Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üslüpcum biliyorsun bende tüp bebek için tedaviye start verdim.ama bu sefer benim tsh ve prolatin yüzünden ertelendi.:1no2:bu ay mucizevi bir şekilde hamile kalmazsam25 yada 26 ağustos gibi tekrar dr gitcem.ben tedavimi kocaeli üniversitesinde olucam inşallah tabii.bakalım herkez için hayırlısı .canım benim sanırım eylülde tedavim başlar.hepimize allah sabır ve kolaylık versin.:teselli:a.s.

üslup canım bugün adet oldummm çarşamba gününe randevu aldım cnmmm tedavim başlayacak allah kısmet ederse cnmm

merhaba arkadaşlar bende bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacagım inşallah, amerikan hastanesini düşünüyorum bülent urman yada alman hastanesi karar veremedim.

****ÜsLuB**** :Brüksel kadın sağlığı merkezinde histeroskopik myomektami ameliyatı oldu.Doktoru prf dr.Yücel Karaman.Eşinde çift taraflı varilkosel tesbit edildi.1-2 hafta içinde ameliyat olucak..mikroenjeksiyon durumu belirsiz..

pınk rose: Bayramdan sonra mikro tedavisi başlayacak.

EFSANE202 : Bu cuma Bursa'ya ön görüşme ve muayeneye gidecek.

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

~silam~ : Bayramdan sonra Türkiye'de mikroenjeksiyon tedavisi olucak.

dırımkızı : Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, c.tesi kontrolü varr..

know : Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyor.

sahil78 : Anatolia da tedavi görüyor,Doktoru Hakan bey.Eylülde tedavi başlayacak..

BTRKLC : tsh ve prolatin yüzünden tedavisi şimdilik ertelendi.25 yada 26 ağustos gibi tekrar dr gidecek.Kocaeli üniversitesinde tedavi olucak.

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : Eylülde mikroenjeksiyon yaptırıcak.

a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bugün ilk iğnemi oldummmm tedaviye strat verdik gonalf la başladık 225 doz oldum c.tesi kontrolüm varr

Merhaba kizlar bugün ilk iğnemi kendim yaptim ama gonalf puregon gibi değil enjektör kullaniliyor ve enjektöre doğrumu çektim anlamadim 225 üzerine çektim ama bilmiyorum kizlarrrrr yaaaaaa tedirgin oldummmm heycandan göbişimde acidi normalde acimazz

kızlar bende allahın izni ile ekim yada kasımda taaviye başlayacağım luan heyet raporum hazırlandığı için pek net bi tarih veremiyoum ama tahminim ekim -kasım olcak Galiba
bu belirsizlikte Listeye eklenirmiyim bilmiyorum mirmirmirmir ama yazdım işte konu başlığını görünce:)
buarada umut tüpbebeği düşünüyorum

raporların süresi 1 aylık artık..biliyorsun de mi? yanmasın sonra erken aldığın için..:bbo:

****ÜsLuB**** :Eylül ayında İstanbul Pakize Tarzı hastanesinde mikroenjeksiyon tedavisi başlanacak.Doktorları dr. Ertan Kervancıoğlu ve dr.Aydın Canayadın..

pınk rose: Bayramdan sonra mikro tedavisi başlayacak.

EFSANE202 : Bu cuma Bursa'ya ön görüşme ve muayeneye gidecek.

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

~silam~ : Bayramdan sonra Türkiye'de mikroenjeksiyon tedavisi olucak.

dırımkızı : Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, c.tesi kontrolü varr..

know : Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyor.

sahil78 : Anatolia da tedavi görüyor,Doktoru Hakan bey.Eylülde tedavi başlayacak..

BTRKLC : tsh ve prolatin yüzünden tedavisi şimdilik ertelendi.25 yada 26 ağustos gibi tekrar dr gidecek.Kocaeli üniversitesinde tedavi olucak.

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : Eylülde mikroenjeksiyon yaptırıcak.

yaren06 : Ekim ayında Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacak..

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlyacak.Doktoru Tayfun bey..

a.s.

Arkadaşlar hangi merkezleri tercih ettiğimizi ve doktorlarımızın isimlerini de söyleyelim mümkünse..Bizden sonraki arkadaşlara yol gösterici olması mahiyetinde..

Son düzenleyen: Moderatör:
selam arkadaşlar bende ekim ayında ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacağım.inşallah allah hepimizin emeğini boşa çıkarmaz.annelik duygusunu bize de yaşatır.teker teker hepimizin hamilelik haberlerini buradan alırız inşallah.

kızlar merhabaaa hatta günaydın dünden beridir gaz sancım var sanırım iğneler yaptııı çok fenyaım yaaaaaaaaa

raporların süresi 1 aylık artık..biliyorsun de mi? yanmasın sonra erken aldığın için..:bbo:

canım benım biliyorum 1ay olduğunu Rapor daha elime Geçmedi zaten eşimin 27/08 e gün verdiler sperm ve kanına bakacaklarmış ondan sonrada allah nasip ederse rapor onumuzdeki hafta heyete girececekmiş tabi onaylanıo heyetten çıkması Eylül sonunu bulur... ondan ben ekim gibide olabilir kasım gibide dedim .. heyetten tam raporu nezaman veririrler kestiremedim yani :jeyyaredim heyetten ne zaman rapor elime Geçse hemen başlicam tedaviye
ya bian evvel çıksada bende aranıza katılsam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
umarım hepimiz hamiş kalırız bu sene çıkmadan :CüvCüv:

slm arkadaslar..bende yeni katildim araniza.benimde yazmak istediklerim var.almanyada yasiyoruz ve bizimde es faktörü.burda dr.a gittik ve asilama yapilabilir dedi.(düsseldorfta)2 defa denedik dr.cok guzel cok sansimiz var dedi bizde cok umutlandik ve olmadi tabiki esimle birlikte yikildik cok uzulduk.neyse 2.de ayni oldu.neyse temmuzda türkiyedeydik ve sansimizi birde orda deneyelim dedik.alman hastahanesi ne gittik.asilamanin sansi yok dedi ve sasirdik.almanyadaki dr.tam tersini soylemist.neyse mikroenjeksiyon dediler oki dedik ve basladik.ilaclar igneler derken yumurtalar toplandi hersey cok guzel %80 sans var falan filan 5.gün embriyo 8e bölünmusken transfer oldu.bu arada 29 yumurta toplandi 22 tanesi saglikli döllendi 8 tanesi donduruldu.2 tanesi tranfer oldu.ama maalesef hayal kirikligi!!neen diye cok dusunduk ama tabiiki once allah.yapcak bise yok.tutmayinca tekrar esimden ve benden kan aldilar genetik tarama icin.2 ay sonra dondurulmuslardan tekrar basliycaz hayirlisiyla..boyle arkadaslar sizden yorum bekliorum...herseyin basi saglik ne yapalim:/

bu arada esimin spermlerinde yapisiklik var o yuzden normal gebelik olmuyo.ayni zamanda dusseldorftaki merkezi hic begenmedik.temiz bi yer deil!!

bana 1 hafta 10 gün içinde çıkar rapor demişlerdi..Ne böyle eylül sonu falan:1shok:

cnm yaaa çok geçmiş olsunn çok üzücü yıpratıcı bir durum alman hastanesinde böle bişey yaşmaışsın...pekla neden genetik testlerini önceden yapmadılar eşinin spremleri yapışıksa ona göre bişey uygulanmadı bunları anlamadım ?benimde eşimde sorun var anormla yapılı ve hareketi az ve sprem sayısı düşük ....inş.güsel sonuçlar alırız diyorumm

rabbim tez zamanda güldürüsün yüzünü

üslubcum benim tedavim adetin 3.gunu basladi.2 gunde 1 ultrason yapildi.o arada puregon 300 kullandim.yumurta koruyucu igne kullandim.yumurtalar gelisinceye kadar böyle devam etti.transfer olmadan 1 gun once pregesteron igne olmaya basladim aksamlari,transferden sonra sabah aksam oldum igneleri.60 tane igne oldum.kalcadan.cok agir ve yagli bir ilac.ama bu kadar cabaya ragmen boyle olunca cok yikildim

ya esimin spermlerini duzeltmek söz konusu deil.oyle bi tedavisi yokmus yani
esim kucukken kasiklarindan amelyat olmus ondan kaynaklaniyormus.ve amelyat eden dr.boyle bi problem olabilir demis ama onlemleri almamis.almanyada ameliyat oldugu icin almanlarda boyle seylere onem vermedikleri icin boyle olmasi normal.allah herseyin hayirlisini versin insallah napalim..

bende eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlıyacağım.Doktorum tayfun bey.

ARKADAŞLAR ben de dün doktora gittim.farlutal al iç dedmişti içtim ama det olmadım sonra bana cyclo progynova verdi hastalanınca gel dedi.bende tüp bebek denemek istiyorum ama ümitsizim aşılama sonucum negatif tüp bebekte tutmaz eminim.adet olamıyorum fsh çok yüksek benim asla bebeğim olmaz benim.eşimin ailesi torun istiyoruz denemeya başladılar bende moral sıfır çok ümitsizim artık ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…