Kelebeğim bende balığımı ayırttım yarın yicem ya öğlen yada akşam yemeğindekaydirigubbakcemile5süpersin tatlım hem bu günkü menün hemde iraden müthiş..sende balıktan kendi paynı ayırtıp yarın öğle yemeğinde yersin olur biter..hmm bende sana bişi tavsiye ediyim..yeşil çayın içine birazcık limon damlatırsan etkisi kat kat artıyomuş ben bu gün öle yaptım..ayy ne kadan mikemmel bi tat oldu tahmin edemezsinbayanssulusmile
selamm
ben karar verdim yarından itibaren başlıyorum. ama nasıl yapıcam bilmiyorum açlığa hiç dayanamam.
her seferinde öff bu dünyaya bi dahamı gelcez deyip bozuyorum.
inşallah başarılı olurum.
süt meselesine gelince, artık emziremiyuorum çünkü sütüm yok denecek kadar az. aptamille besliyorum kuzumu.
o yüzden artık zayıflamaya karar verdim.
bana yardımcı olun.
belden aşağımın incelmesi lazım.
step aletimde var. hani şu twist and shape dediklerinden.
internetten aldım bi dünya para verdim. sezeryan yerimde acımaz artık. sporada başlıycam
hadi hayırlısı.
Allahım bana dayanma gücü ver yarabbim............... bilmiyorumkismile
bende burda bi yerde okudum tatlım etkisini 8 kat mı ne artırıyodu..bu günde gazetede ender saraçoğlu limonlu yeşil çay tavsiye ediyodu..mikemmel bi bilgiyi daha belleğimize kaydetmiş olduk böylecekaydirigubbakcemile3
valla çok acıktım ne yalan söyliyim akşama patatesli börek yapıp yicez çayla kocişlen.
uff.........ben rejim yapabilirmiyim yaa söleyin bana
Günlük az önce naptım biliyomusun benden hiç beklenmeyen bi performans gösterdim.
Açtım mezdekeyi 20dk boyunca hızlı tempoda hiç durmadan dans ettim.
Sonra beş dakikada da 50 tane mekik çektim.Tek amacım şu göbekten kurtulmak.
Artık bundan sonra hergün en az 25dk'yı kendime ayırıyorum.
Oynarken ve mekik çekerken göbeğimin yandığını hissettim hep göbek hareketleri yapmaya çalıştım. Hemde baya terledim.Şimdi ılık su içiyorum.:içelim:
Hergün 25dk bundan sonra sadece sağlığım için yapacağım bunu.Spor aslında yormuyor insanı rahatlatıyormuş bu keyfi tattım artık hiç bırakasım yok....bayanssulusmile
ohh tospaamm harikasınn:teytey: bende bunları yapmaya çok üşeniyorum işteesenağlama
valla çok acıktım ne yalan söyliyim akşama patatesli börek yapıp yicez çayla kocişlen.
uff.........ben rejim yapabilirmiyim yaa söleyin bana
Kelebeğim sırf kilo için değilde sağlık içinde yapmam gerektiğini düşününce daha çok gaza geldim.Ayrıca ne zamandır göbecikler atmamıştım iyi oldu valla kaydirigubbakcemile3
Saol tatlımmm opuyorumnanaktanohhh sefan olsun..
Evet benziyo tabi canım ama ben krepi şöyle yapıyorum.evet rejim yapabilirsin hem de çok kolay yaparsın.mesela o börekten 5 dilim yemezsin de 1 dilimde doyma talimatı verirsin midene. sonraaa hem karnın acıktıysa aç dolabı salatalık ye. kendine çorba yap onu iç kendine hayatı zehretme herşeydn ye az az ye.neyi çok yiyorsan onu azaltmaya bak. ve bunu gerçekten iste başaracaksın.
madam tospaa diyet taktiklerimiz azıcık benziyor. ben de senin gibi kendimi alıkoymuyorum hiç bişeyden krep yemişssin mesela afiyet bal şeker olsun. az az yiyip de aynı tadı alabiliyoruz di mi:) en kısa zamanda hedefe ulaşırsın umarım. şimdiye kadar kaç kilo verdin ?
kesinlikle tatlımm..bende göbeciklerimi nişanıma saklıyorummmm:teytey::dancepuyorumnanaktan
ama tospaamm kendine kızma:teselli:gün içinde alman gereken kaloriyi onlardan almışsındır bence..yani onlar yüzünden kilo almazsın..en kötü ihtimalle kilon sabit kalır..şöyle düşün bide metabolizmanı şaşırtmış oldun bu gün ve bundan sonra dikkat ettiğin günler senin için daha faydalı oucak..sakın moralini bozma istersen sabah tartıl..kesinlikle kilo almamışsındıropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?