- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
tospacım seni bu kutsal yolda tüm kalbimle destekliyorum.. hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.. kader arkadaşıyız resmen.. inşallah en yakın zamanda ideal kilomuza ulaşırız hep birlikte.. bana verdiğin destek için de sana çok çok teşekkür ediyorumm
Günaydınlarrr efenimmm
Bugün baktım artık lapa yiyemiyorum bıraktım ya iki gün aynı şeyi yemek işkence resmen bende normal bi kahvaltı yaptım. hihoyyyt
İnsan olduğumun farkına vardım :jeyyar:
merakla takip ediyorum bu topiği.. bende de doğum kiloları var Allahım napsam netsem yıllık izne çıkana kadar vermem şart.
Hoşbulduk kelebeğim opuyorumnanaktantospaamm hoşgeldin tatlım..özlettin kendini..bi sorun yok dimi?olumunekankayizsmileŞeniz
ben yeni doğum yaptım sayılır. bebeğim 3,5 aylık. ama emziremiyorum sütüm damla damla. tam 3 ay emzirdim naptıysam ütüm çoğalmadı. bende süt yapsın diye dayanmıştım şekerli şeylere. süt olacağına popo oldu :)
bende artık nasıl olsa emzirmiyorum boğazıma dikkat edeyim diyorum kuvvetli rejimlere gelemiyorum gözlerim kararıyor tansiyon düşüklüğüm var. boyum 1,73. kilom kaç bilmiyorum. boyda kurtarıyorum sayılır ama sezeryan göbeğim duruyor ve belden aşağım kalınlaştı çok kız bebeklerde anne enine kalınlaşıyor. spora vaktim de yok. zaten naz'la uğraşmak bana süper bi spor.
ah şu boğazıma da dikkat edebilsem tamm süper olacak.
Hoşbulduk kelebeğim opuyorumnanaktan
Gezmeye gittim geldim biraz kilo aldım ama hemen vereceğim inş :Saruboceq:
Sen nasılsın tatlım?
Diyet nasıl gidiyor?yerimseniben
ben çok iyiyim canım şuan hedeflediğim kilodayım yani 50.900düm pazar günü..ama biraz daha vermek istiyorum şöyle bi 47-48 falan..bakalım inşallah burdan başarı öykümü paylaşırım daha doğrusu paylaşırızopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
Kelebeğim nasıl sevindim anlatamam canım Şenizmaşallah maşallah
Darısı kilolardan kurtulmak isteyen herkesin başına :Saruboceq:
Hatta yüzünü göstermeden eski halin ve yeni halinin fotoğrafını eklersen bizlerde daha çok motive oluruz aklinialirimsmile
canım benmm çok teşekkür ederim..fotoğraf işi uzun süredir benimde aklımda aslında..yarın sabah şöyle boydan bi fotoğraf çektirip ekliycem mutlaka günlüğümeolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?