- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
Gunaydin maviskommm olumlama yaparak uyudum keyifle uyandmm guzel bi kahvalti yapip hareketlerime basliyorm tiffany rothe & mari winsor var aklimda belki bide zuzana atarm araya :)) sonrada disari cikcamm bol yururum. Dondgugumde yediklerimide yazarim. Biberiyeyle yikadim yuzumu sonra lavantayla sildim smdise vichy le nemlendrcem aksamda kirpik bakm yagimi yaptmm
Ay bu topik çok iyi olmuş ben de yazcm bundan sonra böylelikle daha çok dikkat ederim ben biraz sallıyorum açıkçası bakımı filan tembelliktenBugün sabah yüzümü sadece suyla yıkadım... Kahvaltıda haşlanmış yumurta, domates, maydanoz , 1 kibrit kutusu kadar peynir yedim manyas peyniri , sonra ballı kızarmış ekmek yedim 2 dilim..
Öğle yemeği dolma yedim 3 tane bol yoğurtlu ve de 1 tabak tarhana çorbası(balıkesir ) arada sürekli bayramdan kalan çikolatalardan attım ağzıma 3-5 tane..
Sabahtan beri 4 bardak çay içtim.
3-5 kere şınav(böyle mi yazılıyor :26:) çekmeyi denedim.Tam bir felaketim
Birazdan banyo yapcm Gliss'in şampuanını ve syoss saç kremini kullanıyorum ikisinden de çok memnunum bu arada..Ay ama günlük bakım olarak berabetmışım sizin yaptıklarınızı görünce iyice anladım bendeki değişim muhteşem olacak
oh ohhh keyifli keyifli günler sana da zahirişimm :)
ben de yaptım cardio axe ve bum bum yaptım cnaıma okuduu, girdim banyo yaptımm yosun sabunum kesem her daim zaten vazgeçilmezim :)
yağ karışımım bitmiş, bugünlük sadece selülit kremleriyle idare ettimm..
şimdi de sinemakiyi halledicemmm
haydi kızlar harikayız yahuuu :)
oh ohhh keyifli keyifli günler sana da zahirişimm :)
ben de yaptım cardio axe ve bum bum yaptım cnaıma okuduu, girdim banyo yaptımm yosun sabunum kesem her daim zaten vazgeçilmezim :)
yağ karışımım bitmiş, bugünlük sadece selülit kremleriyle idare ettimm..
şimdi de sinemakiyi halledicemmm
haydi kızlar harikayız yahuuu :)
Banyo yaptım miss gibi killi sabunumla yıkandım sonra kil maskesi yaptım yüzüme sonra argan yağımı sürdümBu arada şeftali yedim 1 adet
kuzum bu arada cardio axe ve bum bum ne :26: Çok soru soruyorum biliyorum ama bi şeyler kapıym ben de istiyorum
oh ohhh afiyet olsunn :)
ben de unutmuşum bak yazmayı yüzümü yıkadım ben de yosun sabunuyla ve lavanta suyumu da sürdüm :)
cardio axe ve bumbum benim yaptığım spor programının bir kaç parçası canım, brazil butt lift diye bir program, topiği de vardı aynı isimli hatta, oradan da daha detaylı öğrenebilrsin :)
ne çok sorusu yaa:) tabii ki cevaplicam işim ne, yardımcı olmaktan güzel ne varr:)
Tamam kuzum hemen bakıyorum lavanta suyu ne işe yarıyor cilt için ??
canımcım şimdi benim cildim bildiğin yağlı, hatta gözeneklerim falan çok açık duruyor bu da benim sinirmi bozuyor, lorealin purezone serisini kullnıyordum yağlanma kaşrıtı ama o da 1 2 saat sonra aynı etkiyi veriyor artık, cildim alıştı sanırım, yine bir topikte gördüm, bir arkadaşın benle aynı cilt tipi yosun sabunu ve lavanta suyu ile düzelmiş, ben de deneyeyim dedim, yosun sabunu inanılmaz sıkılaştırdı gözeneklerimi kapadı, lavanta suyu da tonik niyetine, yumuşattı ferahlattı tatlışımm :)
şu siyah noktalar sivilceler biraz hafifleyene kadar daha kullanıcam..
Bende de çok gözenek var deneyeyim o zaman aktardan alıp, argan yağı da tonlama düzeltiyor eğer öyle bir şey düşünürsen de bilgin olsunteşekkürler canımcm
çok tatlısınız ya hayran kaldım konuya valla
benim gibi üşengeç bi insanı bile bi yerlerden başlamaya teşvik ediyosunuzzz
selamlar kızlaaaar
çok güzel bi akşam yemeği yedim etli salatalı ımmm tadı damagımda demekki istediğini az miktarda yeyince bu iş oluyormuş :13: topiğin canlı oldugunu görmek hoşuma gitti
mavişkocum ya şu sabunun markası nedir acaba? bende merak ettim sen bu kadar övünce bi deneyeyim bende alıpnasıl uyguluyosun bi anlatırmısın rutin cilt bakımını canım
harikasınn !
ben öğlen dün akşamki menümün aynını yedimakam yemeğinde de patatesli tavukk..şu an dondurma yiyorumm :))) en az 1 buçuk litre su içtimm, bu saatten sonra da bir 3 bardak falan içerim diye düşünyorum en azz :)
canımcım inana hatırlamıyorumkutusunu bulmaya çalışırım annem atmış olabilr amaa..
canım valla özel yaptığım hiçbir şey yok..eskiden sabah akşam kullanırdım ürünleri, önce yıkama jeli sonra tonik sonra nemlendirici şeklinde.
şu an sabah uyandığımda soğuk suyla yıkıyorum sadecei öğlen spordan sonra banyo sırasında yosun sabunuyla bildiğin yıkıyorum köpürterekk..çıkınca yüzümü kurulamıyorum, bırakıyorum kendiliğinden kurusun, sonra da lavanta suyuna pamuğu accık batırıp sürüyorum her yerineee..
lavanta suyunu da gz kararı kaynatıyorum ama soğumuş halini sürüyorumm :)
züppersiiiiiiiiiiiiincanım dondurma çekti kız cadı gönder banada
bende bi alıyım bakalım şu meşhuuuur sabunu bi deneyelimevimde değilim o yüzden şimdilik çıkıyorum sadece haberlerimi iletmek istedim iyi akşamlar güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?