--------------------------------------------------------------------------------
kızlar merhabab allahım inş hepimizi yavrularımıza kavuştursun bende 1.tüp bebek denemem negatif sonuçlandı merkezimden hiç memnun kalmadım merkez araştırıyorum tabii bu arada birde maddi olarak toparlanmam gerekiyor benide listeye ekler misiniz kızlr sizler birden fazla deneme yatığınz için bilirsiniz sizden histereskopi yapılanlar oldumu bana merkez sorun bulamadıklarını ve histereskopi yapacaklarını söylediler maliyeti 2000 dediler bana çok fazla geldi bu konuda yardımcı olur musunuz yaptıran varsa kaça yaptırdı ve merkezinden memnun olanlar lütfen yardım edin
mrb.elsinore cem bey bana ikinci demeden önce genetik test yaptırdı ve kanda pıhtılaşma çıktı sana neden yaptırmadı yada gerek duymadı anlamadım...
hee bide aklında bulunsun elsinore transferden sonra yürütüyorlar neden diye sorduğumda 6 aydır böyle yapıyoruz dedi şimdi düşünüyorumda neden kabul ettim yatağa kadar yürümeyi sen sakın kabul etme
Allah allah bilmem ki cnm ben de anlamadım şimdi ..bana gerek görmediğini bişey çıkacağını zannetmediğini söyledi..daha önceki aşılamamda hamile kalmıştım ben ama tutunamadı ondan olabilir mi acaba..yani kalabildiğini gördük en azından demişti..sizdeki problem neydi ondan kaynaklanıyor olabilir mi acaba?
bende ilk tüp bebek denememde hamile kaldım ve erken doğum yaptım 2.görüşmeye gittiğimde araştıralım demişti ve genetik test yaptırdık 800 tl buldu ..şimdi transferim 11.günündeyim yarın kan vericem sonucu cem beye bildiricem ama ben dayanamayıp 8,5 gününde kan verdim sonu. 1.0 çıktı bu günde idrar testi negatif anlıcan tutmadı zaten hissetmiyorumda acaba yürüttüler ondanmı tutmadı anlamadım ki...
3.deneme bedava biraz ara verip yaptırıcam ...
hee bide 2.denemede ilaçların yarısını karşıladılar haberin olsun bu konuda bilgi verdilermi sana :S
hmm anladım cnm sana erken doğum yaptığın için yapmışlar testi..üzüldüm cnm ya çok geçmiş olsun..bi de 8.gündeki kan testine aldanma derim ben çünkü bazılarının hcg hormonu kanda daha geç belirebiliyor o yüzden umudunu kaybetme ..en azından yarına kadar...kan pıhtılaşması sorununu nasıl çözdüler coraspin mi kullandın ?
bir de evt ilaçların bir kısmını biz karşılayacağız dediler ama yarısı değil 1/3'ünü..benim karşılayacağım kısım 975 falan tutuyo onlar da 500 civarı bişeyi karşılayacaklar yani..
slm kızlar ne habersiniz nasıl gidiyo tedaviniz ben daha başlamadım cuma gitcem ilaç kullanımını öğretecekler
850 tl sini onlar karşıladı ben 750 tlsini kısa protokol uyguladı.
transferin hayırlı olur inşallah canım benim ikinci denemem olcak birincide kısa protokoldu bu uzun olcak oyüzden ilaçlarım değişti onun için gitcem. benimde dr cem bey
kızlar şimdi benim ilaçlarımında bi kısmını karşılıcaklar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?