Matahari'nin diyet günlüğü...

Tam akşam yemeğimi yedim babam geldi balık getirmiş..lmaz:
Canım balık çekiodu ama geç getirmiş bana neeeeeeeeeeeee:umursamaz:
Hem yemeğimde çok güzeldiii sositososito

süpersin tatlım hem bu günkü menün hemde iraden müthiş..sende balıktan kendi paynı ayırtıp yarın öğle yemeğinde yersin olur biter..hmm bende sana bişi tavsiye ediyim..yeşil çayın içine birazcık limon damlatırsan etkisi kat kat artıyomuş ben bu gün öle yaptım..ayy ne kadan mikemmel bi tat oldu tahmin edemezsinbayanssulusmile

selamm
ben karar verdim yarından itibaren başlıyorum. ama nasıl yapıcam bilmiyorum açlığa hiç dayanamam.
her seferinde öff bu dünyaya bi dahamı gelcez deyip bozuyorum.
inşallah başarılı olurum.
süt meselesine gelince, artık emziremiyuorum çünkü sütüm yok denecek kadar az. aptamille besliyorum kuzumu.
o yüzden artık zayıflamaya karar verdim.
bana yardımcı olun.
belden aşağımın incelmesi lazım.
step aletimde var. hani şu twist and shape dediklerinden.
internetten aldım bi dünya para verdim. sezeryan yerimde acımaz artık. sporada başlıycam
hadi hayırlısı.
Allahım bana dayanma gücü ver yarabbim............... bilmiyorumkismile

Kelebeğim bende balığımı ayırttım yarın yicem ya öğlen yada akşam yemeğindekaydirigubbakcemile5
Yeşil çaya bende limon sıkıyordum canım ama limonun etkisini artırdığını bilmiyordum sadece tat versin diye yapıyordum ama mikemmel bişey yapıyormuşum sayende öğrendimmm aklinialirimsmile

Aleyküm slm Canım,
diyet yapmak tamamen aç kalmak değildir ki bayanssulusmile
Özellikle sana şimdi vereceğim liste hem çok rahat uygulayabileceğin hemde kalıcı kilo vereceğin sağlıklı diyet listesi
istersen bir bak canım ilk sayfada da var gerçi ama dur senin için ekliyim
Yada yerine / işareti koydum

Sabah:
2kibrit kutusu kadar peynir/bi kibrit kutusu peynir ve bi yumurta
5adet zeytin/2-3 ceviz/5-6 fındık/5-6 badem
3ince dilim ekmek(kepekli)
şekersiz çay
yağsız domates,salatalık yeşillik,serbest.

Ara:

1 porsiyon meyve
1,5 su bardağı süt veya yoğurt

Öğle:

3 köfte kadar et/tavuk/balık/3 kk peynir/12 yk kuru baklagil yemeği
2yk pilav veya makarna
2 ince dilim ekmek
1 sb yoğurt/ 1sb ayran /cacık

Ara:

1 porsiyon meyve
1/2 sb süt veya yoğurt

Akşam:

8yk sebze yemeği(susuz)
1kase çorba
3ince dilim ekmek
yağsız salata veya yeşillik

Ara:

2 porsiyon meyve
1su bar süt/yoğurt
ara
1porsiyon meyva
1 bardak süt

Gün içinde 2LT su içilecek

Burda ekmekten kastedilen tost ekmeği şeklinde küçük dilimli kepekli ekmeklerden fakat sen büyük dilimli ekmek alırsan ona göre ayarlarsın
ilk bi hafta bu diyeti olduğu gibi uygulayıp sonra ekmek dilimlerini yavaş yavaş azaltırsan senin için iyi olur
ayrıca angelina jolie'nin doğum sonrası kilolarını vermek için kullandığı sarımsaklı zencefilli çayı ben denedim gerçekten işe yarıyor ama diyete başladığım halde üşengeçlikten bu çaya başlayamadımkaydirigubbakcemile3
yarın Allah nasip ederse bende başlıcam zaten :hulya:
gün içinde bebeğin olduğu için sanırım yürüyüşe çıkamazsın o yüzden kahvaltıdan sonra basenlerine ve göbeğine biberiye yağı sürüp streç filmle sararıp iyice terleyene kadar durutursan incelme ve sıkılaşma sağlayabilirsin
ayrıca bebişin uykudayken günde en az 30 dk spor hareketleri yapmanda da fayda var olumunekankayizsmile

He bu arada bende bugün toplam 50 mekik çektim inanamıyorum kendime kaydirigubbakcemile3

bende burda bi yerde okudum tatlım etkisini 8 kat mı ne artırıyodu..bu günde gazetede ender saraçoğlu limonlu yeşil çay tavsiye ediyodu..mikemmel bi bilgiyi daha belleğimize kaydetmiş olduk böylecekaydirigubbakcemile3

Ne demişlerrr iyi bilgileri em kötü bilgileri at aklinialirimsmile

valla çok acıktım ne yalan söyliyim akşama patatesli börek yapıp yicez çayla kocişlen.
uff.........ben rejim yapabilirmiyim yaa söleyin bana

valla çok acıktım ne yalan söyliyim akşama patatesli börek yapıp yicez çayla kocişlen.

Tatlım bugün rejime başladınmı sen?
Bu öğlen yoğurtlu makarna yedim arkadaş geldiiii dee ama çok kalorisi yok gibiydi off -tatlicadiarzu-
Ben bi tabak yerken arkadaşım üç tabak yedi incecik kız maşallah :))

Son düzenleme:
Günlük az önce naptım biliyomusun benden hiç beklenmeyen bi performans gösterdim.
Açtım mezdekeyi 20dk boyunca hızlı tempoda hiç durmadan dans ettim.

Sonra beş dakikada da 50 tane mekik çektim.Tek amacım şu göbekten kurtulmak.

Artık bundan sonra hergün en az 25dk'yı kendime ayırıyorum.
Oynarken ve mekik çekerken göbeğimin yandığını hissettim hep göbek hareketleri yapmaya çalıştım. Hemde baya terledim.Şimdi ılık su içiyorum.:içelim:
Hergün 25dk bundan sonra sadece sağlığım için yapacağım bunu.Spor aslında yormuyor insanı rahatlatıyormuş bu keyfi tattım artık hiç bırakasım yok....
bayanssulusmile

ohh tospaamm harikasınn:teytey: bende bunları yapmaya çok üşeniyorum işteesenağlama

ohh tospaamm harikasınn:teytey: bende bunları yapmaya çok üşeniyorum işteesenağlama

Kelebeğim sırf kilo için değilde sağlık içinde yapmam gerektiğini düşününce daha çok gaza geldim.Ayrıca ne zamandır göbecikler atmamıştım iyi oldu valla kaydirigubbakcemile3

evet rejim yapabilirsin hem de çok kolay yaparsın.mesela o börekten 5 dilim yemezsin de 1 dilimde doyma talimatı verirsin midene. sonraaa hem karnın acıktıysa aç dolabı salatalık ye. kendine çorba yap onu iç kendine hayatı zehretme herşeydn ye az az ye.neyi çok yiyorsan onu azaltmaya bak. ve bunu gerçekten iste başaracaksın.

madam tospaa diyet taktiklerimiz azıcık benziyor. ben de senin gibi kendimi alıkoymuyorum hiç bişeyden krep yemişssin mesela afiyet bal şeker olsun. az az yiyip de aynı tadı alabiliyoruz di mi:) en kısa zamanda hedefe ulaşırsın umarım. şimdiye kadar kaç kilo verdin ?

ohhh sefan olsun..
Saol tatlımmm opuyorumnanaktan
Evet benziyo tabi canım ama ben krepi şöyle yapıyorum.
Bir su bardağına yüzde 3/4 kadar kepek dolduruyorum kalan yerine un dolduruyorum bir yumurta ve bir su bardağı süt ekliyorum
Yağsız teflon tavada yapıyorum. Tabi bir tane yiyorum sempatiksalakcinni
Yani yediğim yemeklerinde içindeki yağ oranını falan düşürmeye çalışıyorum hele unlu bişey yapıyorsam yarıdan fazla kepek kullanıyorum zaten.
Kendimi kasmıyorum fazla boshayallersmile
Ama bugünkü büyük hatamı yazıcam birazdan çok pişmanım :1no2:
Beş kilo vermiştim birini geri aldım cnm.

kesinlikle tatlımm..bende göbeciklerimi nişanıma saklıyorummmm:teytey::dancepuyorumnanaktan

İnşallah keleğim bolbol göbecikler atarsın artık :teytey::dance:

Evet gelelim bugün neler yaptım....bayanssulusmile
Sabah kalktım hemen yirmi dakika açtım mezdekeyi göbeciklerimi attım.Öyle terledimkii sonra da beş dakika boyunca mekik çektim elli tane falan.
Başladım kahvaltıya cokacimcoookyine bol kepekli bi krep yedim yanında lor peyniri ile bir yumurtadan yaptığım yine yağsız tavada yaptım omletin yarısını yedim...
Birazcık da domates yedim çayımı içtim.
Öğlen arkadaşımla kütüphaneye ders çalışmaya gittik.
Çok fena acıktık ne güzel çorba falan vardı ondan içecektim.
Arkadaş tutturdu kumpir alalım diye. Bende hiç yememiştim.Madem bi tane alalım tadına bakarım dedim.alsanaalsanasmile
Birde karışık tost alalım dedi kız tabi çok yiyo ama incecik yer yani ben hangi cesaretle yediysem koskoca karışık tostu yedim.ohaoldumsmileKumpirinde üçte birini yedim.klava: Sonra büyük bi pişmanlık çöktü üstüme ama bunlada kalmadım.:mymeka:Küçük halleyler oluyor ya yeni çıktı bisküvi şeklinde tam üç tane yedim akannehir
Şimdi artık akşam falan bişey yemicem yicek yermi kaldı sanki hemde bugün limiti çoktaaan aştımm :umursamaz:
Bu büyük bir ayıp kendimi kınıyorum bi daha böyle saçmalıklar yapmıcam.Bu kadar yaptığım diyetleri neden boşuna gideriyorum.Hatta bi kaç saat sonra yarım saat mezdeke oynıcam.sonra mekik çekcem.Az bile bana bu kötükedihüso

ama tospaamm kendine kızma:teselli:gün içinde alman gereken kaloriyi onlardan almışsındır bence..yani onlar yüzünden kilo almazsın..en kötü ihtimalle kilon sabit kalır..şöyle düşün bide metabolizmanı şaşırtmış oldun bu gün ve bundan sonra dikkat ettiğin günler senin için daha faydalı oucak..sakın moralini bozma istersen sabah tartıl..kesinlikle kilo almamışsındıropuyorumnanaktan

Canım tartıldım kilo almamışım ama yinede bi daha böyle bişey yaparsam kendimi fena cezalandırcam bu sefer kötükedihüso
Ama artık Allah'ın izniyle böle bi hata yapmam kelebeğim.
Bugün sabah kalkınca 25dk mezdeke ile göbecikleri attım.
Sonra 50mekik çektim.
Sabah kahvaltıda yarım kepekli krep ile yarım dilim kepekli ekmek yedim.
Bi yumurta 3tane falan da zeytin yedim bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…