Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ne güzel her haftasonu gidiebiliyorsun galiba eve. bende evimi çok özledim. gulem ben sizleri çok merak ediyorum. keşke buluşabilsek.

selam kızlar nefesimizi tuttuk dewden gelecek haberi bekliyoruz.landarchcım hepimiz aynı durumdayız birimiz hamile kalırsa umudumuz artacak. çünkü hep negtif gördük umudumuz azaldı çok normal.landarch regliinn ağrılı olmasını sebebi kimyasal gebekliten dolayı bende o zaman ölüyorum zannetmiştim kıvranmıştım resmen. biliyorum ne yaşadığını.
hepinizi öpüyorum.gözümden uyku akıyor yazmak istiyorum yazamıyorum.
iyi geceler..

kizlar burda hala cumartesi siz bir kac saat sonra pazar gunune uyanacaksiniz....hepinize gunaydim pazar gunu 12.gunum eger kan testi yaparsam cikar biliyorum ama yaptirma imkanim yok belki eger sabah uyandigimda iyi hissedersen progesteronu yapmadan idrar testi yapabilirim eger ikinci cizgiyi gormezsem en azindan pazrtesi sok yasamam kendimi biraz hazirlamis olurum diye dusunuyorum...eger yaparsam hemen resmini ceker biraya eklerim ama tabi olumluysa :) bakalim sabah uyaninca yapmak isteyecek mi cnm?!!!
hepinize iyi pazarlar sekerler

Selam kızlar.. Sabahtan beri girip çıkıyorum dew den haber var mı diye, parmağımı bile kıpırdatmak zor gelio. Bedenim yorgun, ruhum yorgun.. Meldi cim demek sende çektin o feci ağrıları, inşallah son olur. Bu ayın sonunda küçük bir tatile cikicam, Muğla civarlarında. Herseyden uzaklaşmak istiyorum. Keske toplanıp biraraya gelebilsek, ne güzel olurdu..

Ya saka gibi elim varmiiyor sabah tuvalete girdigimde yapmak en dogrusuydu ama off ne bileyim iste yapamadim uyudum onun yerine ...simdi su iciyorum 3 saat wcye cikmayacagim biraz toplayayim sanirim yapacagim esimde yap yap deyip duruyor...
sonucu yazacagim....
canim halsiz olmak cok dogal tabi resmen yorgun dustun su an bend ekendimi oyle hissediyorum inan parmagimi kaldircak halim yok..kolaymi 1 aydir yasadigimiz stres az buz degil....tatil super fikir kesinlikle yapin....

Hadi bakalm nefesi tuttuk bekliyorz, ama su içmesen daha iyi.. Zaten uç damla idrar yeter

dew canım landarchın dediği gibi bence de su içmeden idrarını 2-3 saat tut yap. inşalalh güzel haberini alırız.

kizlar kocaman bir tek cizgi cikti vallaha hani oyle belli belirsiz bir ikinci cizgi bile yok ..idrari bekletmeden mi yapmam gerekiyordu bilmiyordum!
yinede guzel dilkerliniz icin tesekkur ederim desteginiz buyuk...
yarinda cok farkli bir sonuc cikacagini dusunmuyorum.....
yarin sonucu alir almaz yazacagim....
oppuyorum

DEW herkesinki 12 . gün idrarda cikmaya bilir gec döllenme falan olduysa eger ..umudunu kaybetme insallah pozitif olur sonuc bir kac gün sonra insallahhhhh:)

ne güzel her haftasonu gidiebiliyorsun galiba eve. bende evimi çok özledim. gulem ben sizleri çok merak ediyorum. keşke buluşabilsek.

canım genelde gidiyorum evime,yorucu oluyo ama özlüyo insan..en çokta kocamı sen adanadasın dimi..eşin yanında değilmi hala..ne zaman son bulacak bu gurbet vallahi bende sizi çok merak ediyorum..belli olmaz canım belkide görüşürüz,ben çok isterim..

canım sendeydi hep aklımız..sen şimdi transfer işlemi gününüde sayarsan 12.gündemisin? iyide normal şartlarda ovülasyondan sonra 14.günde adet olunur ki sende 28 gün gibi düzenli adet görenlerdensin..idrar testi adet tarihinden önce doğru bi sonuç vermeyebilir..senin idrar tahliline güvenebilmen için 2 günü var..yinede pazartesiye kendini hazırlamış olmak mantıklı,bende tahlile gitmeden önce evde yapmıştım,oralarda sulanmiim diye ama kesin negatif diyemeyizz yarını bekle,sakın üzme kendini..

Kizlar selam,
Dun idrar testinde tek cizgiyi gordukten sonra regli oldum ..parca parca seyler dusuyor sanirim is bitti...tabi yinede yarin gidiyorum kan vermeye illa istiyorlar gitmemi...bitkinim tabi kendimi cok yorgun hissediyorum Landarchcim senin tatil fikri super simdi daha iyi anliyorum seni uzerimden kamyon gecmis gibi hissediyorum...
AREN ve MELDI insallah sizin icin dualarimi edecegim bizleri sakin dusunup moralinizi bozmayin ben sizlerden cok umutluyum...
desteginiz icin tekar tesekkurler....yarin yine sonucum tam belli oldugunda yazarim size kizlar...
hepinize iyi haftalar...

canım benim çok üzüldüm. moralim çok bozuk zaten bu aralar, tedavinin başındayım ama şimdiden çok stresim sizlerdende böyle olumsuzu görünce kendim içinde umutsuzlaşıyorum. anlamadım ya kaç kişiyiz ki burada bizim zamanımız ne zaman.

haftasonu seni merak ederek geçirdim , inan çok üzüldüm ,ne demeliki , kendini fazla yıpratma sakın , vardır herşeyde bir hayır, gerçekten uzaklaşmak iyi gelebilir, kendine yapacağın tek iyilik kendini fazla hırpalamaman çok öpüyorum lütfen kendine çok iyi bak

canm dün sana yazarken telefonumun şarjı bitti, sabah mesajını görünce çok üzüldüm. uzun uzun düşündüm neden böle oldu diye.. aren ve meldi ye umut olamadık, inşallah onlar bize umut olur ikinci tedavimiz için.

Aren cim senin enerjinin yüksek olması gerekiyor, lütfen bize bakıp morelini bozma. tüp bebek tedavisi gerçekten gebelik ihtimali en yüksek tedavi, başka topiclerde millet patır patır hamile kalıo.. vakti değilmiş demek, umut her zaman var. bu ay riskli günler bitince gidicem kısacık tatilime.. eşim gelemiyor, onun sadece yılda bir kez tatil yapma şansı var onu da yaza saklıyoruz.

canım keşke ama işte her ay yaşadığımız sey olmamak tuhaf gelecek bize hamile kaldığımızda. hep düşünüyroum ben heralde inanamam hamile olduğuma. bende aynen senin gibi etrafımdaki arkadaslarıma hep sordum sizinde şöyle ağrınız varmı ilaç alıyomusunuz kaç tane ped değiştiriyodsunuz falan sonra baktım önceki adetim gerçekten aşırıymış. çok şükür atlattım şimdi serophene e başladım 3. günümdeyim. çarşambadan sonra 5 gün ilişki yasak. 14. günden itibaren gün aşırı ilişki verdi dr. hayırlısı rabbim kısmet etmiştir inş. ameliyat sonrası bende kendimden umutlandım inş. boşa cıkmaz. olsunda birimizden olsun artık bi moral bulalım. çok öptm seni. :))

canıımm üzme kendini. sakın tüpten sonra kendiliğinden olan o kadar cok kişi duydumki. sen moralini yüksek tut çalışmalara devam et ilaçlarında etkisi devam eder bu ay unutma. önce dinlen bi kendine gel. sonra ne yapacağını planlayıp yola devam. kendine iyi bak cnm. öptm.

kızlar az önce doktordan geldim, ultrasonla baktı çok şükür herşey normal tahim temiz.. kan tahlili istedi fsh e2 lh falan, tahlil sonuçlarına göre klomen kullanıcam. tüp bebek tedavisi ilaçları nedense sonraki ay daha bile iyi etki gösteriyor bunu iyi değerlendirelim dedi. eşimde nasıl moda girdiyse aşilama yapalım diye diye çıktık ordan.

dew cim kan verdin mi? benm hala umudum var, başka bir topicte adet olan ama kanda pozitif olan bir kzı vardı bugün kan tahliliğini tekrarlayacaktı

canım çok üzüldüm..sizin sonuçlarınız büyük moral olacaktı..tabiiki hiçbişeyin sonu değil..kan sonucun ve doktorun dedikleride önemli tabii..

kızlar ben böylee beklemekten acayyippp sıkıldım..sanki içimde heryer yapışıyo,tekrarlayacak dedilerya geç kalacakmışım gibi bi hisse kapılıyorum..bu arada benim bu ay ovülasyon olayı 13-14.günlerde oldu(akıntı)..bugünlere iki kasığımda da bi noktada sancı oluyo..kistmi oldu acaba..ama akıntıdan eminim.sizce muayene olayımmı? birde troidlerim için kan verecektim bu ay,adetimin 21.günü gidip progesteronda baktıracağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…