Aslında kısa vadeli planımız okul açılana kadar 2 çıtıra dönmek
mavişko brazilian'ın sıkı takipçisi olarak sıkı kalçaların canlı kanıtıbende teşviklere dayanamayıp artık yapmalıyım dedim hadi bakalım hayırlıııı uğurlu olsun
hahah çok güldürdün beni canım sıkı kalçalar ha
şimdi buradan düzenli düzenlii ne yapıyoruz ne yapacağız ne kadar yol kat edeceğiz hepsini halledicez ve planlı programlı okula kadar az da olsa bir değişim geçiricez inşallahhhh
lavanta suyunu bende deniyorum ara sıra sen ne için yapıyosun de bakiim
evett! sinameki ve amla dabur deniyorum bende.. amla dabur iğrenç kokan bi yağ karışımı saçlarım kuru olduğu için zeytinyağlı bakım tarzında bişey denemek istiyorum :26:
bazen benimkilerde yağlansa dediğim oluyor inanırmısınyüzüme sürüyorum canımm yosun sabunuyla yıkayıp tonik niyetine onu kullanıyorumm..
bir de geçen gün gördüm saçların dökülmesi için de iyimiş diye onu da denicemm..
ve yarın sinemaki günüm aynı zamanda :)
benim saçlarım oldukçaa yağlı tatlışım 2 gün anca dayanıyor vallah
benim ihtiyacım olan egzersizler basen ve üst bacak ağırlıklı e tabi ufak bi göbüşte yok değil
brazilian'ı 1 kez yapma fırsatım oldu ama çoooooook uzun oluşu beni caydırdı :/ jillian'ı da bi 2-3 kez denedim ve mari winson u da bu egzersizler bende devam etme isteği oluşturamadı maalesef o yüzden kendime bi egzersiz listesi çıkarıyorum durağan olmayan hoplamalı zıplamalı şöööyle
link atabiliyoruz dimi mavişkocum burdan:)
su hayattır dimi! :) şükür suyu içme işini çözdüm artık
yüzüm için çok ürün kullanma taraftarı değilim uyumadan öncede garnier saf ve temiz 3ü 1 aradayla yıkıyorum ardından yine ıhlamurlu su :) garnier ın bu ürününe mest oldum kokusu muhteşemmmm ıhlamurda cilt tonunu düzenliyormuş e tabi içinde limon+elma sirkesi olunca:) bunuda 1 haftadır falan yapıyorum bakalım kalıcı etki için 1 ay minimum kullanmak gerekirbu arada güneş kremi olmadan dışarı çıkmam! solaiti denedim 50 faktör olanını .. ama hiiiiç sevmedim çünkü cildim yağlıya dönük karma ve kremde yapış yapıştı zaten vichy 50 spf ye geçtim bakalım bundan memnunum sürülmesi cildin çabuk emmesi güzel
ben garnier in 3ü bi aradayı kullanamıyorum yaa öyle peeling etkili hiçbir şey kullnamıyorum daha doğrusu çünkü yağlı karma gibi cildim aynen ve siyah noktalardan kurtulim derken sivilceleniyorum :/
yosun sabununu bi arkadaş önermişti, gözenekleri inanılmaz sıkılaştırıyorr ve lavanta da yumuşatıyorr bakalım bunları deneyeli bi hafta olucak :) bir de güzel nemlendirici bulmam gerek yağlanmayı azaltıcıı..
öncesinde loreal pure zone kullanıodum ama bir süre sonra yağlanmam aldı yürüdü gitti bıraktım.
güneş kerimne gelince, valla hiç dikkat etmiyorum zahiricimm, bir aralar niveanın normal günlük bakım kremini kullanırdım 15 spf li ama gerek görmüyorum bu aralarr..
bugün neler yaptıkkk??:)
sabah geç uyandım öncelikle bunu sevmesemde
sabahları yüzümü oriflame tea tree face wash'la yıkayıp ardından önceden hazırladığım ıhlamur&elma sirkesi&limon suyu ile siliyorum...ardından doktor tarafından hazırlanmış içinde ne olduğunu bilmediğim pembe güneş kremimi sürüyorum :) evde olsam bile! yüzümü nemlendirmesi açısından
kahvaltım gayet güzeldi az karbonhidratla kuru kayısılı bol sulu domatesli salatalı cici bi kahvaltı yolladım mideme
sporsuz bi sabahtı çünkü misafirlerin gelişi yetti de arttı hareket için
öğle menüm atıştırmalık olsada akşamı erkenden yiyerek ağzımı mühürledim
bikaç saat öncede ufak bi oryantal aerobik gibi bişey yaptımtamam mavişko kızma sporu hayatıma sokuyorum
kirpik için vazelin ve kirpik bakım yağı kullanıyorum 2 hafta düzenli kullanımdan sonra kardeşim uzamayı fark etti ben pek anlamadım işin açığı
kilo vermek için diyet yapma fikri beni dee beynimi de çıldırtıyor o yüzden sağlıklı beslenmeye yöneldim..çünkü daha bugün çikolata krizine girip mini çikolatalardan 10 küsür yediğimi bilirimamaç sağlıklı yaşam ve kalıcı zayıflama ! kilom 57 hedefim 52 yarından itibaren yapmak için favorilere eklediğim sporlarıda yazarım sanırım şimdilik aklıma gelen bu kadaaaar:)
slm hayırlı olsun topiciniz ya kirpikler için ne yaptığınızı biraz açarmısınız benim hiç alt kirpiğim yok sayılır... yaptığınız şey banada fayda eder mi yoksa olan kirpiğimi güçlendiriyo....
selam
şöyle kiii aktarlarda hazır kirpik bakım yağı satılıyor ondan almıştım bi kenara atmıştım ilk kez bu yaz düzenli bi şekilde kullanabildim. her gece uyumadan sürdüm iki üç fırça darbesiyle gün içindede vazelini parmaklarımla kirpiklerime yedirip kullandım.. kirpik işi sabır istiyor çünkü neredeyse milimlik uzama görülüyor.zaten dediğim gibi ben öyle şok bi uzama fark edemedim kardeşim demişti uzamış kirpiklerin diye.. tekrar başlıyorum bu gece bakalım 1 ay sabırla devam edelim
aktardan aldığınız yağın bir adı var mı yani şişesinin üstünde yazan badem yağı almıştım ama düzenli kullanmamıştım ben aslında oda faydalı demişlerdi... vazelini yedirecek bir kirpiğim yok ama aklımda olsun bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?