- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
senelerin bir beraberliği varmış. ve her zaman beraberliklerde olabilen bazı sürtüşmeler olmuş demek.. adam o sürtüşmeleri size anlatırmış. yani siz bir beraberliği düzeltmeye çalışmak yerine o beraberliği darmaduman etmiş ve 2 ay gibi bir sürede adamı kızın elinden almışsınız.
bu kızın 4 yılını bir anda 2 ayda yok etmişsiniz. hayallerini, umutlarını.
ve kocanız denen şahsiyette 4 buçuk ay önce onunla beraber olarak ona yine umut vermiş. .
kıza gerçekten üzüldüm. ve gerideki yorumlarada şaştım kaldım. empati yapamamış kimse. o kızın yerine koyamamışlar kendilerini.
4 yıllık herşeyini verdiği adamın beraberlikte bir sorun olduğu an başka kadına dert yanma amacıyla konuşup onunla birden evlenmesini çok normal karşılayıp,bu kızcağıza etmedikleri hakaret kalmamış.
konu sahibinin evli olması haklı olduğunu göstermiyor. en büyük yanlışı yapan koca tabii
ve kocanız üstüne düşeni yapmalı. jaippur a katılıyorum bu konuda.
ha birde kızın namusuna laf edenlere diyeceğim bir şey var. çocuk başkasındandır diyenlere.
bu kız 4 sene bu adamla berabermiş. ve deliler gibi sevdiği belli.
başkasından lafı oldukça aşağılayıcı bir laf. tanımadan etmeden böyle bir yorumda bulunmanız çok yanlış.
benm annemde öyle ya zorlar zorlar poff :1no2: anlatmam hiçbir şeyimi o yüzden
büyük konuşuyorsun canım dediğin gibi çünkü o kız esine vaktiyle öyle güvenmişki evlenmeden beraber olmus herseyını paylasmış kimbilir 5 yıl neler paylasmıslar çekıp gitmek kolaymı sanıyosun?sen 4 aydır berabersin vazgecemıyosun o nasıl vazgecsin tatlım.inan o kızın durumu senınkınden kötü.düşünsene adamla beraber ol,sonra gitsin 15 gün sonra baskasıyla tanıssın hadı bıttı ısım senle desin kabul edilecek şeymi? allah o kıza yardım etsin
zaten çocuk varsa ve nufusuna geçirecekse evlilik gibi bir şart yok.
çocuk aile ortamında büyüsün der de evlenmek isterse de gene saygı duyarım.
orda mahluk diye bahsettiğim zaten kız değil bizzat kendi eşimden bahsediyorum.
ki bahsettiğimiz kız da burada köyden yeni gelmiş cahil birisi değil, bugün yarın üniversite diplomasına sahip olacak birisi.
taşkınlık dememe gelince evet daha medeni çözümler varken,
aileyi karıştırmayı çalışmayı, taşkınlık olarak nitelendirdim.
tamam eşim konuşmaya yanaşmadı hiç ama benle de konuşmayı deneyebilirdi.
yada rahatsız eder tonda mesajlar yerine sağlamlıgı olan belgelerle karsımıza cıkabılrdı.
ben kıza yardım etmek adına eşimi evden gönderdikten sonra kızı arayıp çağırmak yada yanına gidip çözüm aramak istedim.
ama değil uzlaşmaya konuşmaya bile yanaşmadı.
beni bu konuyla alakadar en son insan ilan edip ağıza alınmayacak hakaretler etti.kelimeler kullandı ki bunlara ragmen sustum belkı uzlasılır dıye.
bu konuda tarafsızlıgımın elverdiği ölçüde empati kurduguma inanıyorum.
Eskı sevgılı evlenmenızı kaldıramadı...belkı uzun sure gecseydı o kız bıraksaydı bu olaylar olmazdı..
Sızın mutluluk haberlerınız onu cok daha uzdu acısına acı kattı ...
Sızde eşınızı sevınce hıc yapmadığınız bırseyı yaptınız kısa surede evlendınız
Sevgı ve nefret aynı duygular..Eskı sevgılı hem sevıyor hem nefret edıyor ne yapacagını şaşırmışş
Dılerım hakkınızda en dogru kararı verırsınız..Hayat kısa sızın hayatınız ...Onemlı olan ders alarak bu hayat yolunda dımdık yurumeye devam etmek...
15 gun once eskı sevgılısıyle bırlıkte oldu 15 gun sonra sızınle tanıstı kız 4 bucuk aylık hamıle
madem kızı sevmıyrdu sıkıldı nasıl bırlıkte oldu. katılıyorum sana canım.durumun üzücü ama sende ve esin
dede suç var.anladığım kadarıyla senle tanısıp ötekini terketmiş.valla ben olsam bende o kız gibi insallah mutlu olmazsınız derdim.kızın bi suçuda yok mağdur yani.bebek olurkende sen yokmussunkı koz olarak kullansın.ben sanada üzüldüm ama o kızada çok üzüldüm.benimde 4 yıllık bi ilişkim var ve benden ayrılıp bi kaç ay içinde evleniyorsa bedduanında kralını ederim
iyi de duygular bitmişse rol yapan birisi daha acı verici değil mi
hatta rol yapmak da değil sana karsı birşey hissetmiyorum dese erkek arkadasın olsun yine de yanımda ol yeter mi dersin.
o sebeple beddualık bir durum oldugunu pek düşünmüyorum .
belki büyük konuşuyorum ama
onun yerinde ben olsaydım, en başından karşımdakı insanın gözlerinde bana dair bişeyi göremediğim an ben çeker giderdim.
Ben de hep böyle düşünmüşümdür,
Belki başına gelmediğinden atıp tutmak kolay denebilir ama herkes kendini tanır.
Ben yarimin gözünde onursuz, sorunlu, ayrılınamayan biri olmaktansa 2-3 gün üzülür ağlar acımı yaşar, yoluma bakarım...
Konu sahibi arkadaşım kadının yerinde ben olsam ben de görüşmezdim ki..
Görüşmek istememesi çok doğal ,normal
Siz şuanda onun sevdiğini elinden alan bir bayansınız onun gözünde,hal böyleyken sizinle görüşmez elbette.
Şuan için görüşeceği en son kişi sizsiniz zaten.
Bence çok beklemeden eşinizle beraber gidip bir rapor almasını isteyin öteki bayandan.
iyi de mantıklı bir insansan.
düşmanında olsa karşındaki kişi sana birşey demeye çalışıyorsa dinlemelisin.
Nası bi gurursuzluktur uzun süren bi ilişkinin ardından artık sevmediğini anlayıp başkasını tercih eden ve başkasyla evlenen birinin çocuğunu doğurmak.. ve bunun haklılığını üstünlüğünü savunmak..
bunun gibi basit oyunlarla o erkeğin yuvasını dağıtıp, tekrar kendine döndürmeye çalışmak helede karınındaki bebeği buna alet etmek ne kadar büyük ahmaklıktır.
mutlu olmayı mı hayal edio o bayan acaba,neyin intikamını kimden alıyo..mutluluk nelerin üstüne kuruluo bunun hesabı hiçmi yapılmadı acaba?
konu sahibi arkdaş haklı kesinlikle,o bayan suçu arkadşta aramıcak.bitmiş gitmiş bi ilişkinin ardından bi evlilik yapılmış kimse kimsenin elinden kimseyi almamış,her ilişki sonsuza kadar sürücek diye bi kanunmu var,kim kimi ömür boyu sevmenin garantisini verebilirki?
bu konuyu daha insancıl yoldan halledebilirdi,ve en önemlisi benden soğuyan ve beni terkeden bi adamın çocğunu doğurmazdım ben,üstelik evlilik dışı.. herkes kendi seçimini yaptı der yoluma devam ederdim.
alkione nin ne suçu var şimdi onun günahı ne?
kızın hayatı altüst olmuş.en güsel günlerinin tadını çıkaramadı bile.
yazık günah yaa..gerçekten kadın dediğin biraz gururlu olmalı...
Şimdi de mantıksız mı olduk...
Zaten hep böyle yapar bu konu sahipleri.ışlerine gelince eyvallah gelmezse mantıksızlıkla vs ile suçlanırsın.
Daha da birşey demem ben bu konuya.
Ben olsam ben de görüşmezdim dedim.Mantıklı bir insansan şeklinde başladınız...
Nasıl biliyorsanız öyle yapın valla.
Hala görüşmem diyorum.Ne diye görüşeyim ki 5 yılımı verdiğim insanı elimden alıp giden bir bayanla ne konuşayım ?
Şimdi de mantıksız mı olduk...
Zaten hep böyle yapar bu konu sahipleri.ışlerine gelince eyvallah gelmezse mantıksızlıkla vs ile suçlanırsın.
Daha da birşey demem ben bu konuya.
Ben olsam ben de görüşmezdim dedim.Mantıklı bir insansan şeklinde başladınız...
Nasıl biliyorsanız öyle yapın valla.
Hala görüşmem diyorum.Ne diye görüşeyim ki 5 yılımı verdiğim insanı elimden alıp giden bir bayanla ne konuşayım ?
4 ay icinde evlenilirse boyle bir durum olma ihtimali yuksek.. Ben esimle cok hizli evlendim tanidiktan sonra ama gecmis iliskilerine kadar basinin etini yiye yiye sorup ogrendim
en son ne zaman bir kadinla beraber oldu!
prezervatif kullandimi
en son doktora ne zaman gitti
berabr oldugu kadin sevgilimiydi, hayat kadinimiydi vs vs
iki iliski arasinda biraz zaman gecmeli sizin esiniz kadinin koynundan firlayip size cadir kurmus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?