Akşam yemeğinde yarım palamut balığı patlıcan salatası ve yarım dilim ekmek yedim
Az önce çayla birlikte mısır yedim akannehir
naptım ben yaaaaaaaa:gitme:
patlamış mısır 1 su bardağı 70 kalori tatlım öyle fazla bi şey değil..gün içinde yediklerininde kalorisi az..mısırın yağsız veya az yağlıysa hiiç problem değil..bende arada ara öğünlerime yağsız mısır eklemeyi düşünüyorum..vücut azcık değişiklik yaşasın hep aynı nereye kadar..dimi amakaydirigubbakcemile3
canım yarın ve çarşamba günü pirinç lapası yapalım...ama vazgeçmek yok kaydirigubbakcemile5
canım ben pilavımı yedim 2 çorba kaşığı yoğurt ile doydum zaten..ara öğünlerde salatalık yiyorum genelde...çünkü 1000 kaloriyi geçmiyor böylelikle...perşembe gününden itibaren sebze diyetine devam canım..perşembe bütün gün salatalık ve cacık içicem.cumada bütün gün havuç yicem canım.cumartesi ve pazar semiz otu yaprağını çiğden koparıp sarımsaklı yoğrut ile yicem birde ıspanak haşıcam onu sarımsaklı yoğurt ile yicem cumartesi ve pazar günkü menüm bu...uyarsa sende dene canım...çay ve kahve pazartesiye kadar içmicem..bitki çayı da dahil...
pirinç lapasının tadı iyidir insallah : )) durmak yk canım : )) masallah iyi gidiyorsun
canım havuçta az da olsa bir miktar şeker olduğu için tok tutma özelliği var.bu dediğim diyet listesi şok diyet gibi birşey arkadaş pirinç lapası ile birlikte bu dediklerimide yaptı.1 haftada 4 kilo verdi.zaten mide küçülünce az ve sık yiyince ister istemez doyuyorsun hiç aç kalmıyorsun ben 90 kiloan aşağı düştüm yha daha ne olsun.böyle giderse 1 ay içinde 80 nin altıona da düşerm ben.yürüyüş te yapıyorum canım ben..hegün maksimum 3 saat...ne kadar yorgun olursan olayım...birde temizliğe başladım ben amma kalori yaktım şu 4 gündür...harika hissediyorum kendimi.eskiden 3xl giyerdim.şimdi xl giyiorum.üzerim 44 altım 42 40 bedene düşene kadar yola devam ,pardon diyete devam...kaydirigubbakcemile5
Aç ve bilaçım günlük mafoldumben
tatlımm ya kıyamam sana:teselli:gecenin ilerleyen saatlerinde bende çok acıkıyorum..sütüm de bitmişti yağlı süt içmek istemediğim için sadece yeşil çay içtim..aşkıma callanetics egzersizlerini indirip cd ye atmasını rica etmiştim..sağolsun cdyi ulaştırdı bana..bu akşam hafif hafif yapmaya başlıycam..güzel yorumlar almış istersen sende indirip başla..belime yağımı da sürücem inşallah güzel sonuçlar alırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?