Arkadaşlar hangi merkezlerde tedavi gördüğümüzü de eklesek ne dersiniz?kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar bete hcg 10.gün 189 çıktı 13. gün 744 çıktı.tüp bebek yaptırmıştım 3 tane yumoş yerleştirdiler acaba ikiz mi üçüz mü. lütfen cevap verin..çok merak ediyorum
kızlar dün transferim olduuuuuuu. 10 martta testim yapılacak.çok heyecanlıyım. dün akşam hep dua ettim hadi bebekler annenize tutunun diye
biv selam canım ,kızlar dün transferim olduuuuuuu. 10 martta testim yapılacak.çok heyecanlıyım. dün akşam hep dua ettim hadi bebekler annenize tutunun diye
biv selam canım ,
benimde dün oldu transfer.Hadi hayırlı olsun seninde inşallah dualarımız tutar. bana 11 mart dediler test için.senin kaçıncı gün oldu transfer?kaç tane transfer oldun?
biv selam canım ,
benimde dün oldu transfer.Hadi hayırlı olsun seninde inşallah dualarımız tutar. bana 11 mart dediler test için.senin kaçıncı gün oldu transfer?kaç tane transfer oldun?
Mona rosa inşallah seninde hamiş haberlerini alacağız hayatım
Arkadaşlar merhaba 1-2 milyon spermle aşılama olurmu
bendeadanada, sağol canım hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah:ecrin_bebek::dance:senin tedavinde hayırlı olsun inşallah bebişlerin tutunurlar hayırlısıyla..
sağol canım inşallah. bende 2 tane transfer oldum.Bakalım benim tahlilde 11 mart.Off vakit nasıl geçecek???salı topladılar canım cumada transfer oldu. 10 mart kan tahlili yaplıacak. 2 tane transfer oldu 3 olacaktı 2 tane iyi kalitede kalabilmiş.
inşallah ikimzde hayırlı sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?