Matahari'nin diyet günlüğü...

tospacım seni bu kutsal yolda tüm kalbimle destekliyorum.. hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.. kader arkadaşıyız resmen.. inşallah en yakın zamanda ideal kilomuza ulaşırız hep birlikte.. bana verdiğin destek için de sana çok çok teşekkür ediyorumm

Canım benim inşallah istediğimiz şekilde sağlıklı olarak bu fazlalıklardan kurtulacağız.
Benimle birlikte aynı çabayı gösteren azimli arkadaşlarımın olması gerçekten çok güzel bi duygu.
Ben tşk ederim bitanem opuyorumnanaktan

Günaydınlarrr efenimmm
Bugün baktım artık lapa yiyemiyorum bıraktım ya iki gün aynı şeyi yemek işkence resmen bende normal bi kahvaltı yaptım. hihoyyyt
İnsan olduğumun farkına vardım :jeyyar:

kendini zorlamaman iyi olmuş tospaam..pirinç lapasına bende 2 gün dayanamazdım herhalde:1no2:

olsun hayatım birgün yapabildiysen ne mutlu sana.. kaydirigubbakcemile5 sonuçta zor bir diyet pirinç lapası...

Günlüğüm ben geldiiiiiiiiim opuyorumnanaktan
Artık yine birlikteyizkaydirigubbakcemile2
Sabah bi dilim kızarmış kepek ekmeği ile biraz peynir ve zeytin yedim birazda domates çayla birlikte.
Ara öğünde bi küçük kutu danone yedim.,
Bi saat sonra falan da öğle yemeğimi yiciyimmm sempatiksalakcinni

Öğle yemeğimde mercimek çorbası ile salata birde sabahkinin yarısı kadar yani yarım dilim kepekli ekmek yedim.Şimdi yeşil çayımı demledim içiyorum.Akşam nasıl yicem tek sorunum o işte evden dörtte çıkmam gerek beşte dersim varbenneyaptımki

merakla takip ediyorum bu topiği.. bende de doğum kiloları var Allahım napsam netsem yıllık izne çıkana kadar vermem şart.

Tatlım özel mesaj yazdım sana... yerimseniben
İstedikten sonra yapılamıycak bişey değil gerçekten.
Sen kaç kilosun boyun kaç hedefin ne yazarsan eğer elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Önceden diyet yaptınmı etkisi nasıldı?
Bunların cevabını verirsen ona göre bişeyler yaparız aklinialirimsmile

Bende bugün akşam yemeğimi dörtte yediğim için az önce okuldan gelince bi tane elma yedim,ilerleyen saatlerde acıkırsam da süt içeceğim :içelim:

ben yeni doğum yaptım sayılır. bebeğim 3,5 aylık. ama emziremiyorum sütüm damla damla. tam 3 ay emzirdim naptıysam ütüm çoğalmadı. bende süt yapsın diye dayanmıştım şekerli şeylere. süt olacağına popo oldu :)
bende artık nasıl olsa emzirmiyorum boğazıma dikkat edeyim diyorum kuvvetli rejimlere gelemiyorum gözlerim kararıyor tansiyon düşüklüğüm var. boyum 1,73. kilom kaç bilmiyorum. boyda kurtarıyorum sayılır ama sezeryan göbeğim duruyor ve belden aşağım kalınlaştı çok kız bebeklerde anne enine kalınlaşıyor. spora vaktim de yok. zaten naz'la uğraşmak bana süper bi spor.
ah şu boğazıma da dikkat edebilsem tamm süper olacak.

tospaamm hoşgeldin tatlım..özlettin kendini..bi sorun yok dimi?olumunekankayizsmileŞeniz
Hoşbulduk kelebeğim opuyorumnanaktan
Gezmeye gittim geldim biraz kilo aldım ama hemen vereceğim inş :Saruboceq:
Sen nasılsın tatlım?
Diyet nasıl gidiyor?yerimseniben

Canımmm Allah bağışlasın nası tatlıdır şimdi o,Şenizdünyanın en güzel lütuflarından biri annelik, Rabbim isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:
Minik Naz'a Allah sağlıklı mutlu huzur ve başarı dolu istediği gibi bir ömür nasip etsin inşallah... :Saruboceq:

Gelelim diyete aklinialirimsmile
Canım öncelikle bebeğini emzirmen gerektiği için nasıl bir diyet uygulaman gerekiyor biildiklerimi paylaşmak istiyorum fakat ben doktor falan değilim çevremden duyduklarımı ve araştırmalar sonucunu doktorların söylediği bilgileri aktaracağım.
Bebeğimizin süte ihtiyacı olduğu için çok katı bir diyet uygulamaktan çekinmelisin.Özellikle süt yapan besinleri tercih etmelisin. Mesela sütün büyük bir kısmını su oluşturur bol bol su içmeye özen göstermelisin.Günde en az iki litre su içersen süt miktarın artar.
Süt yoğurt peynir ve yumurta gibi proteinleri de alman gerekiyor.
Havuç çilek muz elma gibi meyvelerden bolca yiyebilirsin önümüz yaz ve bir sürü meyveler çıktı artık.
Genellikle çiğ sebzeler yemelisin salata yaparak tüketebilirsin.
Eğer bunlar sütünü artırırsa zaten bebeğini emzirerek çok rahat kilo verebilirsin.
Bilmem sen nasıl düşünüyorsun ama katı diyetlerden özellikle sakınmanı tercih ederim.
Daha çok protein meyve sebze ağırlıklı beslenmen hem senin hemde bebeğinin sağlığı açısından yararlı olacaktır.
Hatta bir diyetisyene gidip danışman senin için çok daha iyi olur.
Diyet listesi de istersen diyetisyen verebilir yada hafif listelerle bir diyet listesi oluşturabilirsin. olumunekankayizsmile

Hoşbulduk kelebeğim opuyorumnanaktan
Gezmeye gittim geldim biraz kilo aldım ama hemen vereceğim inş :Saruboceq:
Sen nasılsın tatlım?
Diyet nasıl gidiyor?yerimseniben

ben çok iyiyim canım şuan hedeflediğim kilodayım yani 50.900düm pazar günü..ama biraz daha vermek istiyorum şöyle bi 47-48 falan..bakalım inşallah burdan başarı öykümü paylaşırım daha doğrusu paylaşırızopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Kelebeğim nasıl sevindim anlatamam canım Şenizmaşallah maşallah
Darısı kilolardan kurtulmak isteyen herkesin başına :Saruboceq:
Hatta yüzünü göstermeden eski halin ve yeni halinin fotoğrafını eklersen bizlerde daha çok motive oluruz aklinialirimsmile

canım benmm çok teşekkür ederim..fotoğraf işi uzun süredir benimde aklımda aslında..yarın sabah şöyle boydan bi fotoğraf çektirip ekliycem mutlaka günlüğümeolumunekankayizsmile

canım benmm çok teşekkür ederim..fotoğraf işi uzun süredir benimde aklımda aslında..yarın sabah şöyle boydan bi fotoğraf çektirip ekliycem mutlaka günlüğümeolumunekankayizsmile

Bekliyorum kelebeğim fotoları opuyorumnanaktan

Benim bugünkü sabah kahvaltım
Bi dilim kızarmış kepek ekmek
Domates

azıcık peynir ve üç zeytin bayanssulusmile
Bir adet yımırrtaa

Az sonra göbeğimin erimesi için spor yapiciyim

Öğle yemeğimde bolca salata ile çorba yiyecem az sonra yarım dilim ekmek doğrarım belki çorbama kepekli tabisiii

Az önce kıtlıktan çıkmış gibi bi tabak çorbanın içine yarım dilim kepekli ekmeği kızartıp doğradım yanında salata ile yedim. cokacimcoook
Nasıl gömüldüm çorbaya anlatamam. kafamçokkarıştı

Ya nası bi his bu yaa doymak bilmiyorum canımda şimdi bi tatlı çekiyo ki günlük anlatamam ama yersem kendimi çok suçlu hissetcem o yüzden kendimi frenliyorum. kaydirigubbakcemile

Az sonra yeşil çay falan içerim artık.Akşam ne yicem şimdi bide onu düşünmeye başladım yine çorba ve salata mı yesem acep günlükçüyüm benneyaptımki

Az sonra akşam yemeğimi buçukta yicem
Patlıcan yemeği ve iki kaşık yoğurt varsa birazcık kepekli ekmekde yiyebilirim -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…