Saol tatlımmm opuyorumnanaktan
Evet benziyo tabi canım ama ben krepi şöyle yapıyorum.
Bir su bardağına yüzde 3/4 kadar kepek dolduruyorum kalan yerine un dolduruyorum bir yumurta ve bir su bardağı süt ekliyorum
Yağsız teflon tavada yapıyorum. Tabi bir tane yiyorum sempatiksalakcinni
Yani yediğim yemeklerinde içindeki yağ oranını falan düşürmeye çalışıyorum hele unlu bişey yapıyorsam yarıdan fazla kepek kullanıyorum zaten.
Kendimi kasmıyorum fazla boshayallersmile
Ama bugünkü büyük hatamı yazıcam birazdan çok pişmanım :1no2:
Beş kilo vermiştim birini geri aldım cnm.
İnşallah keleğim bolbol göbecikler atarsın artık :teytey::dance:
Evet gelelim bugün neler yaptım....bayanssulusmile
Sabah kalktım hemen yirmi dakika açtım mezdekeyi göbeciklerimi attım.Öyle terledimkii sonra da beş dakika boyunca mekik çektim elli tane falan.
Başladım kahvaltıya cokacimcoookyine bol kepekli bi krep yedim yanında lor peyniri ile bir yumurtadan yaptığım yine yağsız tavada yaptım omletin yarısını yedim...
Birazcık da domates yedim çayımı içtim.
Öğlen arkadaşımla kütüphaneye ders çalışmaya gittik.
Çok fena acıktık ne güzel çorba falan vardı ondan içecektim.
Arkadaş tutturdu kumpir alalım diye. Bende hiç yememiştim.Madem bi tane alalım tadına bakarım dedim.alsanaalsanasmile
Birde karışık tost alalım dedi kız tabi çok yiyo ama incecik yer yani ben hangi cesaretle yediysem koskoca karışık tostu yedim.ohaoldumsmileKumpirinde üçte birini yedim.klava: Sonra büyük bi pişmanlık çöktü üstüme ama bunlada kalmadım.:mymeka:Küçük halleyler oluyor ya yeni çıktı bisküvi şeklinde tam üç tane yedim akannehir
Şimdi artık akşam falan bişey yemicem yicek yermi kaldı sanki hemde bugün limiti çoktaaan aştımm :umursamaz:
Bu büyük bir ayıp kendimi kınıyorum bi daha böyle saçmalıklar yapmıcam.Bu kadar yaptığım diyetleri neden boşuna gideriyorum.Hatta bi kaç saat sonra yarım saat mezdeke oynıcam.sonra mekik çekcem.Az bile bana bu kötükedihüso
canım merak etme bişeycik olmaz ben de dün akşam döner yedim:) 400 gr almışım ama bugün normal yeme düzenimi bulduğum zaman hemen gidiyor onlar hiç takma kafana:)
yedklerimdeki yağ oranını ben de bayaaa bi düşürdüm beyaz unu da çıkardım hayatımdan:) bu arada sen kaç kilodan kaça düştün ve hedefin kaçtı canım:) böyle devam et arada ufak kaçamaklardan bişey olmaz zaten spor yapıyorsun sen o korur seni:)
oohh tospaam döksün kurtlarını:teytey:bende yarın tekrar callanetics egzersizlerine başlıycam..bakalım ne kadar devam ettirebilicem:mymeka:
Başla kelebeğimmm zaten çok kiloda verdin fiçutunun sıkılaşmasını toparlanmasını sağlar gerçi ihtiyacında yok ama hiç değilse spor olurr opuyorumnanaktan
Bu sabah menüm
2dilim kepek ekmek
Domates
Çok az peynir ve 3zeytin
Az şekerli çay
Kahvaltıdan sonra yapabildim bugün sporuboshayallersmile
20dk mezdeke eşliğinde göbecik atımı ve 50 mekik sempatiksalakcinni
Kelebeğim aslında haklısıntatlışım ben dün akşam,kahvaltıdan sonra yapılan egzersizin daha faydalı olduğunu okudum..yani aç karnına spor yapılmamalıymış..ama bilgi ne derece doğru bilmiyorum istersen sende bi araştır..yada bildiklerini benmle paylaş çünkü ben bu zaman konusunda kararsızımkafamçokkarıştıayrıca bi şey daha spor ya sabah en geç 7 ye kadar yada akşam 21 e kadar yapılmalıymış..yani bana sorarsan sen mezdeke eşliğinde göbek atmını akşam yemeği yedikten sonra yaparsan daha faydalı olura.s.Şeniz
iyiyim tatlımmmopuyorumnanaktantatlım nasılsın mezdekeyle zayıflamak süpermiş bu aradopuyorumnanaktan
ohhh ohhhh yandaaaaaan 60 70 80 90 100!!:) süpperrsin madam tospaaa:) güzeel haberlerini bekliyorum canım benim. bn de hareket yapsam iyi olacak da işte hiç içimden gelmiyor:S
Ayyy cnm demek kilo vermişsin yada vücudun sıklaşmış olabilir.selammm ben geldim
rejim yapıyorum demicem artık. öyle dedimmi aklıma gelmeyecek türlü türlü kebaplar tatlılar geliyor kafaya takars am ters etki yapıyor.
geçen akşam eşime dedimki amannn dünyaya bi klere geldik rejim yapmıcam oluruna bırakçam dedim iştahım azaldı inancakmısınız
ben artık rejim yapmıcam
son zamanlarda dikkat edi yorum yediklerime, vallahi kotumun b elinden belli oluyor hemen. bollaşmış. mutluyum..
heleki bebeğimle koşturmak bana varya fecii spor oluyor mezdeke haletmiş. motor takılı gibçuyorum bebeğim uyurken evde haldır huldur ter içinde kalıyorum...
ha bu arada sınavlarında başarılar canım..
hangi okul, bölüm?
merak ettim.
Hulim aslında baya bi sıkılaştım verdiğim kilodan daha çok vermiş gibi görünüyordum
Göbeğimden sıkıntım vardı ve sıkılaşmıştı
Sonra koyverdim ucunu gitti haliylee :umursamaz:
Ramazandan önce yine iyiydim ramazanda fena kilo aldım :gitme:
Ramazan sonrası yine son gaz devam edicem hatta bugün iftarda az yemeye çalıştım bide şu düşünceyle zayıflama ile ilgili bugün bişey indirdim gerçekten hoşuma gitti
Onu dinledim ve tekrar gaza geldm
Hayatm Deiti Telkinli mp3 - Anasayfa burda şutarafagitti
bende tam tersi Ramazanda veriyorum, gecen sene 7 kilo vermistim, bakalim bu yil nasil olacak, demin bende egsersiz yapip göbek attim
yine verirsin insallah canim benimolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?