Matahari'nin diyet günlüğü...

canım merak etme bişeycik olmaz ben de dün akşam döner yedim:) 400 gr almışım ama bugün normal yeme düzenimi bulduğum zaman hemen gidiyor onlar hiç takma kafana:)
yedklerimdeki yağ oranını ben de bayaaa bi düşürdüm beyaz unu da çıkardım hayatımdan:) bu arada sen kaç kilodan kaça düştün ve hedefin kaçtı canım:) böyle devam et arada ufak kaçamaklardan bişey olmaz zaten spor yapıyorsun sen o korur seni:)

Saol cnm sayenizde kendime olan sinirim geçti kaydirigubbakcemile3
Benim hedefim 45 kilo olmak canım ben 60 kilo ile başladım 55olmuştum ama iki hafta ara verdim yine 56 oldumguclubacismile

Ama kafaya koydum 45olacam tatlım sempatiksalakcinni

Bugün öğlen arkadaşa gittim kısır yapmış bende bi tabak kısır yedim.
Bi deee yarım çikilatalı gofret sempatiksalakcinni
Birer tane daha gofret verdi arkadaşım ama yemedim çantama attım her kilo verdiğimde kendimi ödüllendircem o zaman yerim artık dedim...
Akşam bi dilim kepek ekmek çorba ve salata yedim cokacimcoook
Az sonra 20dk dans etceeem :teytey:klava:

Son düzenleme:
oohh tospaam döksün kurtlarını:teytey:bende yarın tekrar callanetics egzersizlerine başlıycam..bakalım ne kadar devam ettirebilicem:mymeka:

oohh tospaam döksün kurtlarını:teytey:bende yarın tekrar callanetics egzersizlerine başlıycam..bakalım ne kadar devam ettirebilicem:mymeka:

Başla kelebeğimmm zaten çok kiloda verdin fiçutunun sıkılaşmasını toparlanmasını sağlar gerçi ihtiyacında yok ama hiç değilse spor olurr opuyorumnanaktan

Bu sabah menüm
2dilim kepek ekmek
Domates
Çok az peynir ve 3zeytin
Az şekerli çay

Kahvaltıdan sonra yapabildim bugün sporuboshayallersmile
20dk mezdeke eşliğinde göbecik atımı ve 50 mekik sempatiksalakcinni

tatlışım ben dün akşam,kahvaltıdan sonra yapılan egzersizin daha faydalı olduğunu okudum..yani aç karnına spor yapılmamalıymış..ama bilgi ne derece doğru bilmiyorum istersen sende bi araştır..yada bildiklerini benmle paylaş çünkü ben bu zaman konusunda kararsızımkafamçokkarıştıayrıca bi şey daha spor ya sabah en geç 7 ye kadar yada akşam 21 e kadar yapılmalıymış..yani bana sorarsan sen mezdeke eşliğinde göbek atmını akşam yemeği yedikten sonra yaparsan daha faydalı olura.s.Şeniz

ohhh ohhhh yandaaaaaan 60 70 80 90 100!!:) süpperrsin madam tospaaa:) güzeel haberlerini bekliyorum canım benim. bn de hareket yapsam iyi olacak da işte hiç içimden gelmiyor:S

Kızlar sınavlar başladı siteye fazla giremiyorum.
Sınavlar bitince görüşmek üzeree olumunekankayizsmile

selammm ben geldim
rejim yapıyorum demicem artık. öyle dedimmi aklıma gelmeyecek türlü türlü kebaplar tatlılar geliyor kafaya takars am ters etki yapıyor.
geçen akşam eşime dedimki amannn dünyaya bi klere geldik rejim yapmıcam oluruna bırakçam dedim iştahım azaldı inancakmısınız
ben artık rejim yapmıcam
son zamanlarda dikkat edi yorum yediklerime, vallahi kotumun b elinden belli oluyor hemen. bollaşmış. mutluyum..
heleki bebeğimle koşturmak bana varya fecii spor oluyor mezdeke haletmiş. motor takılı gibçuyorum bebeğim uyurken evde haldır huldur ter içinde kalıyorum...

Kelebeğim aslında haklısın
Genellikle bende akşam sekizde falan yapmayı düşünüyorum artık
Bugün zaten çarşıya kadar yürüdüm 45dk falan sürdü sanırım.
O yüzden bugün göbek atımına ara verdim.Sınavlar var zaten diyet falan kalmadı bende bari spor yapayım :gitme:
tatlım nasılsın mezdekeyle zayıflamak süpermiş bu aradopuyorumnanaktan
iyiyim tatlımmmopuyorumnanaktan
evet gerçekten çok zevkli ama ben normalde fazla oynamazken şimdi az bi müzik duysam göbek atmaya başlar oldum kaydirigubbakcemile3
ohhh ohhhh yandaaaaaan 60 70 80 90 100!!:) süpperrsin madam tospaaa:) güzeel haberlerini bekliyorum canım benim. bn de hareket yapsam iyi olacak da işte hiç içimden gelmiyor:S

Alıştırarak yapabilirsin tatlım zamanla boshayallersmileopuyorumnanaktan
Ayyy cnm demek kilo vermişsin yada vücudun sıklaşmış olabilir.
Zaten bebeğin daha küçük çok seneler peşinden koşacaksın rahat rahat verirsin kilocukları doğal sporla sempatiksalakcinni
ha bu arada sınavlarında başarılar canım..
hangi okul, bölüm?
merak ettim.

İşletme okuyorum cnm boshayallersmile
Çok tşkler opuyorumnanaktan

Gelmişken bugün ne yedim yazayım
Sabah bi adet simit ve çay(okuldaydım mecbur :çok üzgünüm:)
Öğlen patates salatası ve beş tane yaprak sama (baya inceydi :))
Akşam patlıcan yemeği ile ayran düşünüyorum

canım benim sınavlarında başarılar dilerimm..sporla desteklersin sende azıcıkta dikkat edersen pek bi şey fark etmez sanıyorum

gülüm kilo verdin mi vede ne kadar? Valla kusura bakma tüm sayfalari okuyamadim....
bende senle ayni boydayim, daha dogrusu ben 157 ama bende 47/48 düsmek istiyoum

simdi okudum tüm sayfalari, anladim yemeklere dikkat ederek, spor yaparak, ved belini sariyorsun...
bende dikkatli yiyorum, hatta Ramazanda biraz kilo verdim, ama bir yere iftara gidince sunu da ye bunu da ye diye zorluyorlar, yok kilo aliyorum yemicem deyince "zatan kuru kemiksin ye iste" dyiorlar benimde sinirim bozuluyor, halbuki bana bir corba yetiyor doyuyorum...
bende zaman zaman spor yapiyorum, ya ip atliyorum, ya kosu yada dans ediyorum, göbegim gitti ama sikilassin istiyorum

Hulim aslında baya bi sıkılaştım verdiğim kilodan daha çok vermiş gibi görünüyordum
Göbeğimden sıkıntım vardı ve sıkılaşmıştı
Sonra koyverdim ucunu gitti haliylee :umursamaz:
Ramazandan önce yine iyiydim ramazanda fena kilo aldım :gitme:

Ramazan sonrası yine son gaz devam edicem hatta bugün iftarda az yemeye çalıştım bide şu düşünceyle zayıflama ile ilgili bugün bişey indirdim gerçekten hoşuma gitti
Onu dinledim ve tekrar gaza geldm

Hayatm Deiti Telkinli mp3 - Anasayfa burda şutarafagitti

bende tam tersi Ramazanda veriyorum, gecen sene 7 kilo vermistim, bakalim bu yil nasil olacak, demin bende egsersiz yapip göbek attim
yine verirsin insallah canim benimolumunekankayizsmile

bende tam tersi Ramazanda veriyorum, gecen sene 7 kilo vermistim, bakalim bu yil nasil olacak, demin bende egsersiz yapip göbek attim
yine verirsin insallah canim benimolumunekankayizsmile

Ohh ne güzel keşke bende ramazanda verebilsem hemde yedi kilo maşallah akannehir

İnşallah cnm ramazandan sonra veririm bende bugünde başladım zaten düzenli yemeye böyle gitsem bile yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…