:çok üzgünüm:senağlamaarkadaşlar benim sonuç negatif çıktı çok üzgünüm size ii haberler veremedim.
slm ben bugün regl oldum hastaneyi aradım bayram girdiği için bi dahaki aya kaldı çok morelim bozuldu ama hayırlısı artık :çok üzgünüm:
arkadaşlar tedavi sürecimden bahsetmek isitiyorum.Dün 2 aralıktan itibaren günde 1 kere 75 doz puregon iğneye başladık. Kısa protokol uygulanıyor. Adetin 3.günü başlandı.Cumartesi ye kadar bu dozla iğne olucam yine o gün ilk kontrolüm var.sabah akşam femaro diye bir ilaç içiyorum 5 gün içicekmişim. 3 gün antibiyotik içeceğiz ben ve eşim. birde hergün folbiol folik asit kullanıyorum.şimdilik bu kadar.
Dün akşam çok fazla bir karın ağrısı yaşadım.kafamçokkarıştı
:çok üzgünüm:senağlamaarkadaşlar benim sonuç negatif çıktı çok üzgünüm size ii haberler veremedim.
seninde benim gibi olmuş o zaman.:1rolleyes: şimdi aradım tekrar sordum. ilk iğnemi sabah oldum dedim ,ikinciden itibaren nasıl olmalıyım dedim.saat 2-3 gibi yapın dediler.
arkadaşlar tedavi sürecimden bahsetmek isitiyorum.Dün 2 aralıktan itibaren günde 1 kere 75 doz puregon iğneye başladık. Kısa protokol uygulanıyor. Adetin 3.günü başlandı.Cumartesi ye kadar bu dozla iğne olucam yine o gün ilk kontrolüm var.sabah akşam femaro diye bir ilaç içiyorum 5 gün içicekmişim. 3 gün antibiyotik içeceğiz ben ve eşim. birde hergün folbiol folik asit kullanıyorum.şimdilik bu kadar.
Dün akşam çok fazla bir karın ağrısı yaşadım.kafamçokkarıştı
arkadaşlar bu iğneleri kendiniz göbekten mi yapıyosunuz zor ve ağrılı mıı
bende senin gibi sordum açelya bana fark etmez hergün aynı saatte yap dediler sabah başladığım için her sabah 10 da yaptım anlayamadım seninle aynı hastanede tedavi oluyoruz iki farklı bilgi veriyorlar o ilk 5 günden sonrada benim iğne sayısı günde 3 çıktı hepside farklı iğneler şimdi hepsini 2 saat arayla yapıyorum
arkadaşlar bu iğneleri kendiniz göbekten mi yapıyosunuz zor ve ağrılı mıı
Selam arkadaşlar. Bizde kolları sıvadık artık eşim bayramdan sonra Başkent Hastanesinde microtese olucak. Bulunursa dondurulucak tedaviye öyle başlayacağız. Dualarınızı esirgemeyin.
Selam arkadaşlar. Bizde kolları sıvadık artık eşim bayramdan sonra Başkent Hastanesinde microtese olucak. Bulunursa dondurulucak tedaviye öyle başlayacağız. Dualarınızı esirgemeyin.
slm canım. ilk iğnem saat 10 da olmuştu . ondan sonrakileri saat 17 de yapıyorum. telefonla iki kere sordum iki ayrı hemşire iki ayrı şey söyledi. biri 2-3 gibi yap dedi . biri saat 17 yi geçme dedi. anlayamadım. günde bir tane vuruyorm sonuçta. saati çok önemli olsa çok dikkat ederlerdi herhalde değilmi.
bende biraz pimpirikliyim üşenmem kırk kere sorarım.
salı günü senle görüşmek nasip olmadı. ben şimdi cumartesi sabahtan orda olucam. sen ne zaman gidicen birdahakien.
aynı şey bana da oldu ve ben de aynı moral bozukluğunu yaşadım 4 tane yumurtam vardı ilaçlarla gelişim gösteren ama yumurtalarım toplanırken 8 tane olmuşlar ve 8 inde de yumurta hücresi vardı 7 tanesini döllediler 3ünü transfer ettiler. yani tam bir süpriz oldu bana. O yüzden moralini yüksek tut son anda ne olacağı belli olmaz
kaydirigubbakcemile5
arakadşlar bende birkere mikroenjeksiyon denedim sonuc negatif 2 üçgün oldu moralim sıfır şimdiden pes ettik galiba ben ankarada oldum şimdi nereye gidelim bilmiyorum bide nekadar aradan sonra denebilir bi bileniniz varmı hepinizin öpüyorum allah yardımcımz olun
canım çok geçmiş olsun ama moralini lütfen bozma hayırlısıyla inşallah sende birgün güzel haberlerini vereceksin
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar dualarım sizinle allah yüzümüzü güldürsün amin:Saruboceq:
cnm sıkma canını bir dahakine olacak diye düşün..pozitif olalım ki bu bize pozitif olarak geri dönsün..yapacak birşey yok..denemeye devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?