Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar bizde hayırlısıyla 16 martta başladık tedaviye uzun protokol.
ilk denememiz, mikroenjeksiyon olacak.
Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin,:ecrin_bebek:
emeklerimizi boşa çıkarmasın:Saruboceq:

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar merhabab allahım inş hepimizi yavrularımıza kavuştursun bende 1.tüp bebek denemem negatif sonuçlandı merkezimden hiç memnun kalmadım merkez araştırıyorum tabii bu arada birde maddi olarak toparlanmam gerekiyor benide listeye ekler misiniz kızlr sizler birden fazla deneme yatığınz için bilirsiniz sizden histereskopi yapılanlar oldumu bana merkez sorun bulamadıklarını ve histereskopi yapacaklarını söylediler maliyeti 2000 dediler bana çok fazla geldi bu konuda yardımcı olur musunuz yaptıran varsa kaça yaptırdı ve merkezinden memnun olanlar lütfen yardım edin

mehaba..benim de ilk mikro denemem negatifle sonuçlandı fakat doktor triodi testi haricinde başka birşeye şu an için gerek görmediğini söyledi..histeroskopinin lafı bile geçmedi..ben genetik ve kan pıhtılaşma testlerini sordum..onların çok maliyetli testle olduğunu ve şu an için gerekli görmediğini söyledi onları 3.ya da 4.denemeden sonra yapıyorlarmış..ben çok memnunun doktorumdan ve ekibinden tavsiye ederim..Acıbadem Kadıköy / Cam Demirel..hem de 3.denem ücretsiz..bende 2.denemeye başlayacağım adetimi bekliyorum fakat 4 gün geçmesine rağmen gelmedi henüz inşallah da gelmez :)))
herkes için hayırlısı olsun..

mrb.elsinore cem bey bana ikinci demeden önce genetik test yaptırdı ve kanda pıhtılaşma çıktı sana neden yaptırmadı yada gerek duymadı anlamadım...

mrb.elsinore cem bey bana ikinci demeden önce genetik test yaptırdı ve kanda pıhtılaşma çıktı sana neden yaptırmadı yada gerek duymadı anlamadım...

Allah allah bilmem ki cnm ben de anlamadım şimdi ..bana gerek görmediğini bişey çıkacağını zannetmediğini söyledi..daha önceki aşılamamda hamile kalmıştım ben ama tutunamadı ondan olabilir mi acaba..yani kalabildiğini gördük en azından demişti..sizdeki problem neydi ondan kaynaklanıyor olabilir mi acaba?

hee bide aklında bulunsun elsinore transferden sonra yürütüyorlar neden diye sorduğumda 6 aydır böyle yapıyoruz dedi şimdi düşünüyorumda neden kabul ettim yatağa kadar yürümeyi sen sakın kabul etme

hee bide aklında bulunsun elsinore transferden sonra yürütüyorlar neden diye sorduğumda 6 aydır böyle yapıyoruz dedi şimdi düşünüyorumda neden kabul ettim yatağa kadar yürümeyi sen sakın kabul etme

cnm benim kasımda yapıldı ilk mikro ama beni yürütmediler sedyeyle götürdüler yatağa kadar..hemşireler yatırdı hatta..yarım saat yat ondan sonra tuvalete gidebilirsin dediler..enteresan valla..

bende ilk tüp bebek denememde hamile kaldım ve erken doğum yaptım 2.görüşmeye gittiğimde araştıralım demişti ve genetik test yaptırdık 800 tl buldu ..şimdi transferim 11.günündeyim yarın kan vericem sonucu cem beye bildiricem ama ben dayanamayıp 8,5 gününde kan verdim sonu. 1.0 çıktı bu günde idrar testi negatif anlıcan tutmadı zaten hissetmiyorumda acaba yürüttüler ondanmı tutmadı anlamadım ki...

3.deneme bedava biraz ara verip yaptırıcam ...

hee bide 2.denemede ilaçların yarısını karşıladılar haberin olsun bu konuda bilgi verdilermi sana :S

hmm anladım cnm sana erken doğum yaptığın için yapmışlar testi..üzüldüm cnm ya çok geçmiş olsun..bi de 8.gündeki kan testine aldanma derim ben çünkü bazılarının hcg hormonu kanda daha geç belirebiliyor o yüzden umudunu kaybetme ..en azından yarına kadar...kan pıhtılaşması sorununu nasıl çözdüler coraspin mi kullandın ?

bir de evt ilaçların bir kısmını biz karşılayacağız dediler ama yarısı değil 1/3'ünü..benim karşılayacağım kısım 975 falan tutuyo onlar da 500 civarı bişeyi karşılayacaklar yani..

transfer gününden itibaren test gününe kadar İnnohop die bi iğne yazdı 10 gündür koldan vurduruyorum bide progeston yumuşak kapsül vajenden bu kadar.

yine söylüyom transferden sonra yürümee bi şey olmasada insan psikolojik olarak etkileniyor he bide ilaçlar için ne dedi.senin 2.denemen yaa ilaçların yaırısını cem bey verdi.

slm kızlar ne habersiniz nasıl gidiyo tedaviniz ben daha başlamadım cuma gitcem ilaç kullanımını öğretecekler

slm kızlar ne habersiniz nasıl gidiyo tedaviniz ben daha başlamadım cuma gitcem ilaç kullanımını öğretecekler

benim transferim oldu sendemi acıbademe gidiyorsun .iğnelere gelince çok basit bana anlattıklarında yapamam demiştim ama insan yapıyormuş yaa hayırlı olsun canım ilk denememmi?

850 tl sini onlar karşıladı ben 750 tlsini kısa protokol uyguladı.

Allah allah neden böyle farklı anlamadım..bana yazdığı ilaçları söylüyorum: ( fiyatları da Arzu hn söyledi bu arada )

Puregon 900 - 1x200 IU - 595 TL
Orgalutran 0,25 mg beşlik - 300 TL
Ovitrelle 250 mg - 76 TL

benim karşılayacaklarım bunlar..biz de üçte birini karşılıyoruz dedi Arzu Hn. senin ilaçların farklı mıydı? Bana da bu sefer kısa protokol uygulayacaklar daha önceki uzundu..

transferin hayırlı olur inşallah canım benim ikinci denemem olcak birincide kısa protokoldu bu uzun olcak oyüzden ilaçlarım değişti onun için gitcem. benimde dr cem bey

transferin hayırlı olur inşallah canım benim ikinci denemem olcak birincide kısa protokoldu bu uzun olcak oyüzden ilaçlarım değişti onun için gitcem. benimde dr cem bey

hayırlısı olsun inşallah..bende yarın için rand.aldım ama benimki hala gelmedi :)) cuma akşamı hafif pembelik gelince cumartesi sabahtan hemen rand.aldım ama gelen giden yok :))

kızlar şimdi benim ilaçlarımında bi kısmını karşılıcaklar mı

bana 10 tane puregon 200 ünite fiyatlarını araştırdım eczanelerden tanesi 85 tl 850 tl yapıyor..ben bi 410 ve 300 lira orgulartron ödedim 710 lira başkada bişi ödemedim.:S

doğa87 bizimde doktorumuz cem bey onu çok seviyorum ama artık ilgisiz gelmeye başladı bana herhalde yoğunluktan anlamdım gitti.:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…