Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
monarosa, güvenç bey ankarada mı . hangi hastanede çalışıyor . ben şimdilik doktorumdan ve kliniğimden memnunum ama yinede aklımın bir köşesinde olsun istiorum

mona rosa bende de bel ağrıları oluyodu. senin tahlile ne kadar kadı şimdi 4 günmü

kızlar 2.denemem için alman hastanesi yada bahçeci kliniği sanırım aynı yerler zaten bana iyi gibi geldi fikirleri olanlar yardımcı olur musunuz vede fiyat hakkında bilgi verebilirimisiniz

kızlar 2.denemem için alman hastanesi yada bahçeci kliniği sanırım aynı yerler zaten bana iyi gibi geldi fikirleri olanlar yardımcı olur musunuz vede fiyat hakkında bilgi verebilirimisiniz

canim bende orda tedavi oldum.ilk denememde tahliller ve ilaclar dahil 6000tl ödedik.ama gecen yaz agustos ayiydi.daha sonra dondurulmuslarla yaptik ve allaha sükür pozitif sonuc aldik 1000euro ödedik canim.burcak hanimdi benim dr.um.cok memnundum ben.
hakkinda hayirlisi olur insallah:Saruboceq:

kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum...

kızlar buğün transferimin 8. günü .kırmızı ve az kanamam var.doktoru aradım implantasyon (yerleşme )kanaması olabilir dedi.sizde de olmuş muydu ?üzülmek de istemiyorum ama korkuyorum...

canım benim transferin tekrar hayırlı olsun. inşallah yerleşme kanamasıdır başka ne olacak ki bencede öyledir. sakın canını sıkıpta stress yaşatma bünyene... hayırlısı ile hamiş haberlerini alacağız

canım panik yapma... inşallah yerleşiyodur bebişler....delikafadulden
üzme kendini ve sabırla bekle canım...
Allah kolaylık versin...

merhaba önceden tüp bebek yaptırmış olanlar birşey sormak istiyorum. ben yarın tüp bebeğe başlamak için doktoruma gitmeye karar verdim. yarın uygun bulursa yarın başlayacağım bekle derse 1 ay bekleyeceğim (geçen seneki boş gebelik kürtajından kalma çok hafiflamiş ve rengi açılmış ama tam beyaz olmamış günlük akıntım var o engel olur mu diye soracağım) şimdi başlayalım derse kaç günde bir kontrole gidiliyor? ne kadar sürüyor? işime uzak ve henüz sonuç almadan herkes duysun sorsun da istemiyorum.işten izin almak da istemiyorum (yumurta toplama ve transfer günleri falan hariç) acaba idare edebilir miyim? sizinki nasıl oldu kaç gün sürdü?

korkma canım bende 9. gün olmuştu birkaç damla kırmızı lekelenme. bana verilen kagıtta yazıyodu zaten lekelenme olabilir telaşlanmayın test gününü bekleyin diye. zaten 9. gün hamile olduğumu şüpeli de olsa öğrenmiştim. bence sen de hamişsin hayırlı olsun şimdiden hihoyyyt

kızlar kanamam devam ediyor ve adet kanaması gibi.sanırım olmadı 1. tüp bebek denememiz...doktoru aradım coraspini bırak o kanı sulandırır dedi.test yap bana faksla dedi.içimden gelmiyor hiç bir şey...öyle şaşkın şakın bakıyoruz etrafa eşimle...

benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...

benim sonucum geldi.negatif...dayanma gücüm var mı ki?...arkadaşa yemeğe davetliyiz.orada patlamasam bari...

cnm çok geçmiş olsun ne diyebilirim ki hayırlısı..bir dahakine olacak inşallah böyle düşün böyle olsun..sakın umudunu kaybetme..

canım hayırlısı böyleymiş bir dahaki denemende gelecek insallah bebişin. her olumsuzlukta bir hayır varmış arkadaşım,bi an önce toparlanıp ikinci denemeni yap olur mu? haberlerini bekliyoruz canım a.s.

canım benim hayırlısı olsun inşallah. şunu hiç unutma bitanem Rabbim kullarına dayanamayacakları kadar dert vermez. tabiki dayanma gücün olacak hatta umudunda inancında 2 kat devam edecek. bizim sınavımız da bu budünyada ki ... herkesin bi sınavı var unutma. Rabbim başka sınavlarla denemesin inşallah. ağla bağır çağır ama asla içine atıp ta kendine dert etme. ve bol bol dua et. Rabbim hayırlısını en kısa zamanda bizlere de nasip eylesin

e ama çok boş kaldı sayfamızz. test sonucu alacak, tedaviye başlayacak kimse yok muu??

Selamlar,
Hayırlısı olsun Bende suan tedavıye baslamıs durumdayım adetım basladı hafta sonu ıgnelere baslıyacagım bır aksılık olmazsa hepımıze hayırlısı olsun

merhaba bende 2. tedavime kısmetse nisan sonu mayıs başı gibi göreceğim reglimle başlayacağım.ilk tedavim kısa protokoldü 2. uxun olucakmış.rabbim bu yola çıkmış bütün kullarına bebiş vermeyi naasip etsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…