ne demekkk efenim görevimizz
ya sorma bende egzersiz yapamadım ama hareket tavan!olsun hergün birbirinin aynısı olmasın zaten diyerek ardına sığınalım bu bahanenin iyi tatiller gelemezsen buralara bol eğlen yerimize de
sağol tatlışıımmm :) arada girmeye çalışırım ama emin olamıyorum internetin olup olmayacağına o yüzden şimdiden öpücüklerrrr
Konunuz hayırlı olsun kızlar çok güzel bi konu olmuş paylaşımlarınızı takip edicem ona göre bende faydalanmış olurum sizin tecrübelerinizden.
yevruuuum zahiri sensiz insanity e başladı canı çıkıyo sorma!olsun tatilini yaptın eğlendin yüzdün mis gibi oooh kilonuda alırsın bence kilo almak için kb fazlalaştır yumul tatlıya böreğe çöreğe brazilian+insanity+tiffany+ne bulursam götürüyorum ben hızlandım okul açılcak diyerekteeeeeen devam edyoruz el ele dert etme:13:
dimi tatlışım yaaaaa..alcam alcamm koydum kafamaa ama sporla alcamm umuyorum o zaman da istediğim bölgelerden alırımm..
sen var yaaaa süpersin be guzummmmmmm :)))
seni kocaman kocaman tebrik ediyorumm
var mı bir değişim şimdilikkk??
o kadar program bir arada eminim ki olacaktır büyük değişimler
canım şöylekii brazilian küçültmüyomuş öyle dedi liononu bırakcam gibi hoş başlayalı çokta olmadı
insanity e sardım ona devam ederim.. 2 gün olmasına ragmen karnım sıkılaştı sıkınca coook hafif kaslarımı görebiliyorum ben kas yapmaya taktım kafayıçok hoşuma gidiyoreee öncedende haftada 1 de olsa spor yapmaya çalışırdım ama bana etkili ve kısa sürede sonuç veren egzersizler lazımdı özellkle basen kalça ve üst bacak eritmek için! onları tqam bulamadı m gönlüme göre:2: önerilere açığımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?