- 1 Temmuz 2009
- 6.041
- 6.634
- 773
ben hala bir ilişki bitmeden tamamen sonlanmadan bir diğer ilişkinin başlamasına kızıyorum.
bir erkek arkadaşınız var ve 4 senedir sizle beraber. ve beraberlikte son anlarda pürüzler var ama düzeltmeye uğraşıyorsunuz. ve o an adam birine dert yanıyor. ve o dert yandığı kişi,birden bire adamla olmaya başlıyor ve evleniyor.
etik olmayan bu bence. bana ters. bazılarına normal olabilir. ama o kıza gerçekten çok üzüldüm.yaptığı şeylerdede haklı.
yaa bi de şu var, bu bebek doğma yolunda ilerlerken hiç adama sorulmadı olay... işte ben bunu anlamıyorum, fark ettiği ilk zaman atsa mesajı hamileyim diye ve adamla konu sahibi tınlamasalar tama o zaman suç sadece bu tarafta diyeceğim.. ama evliyken bile 2 kişinin ortak kararıdır bebeği dünyaya getirip getirmemek... bu olayda eğer bebek varsa kız zaten adamı umursamadan, baba olmak istiyor mu istemiyr mu, çocuk bakabilecek durumda mı değil mi düşünmeden vermiş kendi kararını ve 4, 5 aylık yapmış bebeği..
şimdi diyeceksiniz e adam habire numara değiştirmiş nasıl ulaşıcak kız? ama ulaşmış iştee onu okuduk hep konu sahibinden, nerden kimden bulduysa numaraları ulaşmış ve rahatsız edici mesajlar atmış 4 ay boyunca.. o mesajları atıp rahatsızlık verip adamı usandıracağına ilk fark ettiğinde hamileyim yazsaydı olaylar daha farklı gelişebilirdi bence...
Bazı ifadelerini affına sığınarak düzeltmek isterim arkadaşım.
2 kişinin ortak kararı olan, "bebeği dünyaya getirmek" değil, o bebeği "meydana getirmektir". Yani korunmasız bir cinsel ilişki yaşamaktır 2 kişinin özgür olduğu nokta. Korunur veya korunmazsın. Ama korunmadıysan ve o bebek 2 hücreli bir canlı olarak ana rahmine düştü ise.. O zaman onu dünyaya getirmek değil, dünyaya getirmemek (yani kürtaj) 2 kişinin ortak kararı ile olur.
Yani kadın gidip tek başına kürtaj olamaz, bebeğin babasının da o bebekten vazgeçmesi gerekir. Veya konu sahibesi arkadaşın eşinin dediği gibi bir durum da olamaz. Hani demişya, 6 aylık bile olsa aldırtacağım çocuğu diye.. İşte onu biraz zor yapar.. naniknanik
dün ikimizde baya bi alkollüydük
o nedenle de pek verimli bir konuşma olmadı
gene ortalıkta saçma saçma ağladı zırladı
inkarlara devam.
ben o çocuktan şimdiden varsa bile nefret ediyorum diyor.
neymiş efendim 6 aylık olsa bile bişekilde aldıtacakmış
inan şu lafın üstüne ben kendisinden nefret ettim.
zaten otele gittik sızmış kalmışım.
dünkü çocukça tavırları beni kendinden iyice soğuttu.
sabah uyanmasını bile beklemedim çıktım.
kızla da pek birşey konuşmadık.
akşam üstü buraya gelcekmiş bekliyorum
gittiğinde iletirim konuşmaları
Şahsen kendi adma söylüyeyim
böyle bir durum benim başıma gelse
ben eşimle otelde birde aynı yatakda hayatta kalmazdım.
bide sen daha bu ilişki bitmeden adamın hayatına giriyorsun
tamam belki olmaz çok dedin ama sonuç ortada evlendin bile
karşı tarafdaki bayan da çok zor durumda
nasıl davranacağını oda şaşırmıştır
kolay değil ortada 3 yada 4 yıllık bir ilişki
senin içinde zor durum
karşı tarafdaki bayan içinde zor bir durum
herşey eşinin kabahatiii
ilişkiye girerken önlemlerinide almalıydı
madem sevmiyormuş
mecburiyetten onunla berbaermiş
herhalde mcbur kaldığı içinde ilişkiye girmiştir.
Zaten mesele burda. Ben daha önce de yazdım, o kızın çok suçu olduğunu düşünmüyorum. Ama konu sahibinin de çok suçu olduğunu düşünmüyorum. Bir şekilde yanı anda idare edilmişler. Esas sorunun başlangıcı adamda.
Mesela adam 4,5 yıl sömürülmüş deniyor, kız para için yapmış deniyor. E bu adam salak mı, izin vermeseymiş? Yani kız dolandırmamış ki adamı. İster 4,5 yıl sürebilen bir ilişkideki duyguların hatrına deyin, ister daha art niyetli düşünüp karşılığını başka şekilde aldığı için deyin; bir şekilde adam kendi isteğiyle almış arabayı da kıyafeti de.
Konus ahibi arkadaşın da çok fazla "ilişki bozan kadın" olduğunu düşünmüyorum. Tamam bir ilşkinin henüz bitmediğini, bitme aşamasında olduğunu biliyormuş ama karşınızda aşık olduğunuz adam bir şekilde kendine inandırmış işte.
Hatası ise bu olmuş konu sahibinin. Biraz ayakları yere bastıktan sonra karar vermek lazımmış.
Ancak bu noktada ben yine bir hataya (kendi fikrimdir, tavsiye olarak algılanmasın) doğru gittiğini düşünüyorum. Çünkü geçmişte olanları kızdan kaynaklı görüp eşini affetmek demek bu karakterde bir adamı kabullenmek demek aslında. Sonuçta, karşımızda iki kadını birbiriznden habersiz idare etmiş, 4,5 yıl sömürülmeye ses çıkarmamış ve ne olursa olsun eğer varsa bir bebeğin fizyolojik babası olacak haltı yedikten sonra o çocuktan şimdiden nefret edebilecek bir adam var. Üstelik de hala zırlıyor.
Bilemiyorum. Bebek varsa da yoksa da, böyle bir adamla ömür geçirmek ister miydim ben?
iyi de neler neler oluyor hayatta, kadın kocası ya da sevgilisi sırf kendisine daha çok bağlansın, onu bırakıp gidemesin diye adamın haberi olmadan yani adama korunuyorum diyerek hamile kalıyor.. belki de böyle bi durum var, bilemeyiz ki.o yüzden bebeği meydana getirmek de 2 kişinin kararı olmalı evet ama bi taraf kandırılarak bu bebek olmuşsa o noktada bebeğin aldırılacağına ya da dünyaya getirileceğine 2 kişi ortak olarak karar vermelidir. bu olayda bebek doğsun mu diye babaya sorulmamış, bu yanlış bence..Bazı ifadelerini affına sığınarak düzeltmek isterim arkadaşım.
2 kişinin ortak kararı olan, "bebeği dünyaya getirmek" değil, o bebeği "meydana getirmektir". Yani korunmasız bir cinsel ilişki yaşamaktır 2 kişinin özgür olduğu nokta. Korunur veya korunmazsın. Ama korunmadıysan ve o bebek 2 hücreli bir canlı olarak ana rahmine düştü ise.. O zaman onu dünyaya getirmek değil, dünyaya getirmemek (yani kürtaj) 2 kişinin ortak kararı ile olur.
Yani kadın gidip tek başına kürtaj olamaz, bebeğin babasının da o bebekten vazgeçmesi gerekir. Veya konu sahibesi arkadaşın eşinin dediği gibi bir durum da olamaz. Hani demişya, 6 aylık bile olsa aldırtacağım çocuğu diye.. ışte onu biraz zor yapar.. naniknanik
şanssız, zavallı bebek!
o kadar sevgiyle, özlemle bekleyen, anne baba olmak için çıldıran bir adreste olmak varken, düşe düşe nasıl bir ilişkinin rahmine düşmüş!
anne adayı kullanıyor, baba adayı yeni eşi elde tutmak için "şimdiden nefret ediyorum" diyor.
zavallı küçük melek. çok, çok üzgünüm ve ben insanlığımdan utanıyorum, sana şimdiden hissettirilenler için!!!
yaa zaten sabah otelden çıktıktan sonra ilk işim
ailemin bile durumdan haberdar olma riski var şimdi
avukatımıza gittim
1 yıl dolmadan boşanmam imkansızmış
hatta karşı taraf boşanmamakta diretirse 3 yıla kadar çıkarmış durum
fakat ortada çocuk varsa,bu imkansızmış tabii
bide bu çocuk durumu ve bunu aldatma olarak da gösterebilirsek
belki bir ihtimal evliliğin iptali kararı çıkarttırılabilirmiş.
Bir yıl deme nedeni şu; evlilik bir yılı doldurmadan anlaşmalı boşanmaya izin vermiyor Yargıtay. Bu nedenle bir yılı doldurmayan evliliklerde boşanma çekişmeli boşanma şeklinde oluyor. Tabi çekişme konusunun ispatlanması ve eğer bir taraf istemiyorsa onun iddiaları derken çok uzun sürüyor gerçekten. Ama çocuk varsa aldatma nedeniyle çekişme konusu rahatça ispatlanabilir sanırım. Evliliğin iptali konusunda ise ayrıntılı bilgim yok.
Umarım doğru kararı verirsiniz. Kolay değil.
Sevgili Alkione;
Bebek için ciddi anlamda üzüldüm.
Aslında en çok sana ve o bebeğe üzüldüm.
Ne günahı vardı ki biyolojik babası(!) onu 6 aylık bile olsa öldürebilmeyi düşünsün?
Senin içinse aslında çok zor bir durum şunu yap bu doğru olanı demek çok zor.
Tam orta çizgidesin.
Bence ayrılmaktansa eşinin tavırlarına göre yol çizmelisin.
Sana doğruyu gösterecek olan onun tavırları.
Kadına ise lütfen takılmamaya çalış çünkü onun şu an tek istediği intikam almak.
:umursamaz:
Sevgili Alkione;
Bebek için ciddi anlamda üzüldüm.
Aslında en çok sana ve o bebeğe üzüldüm.
Ne günahı vardı ki biyolojik babası(!) onu 6 aylık bile olsa öldürebilmeyi düşünsün?
Senin içinse aslında çok zor bir durum şunu yap bu doğru olanı demek çok zor.
Tam orta çizgidesin.
Bence ayrılmaktansa eşinin tavırlarına göre yol çizmelisin.
Sana doğruyu gösterecek olan onun tavırları.
Kadına ise lütfen takılmamaya çalış çünkü onun şu an tek istediği intikam almak.
:umursamaz:
Demek ki neymiş erkek penisine taparak hayat yaşayınca katil bile olmayı göze alabiliyormuş..
Demek ki neymiş erkek penisine taparak hayat yaşayınca katil bile olmayı göze alabiliyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?