Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

bu arada mod arkadaş burada, konu okuyorsa arkadaşı uyarırsa, sevinirim.
kimse bana görüntü kirliliği yapıyorsundiyerek hakaret edemez.. beni ne kadar sevmiyorsada göreve davet ediyorum onu.

ne kadar komik. "çirkin kelimeleri tekrar ederek görüntü kirliliği yapmayın" diyorum, bunu "hakaret" algılıyorsunuz. "görüntü kirliliği"nden başka nasıl tanımlanabilir ki yaptığınız o tekrarlar? size ya da kime ne kazandırır, ya da konuya hangi şekilde katkı sağlayabilir ki? zaten konulara yazdığınız mesajların yarısından fazlası tamamen muhalif olma çabası sezilen, buram buram "fark edilme sevdası" kokan yorumlar içeriyor. nerde bir tartışma varsa ya başlatan ya da mutlaka müdahil olansınız. bu şekilde hiç kimseye yardım edemez, sinirlendirmekten öteye gidemezsiniz. bu konuyla ilgili olarak diyelim ki konu sahibi arkadaş diğer kadına hak verdi, suçlamaktan vazgeçti. ee ne değişecek? eşi onu değil bu arkadaşı tercih etmiş evlenmek için ve evlenmişler. mevcut durumu çözümlemeye çalışmak yerine suçlu aramak mı doğru olan?

Niye sussun ki, tek başına mı yapmış, tabi ki arayıp söylecek, babasının evlenmiş olması, onu babalık görevinden men etmiyor ki.Aynı şekilde bu adamda evlendim ama çocuğum olmuş, en iyisi boşanayımda sırf bu çocuk için annesiyle evleneyim diyemez ki. Diyeceksiniz ki, yaparken aklı neredeydi. Valla kızın da adamın da aklı neredeydi ben bilemeyeceğim, ikiside beraber yaşamış, korunabilirlerdi. Sadece adam da suçlu değil ki.

Şikayetçi olduğunuz mesajların bildirilme yeri burası değil, biliyorsunuz.
Siz kötü içerikle bildirirsiniz, ki bildirmişsiniz, biz gereken değerlendirmeyi yaparız.
Kimin kimi sevdiğinin veya görevimin hatırlatılmasına ihtiyacım yoktur, bunları ben çok iyi biliyorum zaten.
Lütfen herkes mesajlarının seviyesini korumaya gayret göstersin.

bazı arkadaslara katılıyorum...

4 yıl suren ve tam olarak bıtmemıs bır ılıskının ustne evlılıgı dusunmenız buyuk cesaret ıster....

sonuclarına katlanmak lazım....

yaa bi de şu var, bu bebek doğma yolunda ilerlerken hiç adama sorulmadı olay... işte ben bunu anlamıyorum, fark ettiği ilk zaman atsa mesajı hamileyim diye ve adamla konu sahibi tınlamasalar tama o zaman suç sadece bu tarafta diyeceğim.. ama evliyken bile 2 kişinin ortak kararıdır bebeği dünyaya getirip getirmemek... bu olayda eğer bebek varsa kız zaten adamı umursamadan, baba olmak istiyor mu istemiyr mu, çocuk bakabilecek durumda mı değil mi düşünmeden vermiş kendi kararını ve 4, 5 aylık yapmış bebeği..

şimdi diyeceksiniz e adam habire numara değiştirmiş nasıl ulaşıcak kız? ama ulaşmış iştee onu okuduk hep konu sahibinden, nerden kimden bulduysa numaraları ulaşmış ve rahatsız edici mesajlar atmış 4 ay boyunca.. o mesajları atıp rahatsızlık verip adamı usandıracağına ilk fark ettiğinde hamileyim yazsaydı olaylar daha farklı gelişebilirdi bence...

hakaretler devam ediyor yine.
cevap hakkı doğmuyormu şimdi bana. cevap yazdığımda neden deniyor. peki kişiliğime bu saldırı sonuçsuzmu kalacak.
sonrada karşılıklı yazdınız diye ceza alıyoruz. ama uyarıya rağmen edilen bu haakaretlere ne denmeli.

arkadaşımız 3 haftalık evliymiş daha önce adamla ne msjlaştıklarını zaten bilemezki?belki eşi gizledi..?

Monam o konuda sonuna kadar katılıyorum.
Ben çeker giderim dediysem hayatından giderim, çocuğum olacaksa sorumluluğunu paşa paşa almalı tabii...
Ama sevilmediğini anladığında GİTMEYİ bilmeli, çirkinleşmeden, kirlenmeden...

arkadaşımız 3 haftalık evliymiş daha önce adamla ne msjlaştıklarını zaten bilemezki?belki eşi gizledi..?

hımm işte o nokta muamma yanii CADIARZU evet eğer kız ilk fark ettiğinde hamile olduğunu adama ilettiyse ve adam buna rağmen konu sahibimizle evlendiyse o adamı allah beter etsin ne diyim klava:

dün akşam ben de biraz alkollüydüm.
üstüne kızdan gelen mesajlar
ve kıza ulaşamayınca alkolünde etkisiyle saçma kuruntular yaptım
eşimi aradım ailesinin yanındaymış
ki aramamdan cesaret aldı sanırım yanıma geldi
kızın mesajları meselesinden bahsetmedim
düzelmiş değiliz ama
dün onu akşam eve kabul edemeyeceğimi söyledim
tamam aynı mantık ama dün cidden mantıklı düşünemez kıvamdaydım
otelde kaldık
hala problemleri aşmış değiliz
ki görüşmemiz sonrasında aslında ondan çok fazla soğumuş olduğumu farkettim.
artık kafamda başka bir alternatif de eğitim için yurtdışına çıkmak 1-2 sene
herşeyden uzaklaşmanın aslında en iyisi olduğunu düşünmeye başladım yine
bu arada kızla konuştum telefonda
telefonda pek bişey konuşmadık , 5e doğru eve gelcekmiş
bakalım beklemedeyim.

hımm işte o nokta muamma yanii CADIARZU evet eğer kız ilk fark ettiğinde hamile olduğunu adama ilettiyse ve adam buna rağmen konu sahibimizle evlendiyse o adamı allah beter etsin ne diyim klava:

Valla açıkçası adamın kızdan bu denli kaçmasından, mesajlarına, telefonlarına cevap vermemesinden, daha da ileri gidip hattını değiştirmesinden, deyimle sırra kadem basmaya çalışmasından benim de aklıma bu ihtimal gelmiyor değil.

Yani adam bunu daha önceden öğrenmiş ve bu sorumlulktan kaçmak için apar topar evlenmiş olabilir. Bu da bir ihtimal.

Ne farketti hayatım?
Ha evde kalmışsınız beraber ha otelde.

Adam ne güzel koşturuyor atını istediği yöne valla helal olsun... ne diyim...

ayrıca bugün avukatımızla görüştüm
ki bu durum üstüne ben her ne kadar rica etmiş de olsam
ailemin duyması an meselei
söyler diye düşünüyorum.
1 seneden önce boşanabilmem imkansızmış.
anca hamilelik ve aldatma ispatlanabilirse
bir ihtimal evliliğin iptali kararı alınabilirmiş

Ne farketti hayatım?
Ha evde kalmışsınız beraber ha otelde.

Adam ne güzel koşturuyor atını istediği yöne valla helal olsun... ne diyim...

saçmaladığımın farkındayım.
dün alkol nedeniyle çok saçma davranışlarda bulunduğumu şimdi farkettim
dün yazmış olduklarımı da okudum
kırdığım insanlar varsa şimdiden özür dilerim

pardonda eşiniz ne diyor?kararı ne ne konuştunuz?bayanla ne konuştunuz?

tabiki eşine hemen ısınacak değilsin içinin soğuması lazım ama dimdik ayakta olduğunu göster kıza ve eşinle onu yüzleştir bence, şimdiye kadar kime güvenmiş neye güvenmiş de çocuğu aldırmamış yada söylememiş.eşinle sorunlar yaşıyorduysa o zamanlar ayrılma aşamasındalarsa niçin beraber olmuşlar.msj larında demiş ya sana aslında o bildiğin gibi bir insan değil, o zaman kendi niye 4 yıl sürdürmüş de üstüne bir de hamile kalmış.
inan öğleden beri senin konuyu okuyorum aklım hep sende allah sana büyük bir dayanma gücü ve sabır versin inşallah.

dün ikimizde baya bi alkollüydük
o nedenle de pek verimli bir konuşma olmadı
gene ortalıkta saçma saçma ağladı zırladı
inkarlara devam.
ben o çocuktan şimdiden varsa bile nefret ediyorum diyor.
neymiş efendim 6 aylık olsa bile bişekilde aldıtacakmış
inan şu lafın üstüne ben kendisinden nefret ettim.
zaten otele gittik sızmış kalmışım.
dünkü çocukça tavırları beni kendinden iyice soğuttu.
sabah uyanmasını bile beklemedim çıktım.
kızla da pek birşey konuşmadık.
akşam üstü buraya gelcekmiş bekliyorum
gittiğinde iletirim konuşmaları

Ben seni anlıyorum... alkollüyken yaptığım hataları sana sıralasam burdan köye yol olur.
Ama aynı hatalara tekrar düşmemeye çalış önemli olan bu, senin zayıf yönünü keşfedip oraya doğru çalışmasın eşin.
Ne olursa olsun mantığını elden bırakmamaya çalış.
Gözünü aç... gerçekleri öğrenmeye, olayın aslında nasıl gerçekleştiğini doğru anlamaya çalış.
Ki bana sorarsan bu konu eşinin sana anlattığı şekilde yaşanmış değil.
Senden gizelenen şeyler olduğunu düşünüyorum.... uyanık ol.

eşiniz sanırım tuhaf bi insan ağlayıp zırlıyormu?garip geldi bana çok sizin ve eşininizin tavırları kusura bakmayın ama artık pekte inanasım gelmiyor bu kadar sakinliğe.eşinizin git dediğinizde gitmesine.ben eşimi kapıdan kovsam bacadan girer gene gitmez

ben normalde çok sakin bi insanım
samimi olmamız yani diyalogumuz
sadece 4 ay gibi bir zaman olmasına karşın
birbirimizi çok eskilerden beri biliriz
ki o zamanlardan bile az çok nasıl biri olduğumu bilir
evden gittiği gün hayatında beni ilk defa o şekilde sinirli
bağıran,hakaretler,küfürler eden
üstüne saldıran bir insan olarak gördü
4 ay içinde sesimi bile yükselttiğimi duymamıştı
biraz da bu durumun etkisiyle ikna oldu gitmeye
dünkü sakinliğime gelince ortalıkta rezillik çıkaran
sokak yada insan içi farketmiyor
birinin ne kadar alkollü de olsa kendini tutması lazım
onun bu derece laçkalığından dolayı
sanırım bundan güç alarak sakinliğimi koruyabildim.
ki kendisi şu dönem güçsüzlüğümü en son göstermek isteyeceğim insan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…