Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
peki 5 tane 1.kalite ,3 tanesi transfer edildi...geriye kaldı 2 tane 1.kalite ...onlar da mı gelişim sürdüremedi yani...neden öle oldu acaba ??

kim mırın kırın etti elsinore...bunu bilmek senin en doğal hakkın...ya bazen düşünüyorum da ,çok yoğun merkezlerde hafiften bir takipsizlik mevcut mu acaba???insan tedirgin oluyor biraz... bu arada benim de donmuş yumoşlarım var hala orda...
ekip çok iyi ama onlar da insan sonuçta ve hatasız kul olmaz...

ya 2-3 kere sordum tmm dedim 2.kaliteler bi derece ama benim geriye 2 tane daha 1.kalite embriyom vardı onlar da mı gelişmediler dedim evt hepsi dondurulmaya yeterli gelişimi gösteremediler falan dediler..e o zaman dedim bana transfer ettiklerinizde mi gelişmeyecek bu analam gelir mi dedim..hayır zaten size transfer ettiklerimiz beklentimiz olanlardı onlardan beklentimiz vardı dedi peki geri kalan 2 embriyodan neden beklentileri olmadı nu anlayamadım pek..neyse sonuçta vardır bi bildikleri dedim ne bilim ..olsaydı iyi olurdu tekrar aynı zahmetleri çekmezdim en azından..
senin bebişler kız mı erkek mi yoksa her ikisi de mi :))

peki 5 tane 1.kalite ,3 tanesi transfer edildi...geriye kaldı 2 tane 1.kalite ...onlar da mı gelişim sürdüremedi yani...neden öle oldu acaba ??

işte bene onu anlayamadım..tutunamama sebepleri için araştırma yapılacak mı dedim doktora hayır gerek görmüyorum bişey yok sizde dedi..sana bişey sorucam peki eğer genetik bir bozukluk falan olsaydı 1.kalitede embriyo elde edilemezdi değil mi? belki de ondan araştırmaya gerek görmedi doktor..

canım henüz ilk denemen senin ...tutmaması çok normal,çünkü gerçektende ikinci denemelerde daha sık gebe kalındığını tahmin ediyorum ben de ...bu arada bu doktorumuzun bilgisiydi ki bazen embriyolar 1. kalitede görünsede genetik inceleme yapılmadan gerçekten sağlıklı olup olmadıkları anlaşılmıyormuş canım...ancak bu inceleme tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında yapılıyor...3. denemeden sonra mesela ya da bayanın yaşı 35 üzeri ise...sana gerek yok henüz ...bu daha ilk denemeydi lütfen içini ferah tut...

hmm sağol valla bilgi için..bana da Cem bey aynı şeyi söyledi yani gebe kalma konusunda ilk denemede tutma olasılığı diğerlerine göre düşük dedi..sen kaçıncıda kaldın ikmiydi..ya bi de aşılamanın tekinde de kimyasal gebelik oluştu ya o yüzden de sanırım gerek görmüyo incelemeye..ben ilk görüştüğümde şimdi sana bir sürü test yaparız ama bişey çıkmayadabilir boşu boşuna üzeriz seni bence bişey de çıkmaz dedi ben de peki demiştim..dha başlamamıştık mikroya o zaman..ya sonuçta doktora güvenmekten başka yapacak bişey yok sonuçta bilgimiz olmayan bişey..

evet onlara güveniyoruz tabii...ben ikinci denemede kaldım canım....ilk deneme biyokimyasal,dondurulmuşlarım vardı ,onlarıda kullandık gene biyokimyasal oldu ...ikincide üçü de tutundu...kader işte canım...hepimizin yüzü güler ,sağlıkla kal cnm ben kaçıyorum ...malum bıdıklar.........sevgiler....

tmm cnm sağol öp benim için bıdıkları :)

arkadaşlar moralim bozuuk.hiç dondurulmuş
embriyom yok maalesef..senağlama
ya içimdekilerde tutmazsa..:1no2:

canım içini ferah tut sana kendimden örnek vereyim bugün kontrole gittim,şimdilik sadece 4 yumurtam var yani sayı inanılmaz düşük ve ilave ilaçlarla çoğaltmaya çalışacaklar ama kafamda şimşekler çaktı ya kaliteli olmazsa yada olurda kaliteli olup da tutunmayıp dondurmaya kalmazsa inanılmaz moralim bozuldu ve dr dediki biz burda nice 20 yumartası olupta kalitesi düşük olanlar gördük önemli olan az sayıda bile olsa kaliteli olması sakın sayıya takılma dedi sende olumsuz düşünme inşallah tutunurlar negatif düşünce negatif olayları çeker ve dr run dediği beni biraz olsun daha olumlu düşünmeye teşvik etti ..... inşallah hayırlısıyla olurrrrrr

tedavin hayırlı olsun canım inşşş hamiş olursun..a.s.

Sağol canım . İnşallah Allah emeklerimiz boşa çıkarmasın.

ii akşamlar canım hadi hayırlısı bakalım bende ne güzel şimdi başlamıştım ama malesef daha beklemedeyim regl olmadım hala:uhm:

iyi akşamlar multitel. Olsun canım herşeyde bir hayır vardır.Durup bekleyincede gelmeyeceği tutuyor adetin. Çok az kaldı seninde tedavne başlama. hayırlısı olsun canım.

allah yardımcımız olsun kızlar.bütün tedavisine yeni başlayanlara
hayırlı tedaviler diliyorum.karnımdaki üç bebişten umarım
mutlu haberler alırım.dondurulmuşumda kalmayınca moralim taban
yaptı.allah yardım etsin........

[/QUOTE]

onuseviyorum bu listeye beni de ekle lütfen...transfer oldu, 9 aralık test günüm:)

canım benim 20 yumurtamdan 15 i döllendi.
üç tane 1.kalite vardı.
onlarıda transfer ettiler.

yaaa aynı durum bende de var. 28 kasımda transfer oldum ama 7 döllenmiş yumurtadan 3 ünü transfer ettiler (doktor 3'ünün de 1.kalite oldugunu söyemişti bana da) ama geri kalan 4 taneyi ben de donduramadım. Benim de aklıma hep kötü şeyler geliyor valla. Ya içimdekiler de gelişmiyorsa diye...neyse iyi düşünelim iyi olsun...offff offf beklemek ne zormuş gerçekten

aynı şey bana da oldu ve ben de aynı moral bozukluğunu yaşadım 4 tane yumurtam vardı ilaçlarla gelişim gösteren ama yumurtalarım toplanırken 8 tane olmuşlar ve 8 inde de yumurta hücresi vardı 7 tanesini döllediler 3ünü transfer ettiler. yani tam bir süpriz oldu bana. O yüzden moralini yüksek tut son anda ne olacağı belli olmaz

arkadaşlar moralim bozuuk.hiç dondurulmuş
embriyom yok maalesef..senağlama
ya içimdekilerde tutmazsa..:1no2:

aaaaaaaa kızcam aaamaa. evet kötü bi durum gerçekten ama şuan senin bunları düşünmemen ve olabildiğince pozitif olmaya çalışman lazım canım benim. insallah en az 2si sana tutunur bunun için dua et. kötü şeyler düşünme kötü şeyler kötü şeyleri çağırır unutma canım benim

bu arada listede benim transferimin ocak ayında yapılacağını yazar mısın canım?

aha bi olumsuz düşünen de burda. bak kızcam vallaha haa. lütfen son ana kadar kötü şeyleri aklınızdan çıkarın.güzel hayaller kurun, inanmak başarmanın yarısıdır, stres çok etkiliyor bunu biliyorsunuz arkadaşlar. insallah sonuçlarınız çok güzel olcak, dondurulmuşlara gerek bile kalmicak zaten ben buna inanıyorum.

iyi akşamlar kızlar. bugün ilk iğnemi oldum..

hayırlı uğurlu olsun canım,tedavinde başarılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…