Masalın sonu,kabus başlangıçları!..

Kesinlikle çok haklısın. O hamile olan bayanın çektiğini eminim hiç biriniz çekmiyordur. Siz sadece kendi açınızdan sadece bencilce kendinize üzülüyorsunuz. Ama o bayan eminim hem kendisi için hem de bebeği için tedirgin.. Benim de hiç hoşlanmadığım muhabbetlerdir bunlar.. eski sevgilisinin derdini bir başka karşı cinsten ! (her nedense bu hep karşı cinstir, pek değişmez) arkadaşıyla paylaşırken kısa süre içerisinde bu kişiler sevgili olur.. Bu ne aceleyse. Ne çabuk unutulabiliyor 4 5 yıllık sevgiliyle yaşananlar, ve hemen diğerine aşık olunuyor adı aşksa tabi. Ben aşk olarak nitelendirmiyorum..

Bazı ifadelerini affına sığınarak düzeltmek isterim arkadaşım.
2 kişinin ortak kararı olan, "bebeği dünyaya getirmek" değil, o bebeği "meydana getirmektir". Yani korunmasız bir cinsel ilişki yaşamaktır 2 kişinin özgür olduğu nokta. Korunur veya korunmazsın. Ama korunmadıysan ve o bebek 2 hücreli bir canlı olarak ana rahmine düştü ise.. O zaman onu dünyaya getirmek değil, dünyaya getirmemek (yani kürtaj) 2 kişinin ortak kararı ile olur.
Yani kadın gidip tek başına kürtaj olamaz, bebeğin babasının da o bebekten vazgeçmesi gerekir. Veya konu sahibesi arkadaşın eşinin dediği gibi bir durum da olamaz. Hani demişya, 6 aylık bile olsa aldırtacağım çocuğu diye.. ışte onu biraz zor yapar.. naniknanik

Şahsen kendi adma söylüyeyim
böyle bir durum benim başıma gelse
ben eşimle otelde birde aynı yatakda hayatta kalmazdım.
bide sen daha bu ilişki bitmeden adamın hayatına giriyorsun
tamam belki olmaz çok dedin ama sonuç ortada evlendin bile
karşı tarafdaki bayan da çok zor durumda
nasıl davranacağını oda şaşırmıştır
kolay değil ortada 3 yada 4 yıllık bir ilişki
senin içinde zor durum
karşı tarafdaki bayan içinde zor bir durum

herşey eşinin kabahatiii
ilişkiye girerken önlemlerinide almalıydı
madem sevmiyormuş
mecburiyetten onunla berbaermiş
herhalde mcbur kaldığı içinde ilişkiye girmiştir.

Son düzenleme:

zaten olmamalı öyle birşey.
o laftan sonra ona bakışım öyle değişti ki
bir insan nasıl insani duygulardan bu denli yoksun olabilir.
ha yeni doğmuş bebeği öldürmüşsün ha 6 aylık doğmamışı
benim gözümde hiç farkı yok
ben gerçekten pişman oldum bu derece katil ruhlu
vicdan duygusundan mahrum bi insanla
nasıl evlilik yaptım diye

Zaten mesele burda. Ben daha önce de yazdım, o kızın çok suçu olduğunu düşünmüyorum. Ama konu sahibinin de çok suçu olduğunu düşünmüyorum. Bir şekilde yanı anda idare edilmişler. Esas sorunun başlangıcı adamda.
Mesela adam 4,5 yıl sömürülmüş deniyor, kız para için yapmış deniyor. E bu adam salak mı, izin vermeseymiş? Yani kız dolandırmamış ki adamı. İster 4,5 yıl sürebilen bir ilişkideki duyguların hatrına deyin, ister daha art niyetli düşünüp karşılığını başka şekilde aldığı için deyin; bir şekilde adam kendi isteğiyle almış arabayı da kıyafeti de.
Konus ahibi arkadaşın da çok fazla "ilişki bozan kadın" olduğunu düşünmüyorum. Tamam bir ilşkinin henüz bitmediğini, bitme aşamasında olduğunu biliyormuş ama karşınızda aşık olduğunuz adam bir şekilde kendine inandırmış işte.
Hatası ise bu olmuş konu sahibinin. Biraz ayakları yere bastıktan sonra karar vermek lazımmış.
Ancak bu noktada ben yine bir hataya (kendi fikrimdir, tavsiye olarak algılanmasın) doğru gittiğini düşünüyorum. Çünkü geçmişte olanları kızdan kaynaklı görüp eşini affetmek demek bu karakterde bir adamı kabullenmek demek aslında. Sonuçta, karşımızda iki kadını birbiriznden habersiz idare etmiş, 4,5 yıl sömürülmeye ses çıkarmamış ve ne olursa olsun eğer varsa bir bebeğin fizyolojik babası olacak haltı yedikten sonra o çocuktan şimdiden nefret edebilecek bir adam var. Üstelik de hala zırlıyor.
Bilemiyorum. Bebek varsa da yoksa da, böyle bir adamla ömür geçirmek ister miydim ben?

dün gerçekten kendi bilincimde değildim
alkolle pek aram yoktur aslında
sebebi de beni kendimden çok farklı bi insan haline getiriyor
dün zayıflık diyelim içtim gene
sonrasında da ertesi gün pişmanlıkları..

yaa zaten sabah otelden çıktıktan sonra ilk işim
ailemin bile durumdan haberdar olma riski var şimdi
avukatımıza gittim
1 yıl dolmadan boşanmam imkansızmış
hatta karşı taraf boşanmamakta diretirse 3 yıla kadar çıkarmış durum
fakat ortada çocuk varsa,bu imkansızmış tabii
bide bu çocuk durumu ve bunu aldatma olarak da gösterebilirsek
belki bir ihtimal evliliğin iptali kararı çıkarttırılabilirmiş.

şanssız, zavallı bebek!
o kadar sevgiyle, özlemle bekleyen, anne baba olmak için çıldıran bir adreste olmak varken, düşe düşe nasıl bir ilişkinin rahmine düşmüş!
anne adayı kullanıyor, baba adayı yeni eşi elde tutmak için "şimdiden nefret ediyorum" diyor.
zavallı küçük melek. çok, çok üzgünüm ve ben insanlığımdan utanıyorum, sana şimdiden hissettirilenler için!!!

iyi de neler neler oluyor hayatta, kadın kocası ya da sevgilisi sırf kendisine daha çok bağlansın, onu bırakıp gidemesin diye adamın haberi olmadan yani adama korunuyorum diyerek hamile kalıyor.. belki de böyle bi durum var, bilemeyiz ki.o yüzden bebeği meydana getirmek de 2 kişinin kararı olmalı evet ama bi taraf kandırılarak bu bebek olmuşsa o noktada bebeğin aldırılacağına ya da dünyaya getirileceğine 2 kişi ortak olarak karar vermelidir. bu olayda bebek doğsun mu diye babaya sorulmamış, bu yanlış bence..

bir de kadın gidip tek başına kürtaj olabili. çünkü bekar. yasal olarak evli olmayan ve 18 yaş üzeri olan kadın kürtaj için hiç kimseden izin almak zorunda değildir. yani evli olmadıkları sürece baba adayının ruhu bile duymadan kürtej yapılabilir. babanın izninin gerektiği durum evli olunması koşuludur.

"Evli kadınlarda kürtaj uygulamasında eşler de müdahaleye rıza vermelidirler.

Evli olmayan ve 18 yaşın üzerinde olan kadınlar kürtaj konusunda kendi isteklerine göre hareket ederler."

yemin ederim şu bebek
ve onun sayesinde yada yüzünden şu insanların tepkileri, tavırları yüzünden
Ben insanlığımdan utandım!!!!!

Bir yıl deme nedeni şu; evlilik bir yılı doldurmadan anlaşmalı boşanmaya izin vermiyor Yargıtay. Bu nedenle bir yılı doldurmayan evliliklerde boşanma çekişmeli boşanma şeklinde oluyor. Tabi çekişme konusunun ispatlanması ve eğer bir taraf istemiyorsa onun iddiaları derken çok uzun sürüyor gerçekten. Ama çocuk varsa aldatma nedeniyle çekişme konusu rahatça ispatlanabilir sanırım. Evliliğin iptali konusunda ise ayrıntılı bilgim yok.
Umarım doğru kararı verirsiniz. Kolay değil.

Sevgili Alkione;
Bebek için ciddi anlamda üzüldüm.
Aslında en çok sana ve o bebeğe üzüldüm.
Ne günahı vardı ki biyolojik babası(!) onu 6 aylık bile olsa öldürebilmeyi düşünsün?
Senin içinse aslında çok zor bir durum şunu yap bu doğru olanı demek çok zor.
Tam orta çizgidesin.
Bence ayrılmaktansa eşinin tavırlarına göre yol çizmelisin.
Sana doğruyu gösterecek olan onun tavırları.
Kadına ise lütfen takılmamaya çalış çünkü onun şu an tek istediği intikam almak.

:umursamaz:

bakalım, gerekli belgeleri, raporları bulduğum gibi evlilik iptali için davayı açıcaz sanırım.
belgeleri kendim temin etmek istememin sebebi ortalık daha da karışsın istemiyorum.
şu dava olsun sessiz sedasız da sonuçlansın.

Valla karnında 4,5 aylık bebekle tek istediği intikam almak olan bir kadın düşünemiyorum ben. Tamam konu sahibi zor durumda ama zor durumda olan sadece o değil.

Canlarım, ciğerlerim..

Öncelikle sizinle şunu paylaşmak istiyorum.. Sadece bu konuya özel değil, genel bir paylaşım olarak algılayın. Ben de kendime sık sık tekrar ederim bu sözü, eşime de çok söylerim. Çünkü önyargılı, peşin hükümlü bulurum kendisini.. Her ne kadar önemli ölçüde törpülenmiş olsa da..
Hatırlayalım, ne demiş peygamberimiz.”Kınadığınız başınıza gelmeden ölmezsiniz”
Başka bir Hadisi Şerif : “Bela insanın diline bağlıdır. Bir insan bir şey yapmam dedi mi, şeytan her işini bırakır onu yaptırana kadar uğraşır.”

Ve bir de kendimden bir paylaşımda bulunayım.. Kimseciklere anlatmadığım bir yara vallahi, ona göre okuyun..opuyorumnanaktan

Üniversite son sınıfta bir sevgilim vardı benim..
3 yıl çıktık, askere gitti her hafta ardından sürüklendim.. (evet vallahi her hafta) Birbirimize yazdığımız mektupları üstüste koysak 1 metreyi bulur, abartmıyorum.. :hulya:
Askerden döndü, ailesiyle tanıştırdı. Evlenme teklif etti, istemeye geldi. Ne eşyalar aldık birlikte, neler neler.. hihoyyyt
Sonra kendisi Hepatit B olmuş, enteresan.. Askerden kaptı diye düşündük. Çocuk yapmamalısın dedi doktor ona. Olsun dedim, ben aşığım deli gibi. Bu sebepten terk edilir mi sevdiğin, söz verdiğin adam?
Bu arada bizim ilişki 4 yıllık olmuştu tabisi..:roflol::roflol:
Neyse gel zaman git zaman soğudu benden, arayıp sormaları azaldı falan. ama çok kısa bir süre içinde oluyor bu soğuma. Ben diyeyim 1 hafta, siz deyin 15 gün..
Bizimkiler soruyor söz ne zaman, düğün ne zaman..eyvahedigeldismile
Beyzade telefonlarıma çıkmamaya başladı, "yalnız kalmak istiyorum bu hafta sonu" gibi kabullenilemez laflar..
Neyse yahu uzatmayayım.. bulmuş benden çıtırını.. Yeni lezzet, yeni heyecan..:icecream:
Birgün ortak aldığımız ve onun evinde tuttuğumuz tüm eşyaları getirip teyzemin evinin önüne yığdı ve gitti.. sempatiksalakcinni
Sonra da Hoop, yok oldu gitti.. Ben de işte o psikolog senin, bu sakinleştirici benim dolu dolu 1 sene geçirdim. Acılar içinde kıvrım kıvrım kıvrandım.. mafoldumben
Sonra zaten benim liseden arkadaşım olan eşimle yakınlaştık. 2 sene beraber olduk. Kimseye güvenmem diyordum, oldu işte güvendim, evlendik. Yavrucuğumuz da var, Allah herkesin evladını bağışlasın.
Bu olayın üstünden 8-9 sene geçti.. tüh yaşım da çıktı, dermişim..:1rolleyes:

O namussuz (afedersiniz) geçenlerde benim öğrenilik yıllarımdan beri kullandığım bir mail adresime mail göndermiş. "Yaşım kaç oldu, saçlarım döküldü, istediğim halde evlenemiyorum, bir kuvvet mani oluyor bana, hep yalnızım intihar mı edeyim ne yapayım.. Senin ahını aldım biliyorum, ne olur helal et hakkını, yalvarırım" gibi şeyler yazmış..
Cevap yazmadım, o adresi artık kullanmadığımı düşünmüştür herhalde..

Biraz ruhani içerikli bir mail oldu, ama neticede pozitif ilimle uğraşmışmakta olan bir insanım. Bunlar gerçekten inandığım şeyler..
Neyse yani demek istedim ki bu uzun paylaşımımla.. o hamile kızcağız belki de hiç bilmiyordu ilişkisinin biteceğini, gönül rahatlığı ile ilişkisini yaşıyordu.. Birşey bilmiyoruzki, bilgimiz olmadan fikir üretiyoruz aslında..

o cümleyi etmiş bir insan, insanlıktan çıkmıştır benim gözümde
gözünü kan bürümüş bir cani ile evli kalmayı düşünmek bile
benim için oldukça imkansızlaştı

Demek ki neymiş erkek penisine taparak hayat yaşayınca katil bile olmayı göze alabiliyormuş..

aynen öyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
şu durumda şu bebekten en çok nefret etmesi gereken benim
bazen şu ikisinin elinden şu bebeği kurtarıp tek başına büyütmek bile geçiyor içimden

yaa ben konuyu başından beri takip etmeye çalışıyorum ama bişey sorcam bu bebeğin varlığından kesinlikle eminmisiniz ??? bu kadar gemileri yakıp yıkana kadar herşey netleşse ondan sonra napılacağına karar verilse olmazmı???
sonuçta kadının nasıl karektere sahip olduğunu söylemişsiniz kafamçokkarıştı hakkaten kafam çok karıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…