hep olumlu düşün.her şey güzel gidecek allahın izniyle.umutlarımız sayesinde buralara geldik.bebeğin seninle ve hep de annişiyle olacak.:CüvCüv::lepi:

canım transferin hayırlı olsun.son derece raht olman çok hoşuma gitti.stressiz olmak bu işin en önemli basamağı sanırım.bebeğinin haberlerini bekliyoruz canım

ayyy canım benim ya bu defa haddinden fazla rahatım sanırım. transfer yapılmış yapılmamış tek farkım yememe içmeme dikkat ediyorum düzenli ilaçlarımı kullanıyorum hepsi bu. nerdeyse elimden gelse kalkıp temizlik falan yapacağım. ilk transferimde ne makinaya çamaşır atabilmiştim nede bulaşık makinası boşaltabilmiştim şimdi ise hepsini yapıyorum. çünkü biliyorum ki Rabbim eğer Ol dediyse o herşekilde annesine tutunacak. gerektiği kadar dikkat ediyorum ama abartmıyorum. hayırlısı olsun inşallah. tüm sonuç bekleyen arkadaşlarıma hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin Rabbim,

sen naptın senin durumun nedir bu arada

MYWORLD canım benim transferin hayırlı olsun? kaç tane yerleştirdiler? inş bu sefer bebişine kavuşacaksın canım dualarım seninleee

ROSE nasılsın canım? bende o kadar yorgunluk olmuyor, midemle bulanmakla bulanmamak arasında kalıyor garip oluyor yani midem.yalnız gögüslerim haddinden fazla büyüdüler, kaşınıyorlar, dün kaşımıştım ama hafifçe, sabah bi baktım yara olmuşlar sanırım çatlicaklar şimdiden bende hemeencik badem yagı sürdüm. günler geçmek bilmiyor sana katılıyorum, bende haftaya çarşamba görcem insallah bebişimi/ bebişlerimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…