ayrıca ben adamın kadını kullanması olayını da saçma buluyorum,o dediğiniz bir kez olur iki kez olur,ama 4 yıl boyunca bir kadın kendini kullandırmaz,beraber olurken sadece erkek mi zevkine varıyordu,birbirlerini sevmişler,beraber olmuşlar,kimsenin kimseyi kullandığı yok heleki böyle uzun bir ilişkide.
hadi diyelimki cidden adam kızı kullandı,e kız bunun farkındayken neden ayrılmıyor,demekki bu ilişkiden çıkarı var..böyle bir ilişkidede aşk faktörünün olduğunu sanmıyorum,isabet olmuş ayrılmaları
ilk olarak,arkadaş onların ilişkilerinin bittiğini,ve o sıralar eşinin ona ilanı aşk yaptığını söylemiş,yani eşi o kızla beraberken elinden alma durumu yok.
kaldıki hangi mantıklı insan 4 yılı geçirdiği,sizin sandığınız gibi düzgün,ilişkisi için emek veren dididen bir sevgilisi varken,4 ay içinde bir başkasına aşık olup evlenir?
bir insanın sevgilisine hediyeler alması normal birşey,ama araba çok daha ileri boyutta,bu adam kıza araba aldığına göre,demekki ona aşıktı.e kız zaten aşık(?),o zaman neden ayrıldı bunlar..araba alıp,kredi kartlarını ödeyecek kadar aşık bir adamı soğutacak en büyük faktör,büyük ihtimalle sömürülmektir.
karşı tarafın yorum hakkı olmadığı için sanırım böyle pembe tablolar çiziyorsunuz,ama farkında olmadan yada olarak,konu sahibini de lekeliyorsunuz,2.kadın olmak,seven çiftleri ayırmak gibi ithamlarla..
ayrıca ben adamın kadını kullanması olayını da saçma buluyorum,o dediğiniz bir kez olur iki kez olur,ama 4 yıl boyunca bir kadın kendini kullandırmaz,beraber olurken sadece erkek mi zevkine varıyordu,birbirlerini sevmişler,beraber olmuşlar,kimsenin kimseyi kullandığı yok heleki böyle uzun bir ilişkide.
hadi diyelimki cidden adam kızı kullandı,e kız bunun farkındayken neden ayrılmıyor,demekki bu ilişkiden çıkarı var..böyle bir ilişkidede aşk faktörünün olduğunu sanmıyorum,isabet olmuş ayrılmaları
ilk olarak,arkadaş onların ilişkilerinin bittiğini,ve o sıralar eşinin ona ilanı aşk yaptığını söylemiş,yani eşi o kızla beraberken elinden alma durumu yok.
kaldıki hangi mantıklı insan 4 yılı geçirdiği,sizin sandığınız gibi düzgün,ilişkisi için emek veren dididen bir sevgilisi varken,4 ay içinde bir başkasına aşık olup evlenir?
bir insanın sevgilisine hediyeler alması normal birşey,ama araba çok daha ileri boyutta,bu adam kıza araba aldığına göre,demekki ona aşıktı.e kız zaten aşık(?),o zaman neden ayrıldı bunlar..araba alıp,kredi kartlarını ödeyecek kadar aşık bir adamı soğutacak en büyük faktör,büyük ihtimalle sömürülmektir.
karşı tarafın yorum hakkı olmadığı için sanırım böyle pembe tablolar çiziyorsunuz,ama farkında olmadan yada olarak,konu sahibini de lekeliyorsunuz,2.kadın olmak,seven çiftleri ayırmak gibi ithamlarla..
Size kızamıyorum... Zor bir durumdasınız... Ama bu anlattıklarınızla eşinizin durumna gözünü kapatıp tüm suçu tüm çamuru diğer tarafa blaştırmaya çalışan birpozisyonunuz var....
Kız eşinize bçak dayayıp araba aldırmadı değil mi???? Eşinin 4,5 yıllık sevgilisine aldığı hediyeleri einin maddi durumu belirler ve eşinin bonkörlüğü....
Kızın paragözlüğü piyasa meraklılıı falan değil....
Kız özel bir üniv.de paralı okuyabiliyosa ilesi maddi olarak zor durumda değildir, ki bunu sen de söylüyorsun... Yani kızın senin eşinin parasına sevdalanıp peşini bırakmaması gibi bir durum olamaz... Zira özel bir üniv.de okuyorsa zaten eşin gibi bi sürü zegin adam vardır, ve onlardan birini de kafesleyebilirdi senin deyiminle....
Eşin peki bu kıza bu kadar pahalı hediyeler almış, yedirmiş içirmiş... Kendine daha fazla bağlamak için olmasın mesela????
Neden tek taraflı düşünüyorsunuz....
YAda kızı bu şekilde karalayarak eşinizi aklayacağınızı mı düşünüyorsunuz bilemiyorum, ama yapığınız doğru değil.... Kimse kimseye hediye olarak zorla araba aldırtamaz...
Aldıran suçlu da alanın hiç mi suçu yok.....
Eşin bu kıza araba almış, kredi kartlarını vermiş, herşeyini karşılamş.. 4,5 yıl boyunca... YAni bunlar tam anlamıyla hem cinsel hem de maddi anlamda karıkoca hayatı yaşamışlar... Seninle tanıştığında da yaşamaya devam ediyolarmış.... Seni ilişkye ikna etmeye çalıştığı dönemde de bu durum devam ediyormuş ki eşin 4,5 aylık hamileyim dediğinde hiç şaşırmadı....
Bu kadar sıkıntılı sancılı problemli bir ilişkisi olan üstelik de senin deyiminle hem maddi hem duygusal olarak sömütülmüş bir adam bırak 2 aydır tanıdığı biriyle evlenmeyi uzuuun bir süre daha yanlız kalmak kafasını dinlemek ister....
Eşinin sana anlattıklarına nedense ben inanmıyorum....
Konu sahibesi arkadaş hala eşini koruyup ona laf ettirmemekte ozaman sorunuda yok bence bu arkadaşın
katılıyorum.masallar masum baslar bu iliskinin baslangicini pek masum bulmuyorum ben
çıkarı sevgisi olamaz mı. 5 yıldan bahsediyoruz. bir kız 5 yılını sadece çıkar için vermez ki.
kızında durumu iyiymiş. bu durumda çıkar ne peki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?