doğum kontrol hapı ginera kullanıyorum pazartesi bitcek bittikten keç gün sonra adet olurum daha önce doğum kontrol hapı kullanmadım
sen adet olamadığın için öyle yapılmıştır. doğum kontrol hapı ne zaman bitiyor?
kızlar şimdi geldim doktordan 10 tane yumoş oluşmuş içim pır pır yemin ediyorum. her şey yolunda giderse perşembe toplarız dedi cumartersi kontrol var
canim öncelikle gecmis olsun.aynisini bende yasadim.gecen hafta ben öyleydim.ama benim atesim 39.5 olmustu.baya yükselmisti yani.dr.a gittik hemen korkma 40 41 olmadigi sürece korkma dedi.ates düsürücü ama bebege zarar vermeyen hap verdi.gripal virüs kapmissin dedi.zaten hamileyken vücut isisi normalin üstünde oluyomus.38-38.5 olursada korkma demisti dr.um.sen yinede istersen kendi dr.una sor.ama allaha sükür düsmüs atesin.ben 4 gün yattim atesten ve benim normal vücut isimda 35.5 dur.bana göre cok cikmisti atesim.neyse arkadasim gelmis gecmis olsun insallaha.s.
canım benim saol benimde vücut ısım normalde düşüktür şimdi ise 37 dinin altına inmio ve kanım sınırlarda böle kendimi kanım çekilmiş gibi hissettim eşimde bebişimiz alıo kanını bişi deme annesi diyip duruo ya çok zor bulduğumuz için bebeklerimizi korkuo insan grip olucam sanırım bugün ılık bi duş aldım şimdi iim ara ara bulantım oluo benimki erken başladı ha kızlar hepinize sölim bu arada bulantınız oldumu tuzlu çubuk filan yiyin hemşire söledi ve çokda ii gelio tuzlu şeyler ye dedi karanfilcim çok teşekkür ederim
Canım emin ol bütün dualarımız seninle hastaneye giderken moralini yüksek tut ve hep olumlu düşün
günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sanada günaydın.ben seni okudum yeni trasver olmuşsun öncelikle hayırlı olsun derim inşallah hamile haberini alırız.bende ocak 23 te trasver olmuştum sonuç nagatif. sana tavsiyem sakın canım kafana hiç birşey takma tutmadımı diye olumlu ol trasveri unutmaya çalış ben çok taktım stres yaptım.stres tutunmanın düşmanı. ne olur rahat ol 12 gün beklemek çok zor biliyorum ama kendini boş şeylerle üzme.inşallah güzel haberler bekliyoruz senden.tutan arkadaşlardan duyduğum ananas yemişler et balık bol bol tüket tutunmayı sağlıyormuş.ben beslenemedim sonra duydum ama işişten geçmişti.
günaydın sanada bu arada transferin hayırlı olsun iii haberlerini bekliyoruz
canım transferin hayırlı olsun.son derece raht olman çok hoşuma gitti.stressiz olmak bu işin en önemli basamağı sanırım.bebeğinin haberlerini bekliyoruz canımtedavi de olan arkadaşlarıma Allah yar ve yardımcıları olsun.
sonuç bekleyenlere de Rabbim pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin....
iyi geziler .gördüklerinden bizi de nasiplendirirsin artık sengözlerimebaksanabkızlar bende bi yer sölim biz eşimle kesinlikle gidicez inşallah 26 şubatta anne bebek fuarı var cnr da araştırın netten bakın hepinizin bilgisine
transferin hayırlı olsun.rahat ol,uyudun uyandın olacak.allah bebeğine bu kadar yaklaştırdı.çok şükürhihoyyytdelikafaduldentşkederim canım hayırlısı bakalım sabah 10 da gelin dediler inş yeterli sayıda ve kalitede yumurta oluşmuştur tedavi süresince iyi dediler ama hayırlısı artık
sanada günaydın.ben seni okudum yeni trasver olmuşsun öncelikle hayırlı olsun derim inşallah hamile haberini alırız.bende ocak 23 te trasver olmuştum sonuç nagatif. sana tavsiyem sakın canım kafana hiç birşey takma tutmadımı diye olumlu ol trasveri unutmaya çalış ben çok taktım stres yaptım.stres tutunmanın düşmanı. ne olur rahat ol 12 gün beklemek çok zor biliyorum ama kendini boş şeylerle üzme.inşallah güzel haberler bekliyoruz senden.tutan arkadaşlardan duyduğum ananas yemişler et balık bol bol tüket tutunmayı sağlıyormuş.ben beslenemedim sonra duydum ama işişten geçmişti.
canım benim inan okuyorum ama benim bu ara baş ağrım ve keyifsizliğim var sürekli uyku modundayım mide bulantımda oluyo okuom takip ediom öle yazmaya mecalim yok yani bide tedirginlik var çok üstümde 4 mart gelmek bilmez artık bi hayırlısıyla atlatsam tehlikeli kısımları çok korkuyorum bebeğime bişi olcak die sizinde moralinizi bozmak istemiyorum işte bunalrdan dolayı pek yazmıyorum genellikle okuyorum arada dahil oluyom sohbetlere
canım transferin hayırlı olsun.son derece raht olman çok hoşuma gitti.stressiz olmak bu işin en önemli basamağı sanırım.bebeğinin haberlerini bekliyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?