slm kızlar..hafta sonu evdeyim,biraz işlerim vardı,hallettim..bi bakayım dedim..
dew canım nrmalde adet arlıkların nasıl? benim 2.aşılamamada işlem gününden sonra 14.günde adetim gelmişti,ama. lekelenme yerleşme olarakta yorumlanabilir.pazartesiye kadar idrar testi yapabilrisin..çok heyecanlı yaaaa:)))
Selam kızlar.. Sabahtan beri girip çıkıyorum dew den haber var mı diye, parmağımı bile kıpırdatmak zor gelio. Bedenim yorgun, ruhum yorgun.. Meldi cim demek sende çektin o feci ağrıları, inşallah son olur. Bu ayın sonunda küçük bir tatile cikicam, Muğla civarlarında. Herseyden uzaklaşmak istiyorum. Keske toplanıp biraraya gelebilsek, ne güzel olurdu..
Ya saka gibi elim varmiiyor sabah tuvalete girdigimde yapmak en dogrusuydu ama off ne bileyim iste yapamadim uyudum onun yerine ...simdi su iciyorum 3 saat wcye cikmayacagim biraz toplayayim sanirim yapacagim esimde yap yap deyip duruyor...
sonucu yazacagim....
canim halsiz olmak cok dogal tabi resmen yorgun dustun su an bend ekendimi oyle hissediyorum inan parmagimi kaldircak halim yok..kolaymi 1 aydir yasadigimiz stres az buz degil....tatil super fikir kesinlikle yapin....
Ya saka gibi elim varmiiyor sabah tuvalete girdigimde yapmak en dogrusuydu ama off ne bileyim iste yapamadim uyudum onun yerine ...simdi su iciyorum 3 saat wcye cikmayacagim biraz toplayayim sanirim yapacagim esimde yap yap deyip duruyor...
sonucu yazacagim....
canim halsiz olmak cok dogal tabi resmen yorgun dustun su an bend ekendimi oyle hissediyorum inan parmagimi kaldircak halim yok..kolaymi 1 aydir yasadigimiz stres az buz degil....tatil super fikir kesinlikle yapin....
kizlar kocaman bir tek cizgi cikti vallaha hani oyle belli belirsiz bir ikinci cizgi bile yok ..idrari bekletmeden mi yapmam gerekiyordu bilmiyordum!
yinede guzel dilkerliniz icin tesekkur ederim desteginiz buyuk...
yarinda cok farkli bir sonuc cikacagini dusunmuyorum.....
yarin sonucu alir almaz yazacagim....
oppuyorum
ne güzel her haftasonu gidiebiliyorsun galiba eve. bende evimi çok özledim. gulem ben sizleri çok merak ediyorum. keşke buluşabilsek.
kizlar kocaman bir tek cizgi cikti vallaha hani oyle belli belirsiz bir ikinci cizgi bile yok ..idrari bekletmeden mi yapmam gerekiyordu bilmiyordum!
yinede guzel dilkerliniz icin tesekkur ederim desteginiz buyuk...
yarinda cok farkli bir sonuc cikacagini dusunmuyorum.....
yarin sonucu alir almaz yazacagim....
oppuyorum
Kizlar selam,
Dun idrar testinde tek cizgiyi gordukten sonra regli oldum ..parca parca seyler dusuyor sanirim is bitti...tabi yinede yarin gidiyorum kan vermeye illa istiyorlar gitmemi...bitkinim tabi kendimi cok yorgun hissediyorum Landarchcim senin tatil fikri super simdi daha iyi anliyorum seni uzerimden kamyon gecmis gibi hissediyorum...
AREN ve MELDI insallah sizin icin dualarimi edecegim bizleri sakin dusunup moralinizi bozmayin ben sizlerden cok umutluyum...
desteginiz icin tekar tesekkurler....yarin yine sonucum tam belli oldugunda yazarim size kizlar...
hepinize iyi haftalar...
Kizlar selam,
Dun idrar testinde tek cizgiyi gordukten sonra regli oldum ..parca parca seyler dusuyor sanirim is bitti...tabi yinede yarin gidiyorum kan vermeye illa istiyorlar gitmemi...bitkinim tabi kendimi cok yorgun hissediyorum Landarchcim senin tatil fikri super simdi daha iyi anliyorum seni uzerimden kamyon gecmis gibi hissediyorum...
AREN ve MELDI insallah sizin icin dualarimi edecegim bizleri sakin dusunup moralinizi bozmayin ben sizlerden cok umutluyum...
desteginiz icin tekar tesekkurler....yarin yine sonucum tam belli oldugunda yazarim size kizlar...
hepinize iyi haftalar...
Kizlar selam,
hepinize iyi haftalar...
canım adet olmasaydın genede keşkeama nasıl bi merakta olduğunu biliyorum..bende ameliyattan sonra ilk adetimde arkadaşlarıma; siz her ay böylemi adet oluyosunuz,ne var böyle kadın olmaya demiştim,,çok gülmüşlerdi..adetlliyken işe gidemiyordum son zamanlarda,tabi ben midem ve bağırsaklarımdaki ağrıdanda resmen bezmiştim..sonra 20 gün iyi olunca psikolojik yaptığımı sandılar,adet sırasında olduğumu ben bile 8 ay sonra farkedebildim..gerçi benim hep çok ağrılıydı adetlerim,demekki oluşum çok başlarda başlamış..amann geçti çok şükür,tekrarlayacak olsada dünya varmış dedim resmen..önümüzdeki aylarda çok sıkı çalışın:) senden büyük bi süpriz bekliyorum ona göre
Kizlar selam,
hepinize iyi haftalar...
Kizlar selam,
hepinize iyi haftalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?