Matahari'nin diyet günlüğü...

Akşam yemeğinde yarım palamut balığı patlıcan salatası ve yarım dilim ekmek yedim
Az önce çayla birlikte mısır yedim akannehir
naptım ben yaaaaaaaa:gitme:

patlamış mısır 1 su bardağı 70 kalori tatlım öyle fazla bi şey değil..gün içinde yediklerininde kalorisi az..mısırın yağsız veya az yağlıysa hiiç problem değil..bende arada ara öğünlerime yağsız mısır eklemeyi düşünüyorum..vücut azcık değişiklik yaşasın hep aynı nereye kadar..dimi amakaydirigubbakcemile3

Benim sanırım iki bardak kadardı cnm çok az yağlıydı ama eyvahedigeldismile

Yemekten sonra hiçbişey yemiyordum dün istisna oldu artık napim :sinifsinif:

Hep aynı tarz şeyler yemekten de insan sıkılıyo cidden boshayallersmile

Az önce kahvaltımı yaptım bir dilim ekmekle kk büyüklüğünde peynir ve biraz zeytin ezmesi,çok azcık da gül reçeli yedim iki zeytin çekirdeğini yuttum.ohaoldumsmile

Şimdi zencefilli sarımsaklı çayımı hazırlıcam az sonra onu içicem

Günaydın günnükcan
Bu sabah kk peynir,3zeytin(çekirdekleri yuttum),domatesli yumurta(yarısını annem yedi:)) iki çay kaşığı kadar çilek reçeli ve bir dilim kepek ekmek yedim...

Sonra zencefilli çayımı içtim.Az önce ara öğün olarak bi portakal ve elmanın suyunu sıktım karışık içtim.
Belime yağımı sürüp sardım.Annemle 30dk yürüdük.
Öğlen napsam günlükcan bugün pirinç diyeti yapacaktım bak yeni aklıma geldi olmazsa yarın pirinç lapası diyeti yapim bugünse öğlen ve akşam sadecenee çorba içiyim.Salata yiyim.Kendimi cezalandırıyorum artık lmaz:
Bakalım arkadaşların diyet nası gidiyooo

Öğlen çorba yicektim ama tavuklu bulgur pilavı yedim.ıçine hiç yağ katmadım.
Bulgur pilavı tok tutuyor akşam çorba içicem salata yicem.
Artık akşamları çorba içmeyi düşünüyorum boshayallersmile

canım yarın ve çarşamba günü pirinç lapası yapalım...ama vazgeçmek yok kaydirigubbakcemile5

Günlükcanım bibeyim günaydın opuyorumnanaktan
Bugün pirinç lapası günüüüüüüüüüüüüüüüüüü :lepi:
Bu sabah bir çay bardağı haşladığım pirincin sadecene yarısını yiyebildim yoğurtlan :kedi:

Birde çayımı içtim sonradan bayanssulusmile

Bugün dörtte evden çıkmam lazım okul var beşte,o yüzden dörtte baya bi pirinç yiyip gideyim diyorum acıkmamam gerenk.Akşam acıkırsamm süt falan içerim artık :içelim:

canım ben pilavımı yedim 2 çorba kaşığı yoğurt ile doydum zaten..ara öğünlerde salatalık yiyorum genelde...çünkü 1000 kaloriyi geçmiyor böylelikle...perşembe gününden itibaren sebze diyetine devam canım..perşembe bütün gün salatalık ve cacık içicem.cumada bütün gün havuç yicem canım.cumartesi ve pazar semiz otu yaprağını çiğden koparıp sarımsaklı yoğrut ile yicem birde ıspanak haşıcam onu sarımsaklı yoğurt ile yicem cumartesi ve pazar günkü menüm bu...uyarsa sende dene canım...çay ve kahve pazartesiye kadar içmicem..bitki çayı da dahil...

Tatlım perşemde arkadaşlarım gelecek ogün belki yapamayabilirim ama diğer günler devam ederim. boshayallersmile
Yalnız ben bütün gün havuçla doymamkiii eyvahedigeldismile
ama ıspanak ve semizotu bana uyar boshayallersmile

off haftasonu ablama gidecek giyizi orda ben napcam bilmiyorum kilo almasam bariii eyvahedigeldismile

pirinç lapasının tadı iyidir insallah : )) durmak yk canım : )) masallah iyi gidiyorsun

canım havuçta az da olsa bir miktar şeker olduğu için tok tutma özelliği var.bu dediğim diyet listesi şok diyet gibi birşey arkadaş pirinç lapası ile birlikte bu dediklerimide yaptı.1 haftada 4 kilo verdi.zaten mide küçülünce az ve sık yiyince ister istemez doyuyorsun hiç aç kalmıyorsun ben 90 kiloan aşağı düştüm yha daha ne olsun.böyle giderse 1 ay içinde 80 nin altıona da düşerm ben.yürüyüş te yapıyorum canım ben..hegün maksimum 3 saat...ne kadar yorgun olursan olayım...birde temizliğe başladım ben amma kalori yaktım şu 4 gündür...harika hissediyorum kendimi.eskiden 3xl giyerdim.şimdi xl giyiorum.üzerim 44 altım 42 40 bedene düşene kadar yola devam ,pardon diyete devam...kaydirigubbakcemile5

Bravo cnm azmine hayran kaldım gerçekten boshayallersmile
Maşallah maşallah daha çok kilo vercez birlikte fıstık gibi olcaz bu yazaklinialirimsmile
Bende birinç lapasının üçüncü öğününü saat dörtte yedim şimdi eve geldim cnm bişi istemiyor.Şimdiden de biraz midem bulanmaya başladı sanki lapadann inş yarın kahvaltıda tekrar devam edebilirim.Aryıca yarın arkadaşlarım geliyo ben lapa yiciyim onlara özel mamalar hazırlıcam sempatiksalakcinni

Aç ve bilaçım günlük mafoldumben

tatlımm ya kıyamam sana:teselli:gecenin ilerleyen saatlerinde bende çok acıkıyorum..sütüm de bitmişti yağlı süt içmek istemediğim için sadece yeşil çay içtim..aşkıma callanetics egzersizlerini indirip cd ye atmasını rica etmiştim..sağolsun cdyi ulaştırdı bana..bu akşam hafif hafif yapmaya başlıycam..güzel yorumlar almış istersen sende indirip başla..belime yağımı da sürücem inşallah güzel sonuçlar alırım..

benimde sütüm bitti kelebeim az önce dayanamadım bi salatalık yedim mafoldumben
yarın sanırım pirinç lapası diyetini yapmıcam bilmiyorum ya mutsuz oluyorum akşamları tek besin yiyince midem doyuyo ama ruhum doymuyo sankii

cnm sen o egzersize başla ben bi haftalığına olmıcam aranızda perşemde gezmeye gidiyoruz ablama gelince indirip bende yaparım kaydirigubbakcemile5

Günaydınlarrr efenimmm
Bugün baktım artık lapa yiyemiyorum bıraktım ya iki gün aynı şeyi yemek işkence resmen bende normal bi kahvaltı yaptım. hihoyyyt
İnsan olduğumun farkına vardım :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…