kızlar bende allahın izni ile ekim yada kasımda taaviye başlayacağım luan heyet raporum hazırlandığı için pek net bi tarih veremiyoum ama tahminim ekim -kasım olcak Galiba
bu belirsizlikte Listeye eklenirmiyim bilmiyorum mirmirmirmir ama yazdım işte konu başlığını görünce:)
buarada umut tüpbebeği düşünüyorum
raporların süresi 1 aylık artık..biliyorsun de mi? yanmasın sonra erken aldığın için..:bbo:
canım benım biliyorum 1ay olduğunu Rapor daha elime Geçmedi zaten eşimin 27/08 e gün verdiler sperm ve kanına bakacaklarmış ondan sonrada allah nasip ederse rapor onumuzdeki hafta heyete girececekmiş tabi onaylanıo heyetten çıkması Eylül sonunu bulur... ondan ben ekim gibide olabilir kasım gibide dedim .. heyetten tam raporu nezaman veririrler kestiremedim yani :jeyyaredim heyetten ne zaman rapor elime Geçse hemen başlicam tedaviye
ya bian evvel çıksada bende aranıza katılsam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
umarım hepimiz hamiş kalırız bu sene çıkmadan :CüvCüv:
slm arkadaslar..bende yeni katildim araniza.benimde yazmak istediklerim var.almanyada yasiyoruz ve bizimde es faktörü.burda dr.a gittik ve asilama yapilabilir dedi.(düsseldorfta)2 defa denedik dr.cok guzel cok sansimiz var dedi bizde cok umutlandik ve olmadi tabiki esimle birlikte yikildik cok uzulduk.neyse 2.de ayni oldu.neyse temmuzda türkiyedeydik ve sansimizi birde orda deneyelim dedik.alman hastahanesi ne gittik.asilamanin sansi yok dedi ve sasirdik.almanyadaki dr.tam tersini soylemist.neyse mikroenjeksiyon dediler oki dedik ve basladik.ilaclar igneler derken yumurtalar toplandi hersey cok guzel %80 sans var falan filan 5.gün embriyo 8e bölünmusken transfer oldu.bu arada 29 yumurta toplandi 22 tanesi saglikli döllendi 8 tanesi donduruldu.2 tanesi tranfer oldu.ama maalesef hayal kirikligi!!neen diye cok dusunduk ama tabiiki once allah.yapcak bise yok.tutmayinca tekrar esimden ve benden kan aldilar genetik tarama icin.2 ay sonra dondurulmuslardan tekrar basliycaz hayirlisiyla..boyle arkadaslar sizden yorum bekliorum...herseyin basi saglik ne yapalim:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?