bu arada mod arkadaş burada, konu okuyorsa arkadaşı uyarırsa, sevinirim.
kimse bana görüntü kirliliği yapıyorsundiyerek hakaret edemez.. beni ne kadar sevmiyorsada göreve davet ediyorum onu.
ben eşimi çok sevdiğim ve kimseyle paylaşamayacağım için tabikide kabul etmezdim.siz edebilirsiniz o sizin hayat görüşünüz.yani şunu soruyorum sizce kız hamilede olsa susup çocuğunu tek başınamı büyütmeliydi?
ben eşimi çok sevdiğim ve kimseyle paylaşamayacağım için tabikide kabul etmezdim.siz edebilirsiniz o sizin hayat görüşünüz.yani şunu soruyorum sizce kız hamilede olsa susup çocuğunu tek başınamı büyütmeliydi?ki hoş eğer eşim benleyken böyle bi adiliği yapsaydı öyle bi insanı nasıl severdim o da muallak
ne kadar komik. "çirkin kelimeleri tekrar ederek görüntü kirliliği yapmayın" diyorum, bunu "hakaret" algılıyorsunuz. "görüntü kirliliği"nden başka nasıl tanımlanabilir ki yaptığınız o tekrarlar? size ya da kime ne kazandırır, ya da konuya hangi şekilde katkı sağlayabilir ki? zaten konulara yazdığınız mesajların yarısından fazlası tamamen muhalif olma çabası sezilen, buram buram "fark edilme sevdası" kokan yorumlar içeriyor. nerde bir tartışma varsa ya başlatan ya da mutlaka müdahil olansınız. bu şekilde hiç kimseye yardım edemez, sinirlendirmekten öteye gidemezsiniz. bu konuyla ilgili olarak diyelim ki konu sahibi arkadaş diğer kadına hak verdi, suçlamaktan vazgeçti. ee ne değişecek? eşi onu değil bu arkadaşı tercih etmiş evlenmek için ve evlenmişler. mevcut durumu çözümlemeye çalışmak yerine suçlu aramak mı doğru olan?
yaa bi de şu var, bu bebek doğma yolunda ilerlerken hiç adama sorulmadı olay... işte ben bunu anlamıyorum, fark ettiği ilk zaman atsa mesajı hamileyim diye ve adamla konu sahibi tınlamasalar tama o zaman suç sadece bu tarafta diyeceğim.. ama evliyken bile 2 kişinin ortak kararıdır bebeği dünyaya getirip getirmemek... bu olayda eğer bebek varsa kız zaten adamı umursamadan, baba olmak istiyor mu istemiyr mu, çocuk bakabilecek durumda mı değil mi düşünmeden vermiş kendi kararını ve 4, 5 aylık yapmış bebeği..
şimdi diyeceksiniz e adam habire numara değiştirmiş nasıl ulaşıcak kız? ama ulaşmış iştee onu okuduk hep konu sahibinden, nerden kimden bulduysa numaraları ulaşmış ve rahatsız edici mesajlar atmış 4 ay boyunca.. o mesajları atıp rahatsızlık verip adamı usandıracağına ilk fark ettiğinde hamileyim yazsaydı olaylar daha farklı gelişebilirdi bence...
Çenem, kuşum, bi tanem :) bir anne olarak konuşuyorum...
Eğer ben karnımda birinin bebeğini taşıyorsam,
ve bu bebeğin dünyaya geleceği artık aşikarsa,
onursuz diyeceklermiş, sorunlu diyeceklermiş, problemli diyeceklermiş....
tek bir kelimesine takılırsam anneliğimden şüphe duyarım.
O çocuğun babası belliyse ve varsa... ve konudaki şekliyle beni terk etmişse kimse kusura bakmasın da öyle gurur yapıp da alıp başımı hiç bir yere gitmem.
O çocuğu nasıl yaptıysa sorumluluğunu da paşa paşa alır beyefendi.
Ve bu sorumluluğu alması için açık konuşuyorum elimden geleni ardıma koymam.
Bana asla bir daha elini süremez, kimle istiyosa da evli kalır... ama çocuğunun sorumluluğunu dediğim gibi paşa paşa alır üzerine.
Yok öyle...
arkadaşımız 3 haftalık evliymiş daha önce adamla ne msjlaştıklarını zaten bilemezki?belki eşi gizledi..?
hımm işte o nokta muamma yanii CADIARZU evet eğer kız ilk fark ettiğinde hamile olduğunu adama ilettiyse ve adam buna rağmen konu sahibimizle evlendiyse o adamı allah beter etsin ne diyimklava:
Ne farketti hayatım?
Ha evde kalmışsınız beraber ha otelde.
Adam ne güzel koşturuyor atını istediği yöne valla helal olsun... ne diyim...
saçmaladığımın farkındayım.
dün alkol nedeniyle çok saçma davranışlarda bulunduğumu şimdi farkettim
dün yazmış olduklarımı da okudum
kırdığım insanlar varsa şimdiden özür dilerim
eşiniz sanırım tuhaf bi insan ağlayıp zırlıyormu?garip geldi bana çok sizin ve eşininizin tavırları kusura bakmayın ama artık pekte inanasım gelmiyor bu kadar sakinliğe.eşinizin git dediğinizde gitmesine.ben eşimi kapıdan kovsam bacadan girer gene gitmezdün ikimizde baya bi alkollüydük
o nedenle de pek verimli bir konuşma olmadı
gene ortalıkta saçma saçma ağladı zırladı
inkarlara devam.
ben o çocuktan şimdiden varsa bile nefret ediyorum diyor.
zaten otele gittik sızmış kalmışım.
dünkü çocukça tavırları beni kendinden iyice soğuttu.
sabah uyanmasını bile beklemedim çıktım.
kızla da pek birşey konuşmadık.
akşam üstü buraya gelcekmiş bekliyorum
gittiğinde iletirim konuşmaları
eşiniz sanırım tuhaf bi insan ağlayıp zırlıyormu?garip geldi bana çok sizin ve eşininizin tavırları kusura bakmayın ama artık pekte inanasım gelmiyor bu kadar sakinliğe.eşinizin git dediğinizde gitmesine.ben eşimi kapıdan kovsam bacadan girer gene gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?