Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada arkadaşlar en son tsh yüksek çıktığı için tedavim 1 ay kadar ertelenmişti ve dün için bu konu ile ilgili muayenem vardı doktorum beni kliniğin aile hekimine yönlendirmişti ve gittim.
Fakat yapılan görüşmede tedavinin daha da uzayabileceğini yani ertelenebileceğini söyledi çünkü öncelikle beni hazırlamak istediğini diyet yaparak kilo vermemi hatta vermemizi eşimle birlikte istedi ayrıca bazı testlerr yarısını yaptırdım orada kullandığım ilaçla tsh ın normale döndüğünü gördüm ve sevindim geriye kalan testleride en kısa zamanda yaptırıcam ardından da diyete başlıycaz devamında yürüyüş egzersiz gibi..böyle olmasına ertelenmesine üzüldüm ama yapacak bişey yok önemli olan herşeyin sağlıklı iyi hayırlı bi şekilde olması inş.bendeki sorun da yumurta rezervinin az olması idi durum böyle olunca dün dr murat beye peki bu durumda yumurta rezervim az olduğu içinde acele etmem gerekmiyormu tüp bebek için dediğim de bana kendisinin cevabı olur mu kilo verdiğinde yumurtlamanın çoğalmayacağını nerden biliosun gibi bi güzel cümlesi oldu. bakalım artık herşeyin başı sağlık ve hayırlısı inş en kısa zamanda bende elimden geleni fazlasıyla yaparak ve olumlu sonuçlar almak ümidi ile tedavime başlarım.

slm ben bugün regl oldum hastaneyi aradım bayram girdiği için bi dahaki aya kaldı çok morelim bozuldu ama hayırlısı artık :çok üzgünüm:

canım yaa, insan bu konuda kendini hazırlayınca 1 kaç gün bile ertelenince morali bozuluyor değilki 1 ay yani. ben de 2 ay bekleyeceğim seni çok iyi anlıyorum ama unutma her kötü şeyde bi hayır vardır canım

hayırlı ugurlu olsun arkdaşım. benim de kısa protokoldü ama antibiyotik yada başka bişi vermedi bana ya da eşime. elevit kullanıodum vitamin olarak ona devam et dedi folikte içeriyor.tabi her drun tedavisi başka ama genelde antibiyotik veriyolar :)

:çok üzgünüm:senağlamaarkadaşlar benim sonuç negatif çıktı çok üzgünüm size ii haberler veremedim.

canım şuan ne desek boş gelecek. ve seni anlıyorum.böyle söylemek kolay ama bunu yaşayan olmak daha da zor.bak ne anlatcam. bugün çok samimi bi arkdaşımın teyzesiyle tanışmıştım aylar önce, bugüne kısmetmiş çaya gittik.ve kadınbenimle hiçbirşey bilmediği halde sıraladı düşüncelerimi. ""sen 2 şeyi çok istiyorsun ama bunlar zamanı gelince olacak.şuan kendini yıpratma"" deyip bir örnek verdi.""bak kızım dedi,bir adam tek bir göz odada yaşıyormuş ve çok fakirmiş.adam bi gün para bulup loto oynuyor ve 1trilyon çıkıyor adama.adam yat araba yalı vs ne bulursa alıyor.ama 1 yıl sonra elindekileri kaybediyor ve hatta 4trilyon da borçlanmış duruma düşüyor.yani allah her isteyene anında verse istedikleri şeyi,hepimiz o şeye hazırlıklı olmadığımız için bi şekilde kaybederiz hatta daha kötü olabiliriz. en güzel sen allahtan dilemeye devam et,çabala. zamanı geldiğinde verecek rabbim maddi manevi her şeyi"" dedi. yani evt o kadar hak verdimki aysel teyzeye,biz sadece istiyoruz olmayınca bir sürü üzülüp kendimizi üzüp allah katında düşüyoruz,ne olursa olsun istemeye devam etmeliyiz. sonuçlar negatif olunca yıkılmak yerine bunun da allahtan geldiğini hatırlamalıyız.allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin insallah arkadaşlar.

seninde benim gibi olmuş o zaman.:1rolleyes: şimdi aradım tekrar sordum. ilk iğnemi sabah oldum dedim ,ikinciden itibaren nasıl olmalıyım dedim.saat 2-3 gibi yapın dediler.

bende senin gibi sordum açelya bana fark etmez hergün aynı saatte yap dediler sabah başladığım için her sabah 10 da yaptım anlayamadım seninle aynı hastanede tedavi oluyoruz iki farklı bilgi veriyorlar o ilk 5 günden sonrada benim iğne sayısı günde 3 çıktı hepside farklı iğneler şimdi hepsini 2 saat arayla yapıyorum

canım bende aynı ilaçlarla başladım sadece puregon bende 150 lik doz ve bana antibiyotık vermediler birde femara yı verdiler aynı senın gibi benimde çok kasık ağrılarım oldu ve hala devam ediyor

:çok üzgünüm:senağlamaarkadaşlar benim sonuç negatif çıktı çok üzgünüm size ii haberler veremedim.

canım çok geçmiş olsun ama moralini lütfen bozma hayırlısıyla inşallah sende birgün güzel haberlerini vereceksin

arkadaşlar bu iğneleri kendiniz göbekten mi yapıyosunuz zor ve ağrılı mıı

slm canım. ilk iğnem saat 10 da olmuştu . ondan sonrakileri saat 17 de yapıyorum. telefonla iki kere sordum iki ayrı hemşire iki ayrı şey söyledi. biri 2-3 gibi yap dedi . biri saat 17 yi geçme dedi. anlayamadım. günde bir tane vuruyorm sonuçta. saati çok önemli olsa çok dikkat ederlerdi herhalde değilmi.
bende biraz pimpirikliyim üşenmem kırk kere sorarım.
salı günü senle görüşmek nasip olmadı. ben şimdi cumartesi sabahtan orda olucam. sen ne zaman gidicen birdahakien.

Selam arkadaşlar. Bizde kolları sıvadık artık eşim bayramdan sonra Başkent Hastanesinde microtese olucak. Bulunursa dondurulucak tedaviye öyle başlayacağız. Dualarınızı esirgemeyin.

Selam arkadaşlar. Bizde kolları sıvadık artık eşim bayramdan sonra Başkent Hastanesinde microtese olucak. Bulunursa dondurulucak tedaviye öyle başlayacağız. Dualarınızı esirgemeyin.

hayırlı olsun tedavin canım...Şeniz
rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah...:Saruboceq:

selam canım. dualarımız seninle. İnşallah olumlu sonuçları alırsın, bizlere güzel haberler verirsin.a.s.

bende çok korktum yanliş birşey yapmayım diye ama cnm 5 gün sonra iğne sayısı çoğalıyor hepsini birkaç saat arayla yapıyorsun ve artık iğneden nefret geldi 1 tanesini artık kendim yapamıyorum yaptırıyorum,evet görüşemedik ben yarın kontrole gidicem ama sayıdan dolayı çok stresliyim, dua etmekten başka çarem yok

hayırlısı olsun canım inşallah hayırlısıyla sende anne olursun sana bol şans diliyorummm:Saruboceq:

jade umarım dediğin gibi olur aynı şeyleri dr da söyledi aslında 6 yumurta var ama 2 tanesi tedaviye cevap vermedi şimdi takviye ilaçlarla onlarıda harekete geçirmeye çalışıyor,lütfen dua edin kaliteli yumurtalarım olsun :Saruboceq:

slm arkadaşım canım hayırlısı olsun tedavin dualarımız seninle a.s

merhaba cnm..burada birçok arkadaşın durumu seninkiyle aynı hatta benim de bende 1 kere mikro denedim fakat benim de negatif..ama hiçbirimiz pes etmedik..sonuçta elbet vardır bir zamanı..bu arada ne kadar zaman sonra denemek lazım demişsin..benim doktorum en az 2 ay ara vermemi tavsiye etti..zaten bu 2 ayda kullandığımız ilaçlardan dolayı sanırım kanama düzensizliği ve lekelenmeler olabilir dedi o yüzden bence sende en az 2 ay ara ver derim..

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar dualarım sizinle allah yüzümüzü güldürsün amin:Saruboceq:

cnm sıkma canını bir dahakine olacak diye düşün..pozitif olalım ki bu bize pozitif olarak geri dönsün..yapacak birşey yok..denemeye devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…