Mavişko ve Zahirinin Değişim Günlüğü-Dikkat! Bakım, Spor ve Sağlıklı Yaşam İçerir:)

Ay bu topik çok iyi olmuş ben de yazcm bundan sonra böylelikle daha çok dikkat ederim ben biraz sallıyorum açıkçası bakımı filan tembellikten Bugün sabah yüzümü sadece suyla yıkadım... Kahvaltıda haşlanmış yumurta, domates, maydanoz , 1 kibrit kutusu kadar peynir yedim manyas peyniri , sonra ballı kızarmış ekmek yedim 2 dilim..
Öğle yemeği dolma yedim 3 tane bol yoğurtlu ve de 1 tabak tarhana çorbası(balıkesir ) arada sürekli bayramdan kalan çikolatalardan attım ağzıma 3-5 tane..
Sabahtan beri 4 bardak çay içtim.
3-5 kere şınav(böyle mi yazılıyor :26:) çekmeyi denedim.Tam bir felaketim
Birazdan banyo yapcm Gliss'in şampuanını ve syoss saç kremini kullanıyorum ikisinden de çok memnunum bu arada..Ay ama günlük bakım olarak berabetmışım sizin yaptıklarınızı görünce iyice anladım bendeki değişim muhteşem olacak

Olumlama nasıl yapıyorsun güzel şeyler mi söyledin kendi kendine mesela :26:

evet cnm hosgeldiiin
Kendimle konusuyorum deli misali : d artik hedef kiloma odakliyim tartilmamaya karar verdim
Tiffany rothe ve zuzana egzerszlerimi yaptim maviskocummm sonunda bi uerden basladim ve superim !! Enerjm full
Daha ogle yemegimi yemedim ac degilim cunku hayit rezene ictim keten tohumu yuttum hesaplamadim ama baya bi su ictim smdi piknige gdyorum boool boll oksijenin tadini cikarmak icin yuruycem istedigimi yiycem tabiki miktari abartmadan:13: keyifli gunleeeer​

hoşgeldin nddcim benimm :))
bir yerden başlamak lazımm, sen de başladığına göree :)

oh ohhh keyifli keyifli günler sana da zahirişimm :)
ben de yaptım cardio axe ve bum bum yaptım cnaıma okuduu, girdim banyo yaptımm yosun sabunum kesem her daim zaten vazgeçilmezim :)
yağ karışımım bitmiş, bugünlük sadece selülit kremleriyle idare ettimm..
şimdi de sinemakiyi halledicemmm
haydi kızlar harikayız yahuuu :)

Banyo yaptım miss gibi killi sabunumla yıkandım sonra kil maskesi yaptım yüzüme sonra argan yağımı sürdüm Bu arada şeftali yedim 1 adet

kuzum bu arada cardio axe ve bum bum ne :26: Çok soru soruyorum biliyorum ama bi şeyler kapıym ben de istiyorum

Banyo yaptım miss gibi killi sabunumla yıkandım sonra kil maskesi yaptım yüzüme sonra argan yağımı sürdüm Bu arada şeftali yedim 1 adet

oh ohhh afiyet olsunn :)
ben de unutmuşum bak yazmayı yüzümü yıkadım ben de yosun sabunuyla ve lavanta suyumu da sürdüm :)
cardio axe ve bumbum benim yaptığım spor programının bir kaç parçası canım, brazil butt lift diye bir program, topiği de vardı aynı isimli hatta, oradan da daha detaylı öğrenebilrsin :)

Tamam kuzum hemen bakıyorum lavanta suyu ne işe yarıyor cilt için ??

Tamam kuzum hemen bakıyorum lavanta suyu ne işe yarıyor cilt için ??

canımcım şimdi benim cildim bildiğin yağlı, hatta gözeneklerim falan çok açık duruyor bu da benim sinirmi bozuyor, lorealin purezone serisini kullnıyordum yağlanma kaşrıtı ama o da 1 2 saat sonra aynı etkiyi veriyor artık, cildim alıştı sanırım, yine bir topikte gördüm, bir arkadaşın benle aynı cilt tipi yosun sabunu ve lavanta suyu ile düzelmiş, ben de deneyeyim dedim, yosun sabunu inanılmaz sıkılaştırdı gözeneklerimi kapadı, lavanta suyu da tonik niyetine, yumuşattı ferahlattı tatlışımm :)
şu siyah noktalar sivilceler biraz hafifleyene kadar daha kullanıcam..

Bende de çok gözenek var deneyeyim o zaman aktardan alıp, argan yağı da tonlama düzeltiyor eğer öyle bir şey düşünürsen de bilgin olsun teşekkürler canımcm

çok tatlısınız ya hayran kaldım konuya valla
benim gibi üşengeç bi insanı bile bi yerlerden başlamaya teşvik ediyosunuzzz

Son düzenleme:
selamlar kızlaaaar
çok güzel bi akşam yemeği yedim etli salatalı ımmm tadı damagımda demekki istediğini az miktarda yeyince bu iş oluyormuş :13: topiğin canlı oldugunu görmek hoşuma gitti

mavişkocum ya şu sabunun markası nedir acaba? bende merak ettim sen bu kadar övünce bi deneyeyim bende alıp nasıl uyguluyosun bi anlatırmısın rutin cilt bakımını canım

harikasınn !
ben öğlen dün akşamki menümün aynını yedim akam yemeğinde de patatesli tavukk..şu an dondurma yiyorumm :))) en az 1 buçuk litre su içtimm, bu saatten sonra da bir 3 bardak falan içerim diye düşünyorum en azz :)
canımcım inana hatırlamıyorum kutusunu bulmaya çalışırım annem atmış olabilr amaa..
canım valla özel yaptığım hiçbir şey yok..eskiden sabah akşam kullanırdım ürünleri, önce yıkama jeli sonra tonik sonra nemlendirici şeklinde.
şu an sabah uyandığımda soğuk suyla yıkıyorum sadecei öğlen spordan sonra banyo sırasında yosun sabunuyla bildiğin yıkıyorum köpürterekk..çıkınca yüzümü kurulamıyorum, bırakıyorum kendiliğinden kurusun, sonra da lavanta suyuna pamuğu accık batırıp sürüyorum her yerineee..
lavanta suyunu da gz kararı kaynatıyorum ama soğumuş halini sürüyorumm :)

züppersiiiiiiiiiiiiin canım dondurma çekti kız cadı gönder banada
bende bi alıyım bakalım şu meşhuuuur sabunu bi deneyelim evimde değilim o yüzden şimdilik çıkıyorum sadece haberlerimi iletmek istedim iyi akşamlar güzeller

iyi akşamlar canım benimm :) topiğimize çok sadığız her koşulda bilgilendirme
benden sana kocaman bir dondurmaaa :81::81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…