canım keşke ama işte her ay yaşadığımız sey olmamak tuhaf gelecek bize hamile kaldığımızda. hep düşünüyroum ben heralde inanamam hamile olduğuma. bende aynen senin gibi etrafımdaki arkadaslarıma hep sordum sizinde şöyle ağrınız varmı ilaç alıyomusunuz kaç tane ped değiştiriyodsunuz falan sonra baktım önceki adetim gerçekten aşırıymış. çok şükür atlattım şimdi serophene e başladım 3. günümdeyim. çarşambadan sonra 5 gün ilişki yasak. 14. günden itibaren gün aşırı ilişki verdi dr. hayırlısı rabbim kısmet etmiştir inş. ameliyat sonrası bende kendimden umutlandım inş. boşa cıkmaz. olsunda birimizden olsun artık bi moral bulalım. çok öptm seni. :))
canım benim hep az olmuştu adetim..ameliyattan sonra çoğalmıştı.ama kürtajdan sonra yine azaldı..şu an çok az oluyo..serophene klomen gibi bişeymi?yasak niye..5 gün sperm için çok değilmi? inşallah olacak canım..diyorumya çok umutluyum senden
canım keşke ama işte her ay yaşadığımız sey olmamak tuhaf gelecek bize hamile kaldığımızda. hep düşünüyroum ben heralde inanamam hamile olduğuma. bende aynen senin gibi etrafımdaki arkadaslarıma hep sordum sizinde şöyle ağrınız varmı ilaç alıyomusunuz kaç tane ped değiştiriyodsunuz falan sonra baktım önceki adetim gerçekten aşırıymış. çok şükür atlattım şimdi serophene e başladım 3. günümdeyim. çarşambadan sonra 5 gün ilişki yasak. 14. günden itibaren gün aşırı ilişki verdi dr. hayırlısı rabbim kısmet etmiştir inş. ameliyat sonrası bende kendimden umutlandım inş. boşa cıkmaz. olsunda birimizden olsun artık bi moral bulalım. çok öptm seni. :))
canım benim hep az olmuştu adetim..ameliyattan sonra çoğalmıştı.ama kürtajdan sonra yine azaldı..şu an çok az oluyo..serophene klomen gibi bişeymi?yasak niye..5 gün sperm için çok değilmi? inşallah olacak canım..diyorumya çok umutluyum senden
serophene klomen sitrat ama farklı markası içerik aynı klomen kullanmıstım daha önce bakalım laparoskopi sonrası ilaç desteği falan umudum var bilmiyorumki neler olacak. hem rahatım hem paniğim. dr 4-5 ay sonra olmazsa da geleceksin tekrar dedi. rabbim ne olur hamileyim diyerek gitmeyi nasip et. benimde umudum ameliyatdan dolayı arttı.cnm sende tekrar testlerini yaptırıp tekrar hareketlensen diyorum.
kızlar az önce doktordan geldim, ultrasonla baktı çok şükür herşey normal tahim temiz.. kan tahlili istedi fsh e2 lh falan, tahlil sonuçlarına göre klomen kullanıcam. tüp bebek tedavisi ilaçları nedense sonraki ay daha bile iyi etki gösteriyor bunu iyi değerlendirelim dedi. eşimde nasıl moda girdiyse aşilama yapalım diye diye çıktık ordan.
dew cim kan verdin mi? benm hala umudum var, başka bir topicte adet olan ama kanda pozitif olan bir kzı vardı bugün kan tahliliğini tekrarlayacaktı
kızlar morelim çok bozuk hormonlarım tepe taklak olmuş. yıpranan ruhum ve bedenim değilmiş bir tek.. fsh 15 e çıkmış, e2 40, lh 2.. bu ay dinlen bir sonraki ay bidaha bakalm dedi doktorum. kızlar ben bir süre uzaklaşmak istiyorum herşeyden, bir süre topice giremeyebilirim beni merak etmeyin bol bol dinleniyor olucam, enerji toplayacağım.. sizi çooooook sewiyorum, kendinize iyi bakın
serophene klomen sitrat ama farklı markası içerik aynı klomen kullanmıstım daha önce bakalım laparoskopi sonrası ilaç desteği falan umudum var bilmiyorumki neler olacak. hem rahatım hem paniğim. dr 4-5 ay sonra olmazsa da geleceksin tekrar dedi. rabbim ne olur hamileyim diyerek gitmeyi nasip et. benimde umudum ameliyatdan dolayı arttı.cnm sende tekrar testlerini yaptırıp tekrar hareketlensen diyorum.
canım doktorun iyi kararlar veriyo,güvenmekte çok haklısın..umutlu senden ne güzel..ben tedavimi antalyada olcam..şu an oraya çok uzağım..eşimde orda.perşembe günü troidle beraber progesteronada baktıracğm..gerçi 22.gün oluyo ama olsun..birde adet olup hormonlarıma baktırayım diyorum ama bi taraftanda tedavi için bi kaç ayım kaldı,kötü bişey çıkarsa buralarda sıkıntı yaparım kendime diye yaptıramıyorum..en iyisi bişey bilmeden beklemek
kızlar morelim çok bozuk hormonlarım tepe taklak olmuş. yıpranan ruhum ve bedenim değilmiş bir tek.. fsh 15 e çıkmış, e2 40, lh 2.. bu ay dinlen bir sonraki ay bidaha bakalm dedi doktorum. kızlar ben bir süre uzaklaşmak istiyorum herşeyden, bir süre topice giremeyebilirim beni merak etmeyin bol bol dinleniyor olucam, enerji toplayacağım.. sizi çooooook sewiyorum, kendinize iyi bakın
canım benim çok üzüldüm. moralim çok bozuk zaten bu aralar, tedavinin başındayım ama şimdiden çok stresim sizlerdende böyle olumsuzu görünce kendim içinde umutsuzlaşıyorum. anlamadım ya kaç kişiyiz ki burada bizim zamanımız ne zaman.
Kizlar kan testi sonucum 12 cikti 40 olmasi gereken 12 yani kotu ama negatif degil tutunabilir dedi gerci acayipte kanamam var nasil olcakta tutunacak bu cocuk bilmem!isteydim eve geciyorum yatacagim carsamba sabahina kadar belki benimle kalir bebegim duani eksik etmeyin kizlar...carsamba kan testimin tekrar ...landarch ayni seninki gibi oldu....gozyaslarimi tutamiyorum ay ne acayip seyler yasiyorum yaaaaaaaaaa
bubuşcum inş. senden güzel haberler alacağız senden umutluyum. çünkü problemin teşhis edildi. ve ben şunu anladım hiç birimiz sebepesiz infertil değilmişiz. hepimizin bazı sorunları varmış. ama sorunu tespit etmek ve çözmek çok önemli bir adım.inş. dediğin gibi hamileyim diye yazarsın en kısa zamanda.
kızlar ben böylee beklemekten acayyippp sıkıldım..sanki içimde heryer yapışıyo,tekrarlayacak dedilerya geç kalacakmışım gibi bi hisse kapılıyorum..bu arada benim bu ay ovülasyon olayı 13-14.günlerde oldu(akıntı)..bugünlere iki kasığımda da bi noktada sancı oluyo..kistmi oldu acaba..ama akıntıdan eminim.sizce muayene olayımmı? birde troidlerim için kan verecektim bu ay,adetimin 21.günü gidip progesteronda baktıracağım..
gulemcim kafanı karıştırmak istemiyorum ama ne zamandır söyleyeceğim söylemiyorum. sende artık bir ucundan bir şekilde başlasan bitanem. şu an hani şehirdesin bilmiyorum . şartları ne aa tedavinin bir ucundan başlamalısın. ben artık biraz korkar oldum.eskisi gibi rahat değilim..
kızlar bu arada yeni bir topik açalım. bu topiği kapatayım diyorum sizde isterseniz tabi. hep birlikte karar vericez. biz as sekiz kızız. ben, dew, aren, gulem, bubuş, kekcb, landarch. tabi herkes gelebilir ama bize özel umut vaad eden bir topik. bir düşünün isterseniz yapabilriz. güzel isimlerde düşünelim. hep beraber karar vereceğiz. istemezseniz kapatmayız ama bir uğursuzluk var mı diye korkuyorum. neyse daha konuşuruz.
topiğimizde inanılmaz bir frekans yakaladık çok samimi çok seviyeli. bu bozulmasın istiyorum.
sevgiler.
canım doktorun iyi kararlar veriyo,güvenmekte çok haklısın..umutlu senden ne güzel..ben tedavimi antalyada olcam..şu an oraya çok uzağım..eşimde orda.perşembe günü troidle beraber progesteronada baktıracğm..gerçi 22.gün oluyo ama olsun..birde adet olup hormonlarıma baktırayım diyorum ama bi taraftanda tedavi için bi kaç ayım kaldı,kötü bişey çıkarsa buralarda sıkıntı yaparım kendime diye yaptıramıyorum..en iyisi bişey bilmeden beklemek
tamam bir kaç aya kadar dinlen o zman biraz bitkisel destek al o arada. sonrada bismillah deyip başlarsın. ama cokda uzatma arayı. sonra insan geç kalıyorum hissine kapılıp panik oluyor.:)
deww canım inşallah yükselir ama olmazsada pes etmek yok.
orada bu olaylara daha değişik yaklaşıyorlar. daha rahat davranıyorlar. belki öylesi daha iyi.
tatlım. gelişmelerden haberdar et bizi. ohhh uzat ayaklarını bol bol meyve sebze ye. ruhunu dinlendir.
meldicim bu topiği kapatalım. yeni bir topic açalım bencede. nerdeyse 1 yıl olacak bu topic acılalı bak hala bir hamişimiz çıkmadı. yeni topic belki yeni kapılar acar önümüzde. hımmm isim düşünelim şimdi. ama birbirimizi kaybetmeyelim.
Kizlar kan testi sonucum 12 cikti 40 olmasi gereken 12 yani kotu ama negatif degil tutunabilir dedi gerci acayipte kanamam var nasil olcakta tutunacak bu cocuk bilmem!isteydim eve geciyorum yatacagim carsamba sabahina kadar belki benimle kalir bebegim duani eksik etmeyin kizlar...carsamba kan testimin tekrar ...landarch ayni seninki gibi oldu....gozyaslarimi tutamiyorum ay ne acayip seyler yasiyorum yaaaaaaaaaa
DEW denbir haber varmi merak ettim tekrar kan testini ne zaman yapacakti:44:ay insallah degeri yükselir
canım ya , demekki hemen umut kesmek yokmuş ,sen bol bol dinlen , demekki drların hemşirelerin bir bildigi var ,sakın moral bozma bol bol dinlen , inşallah allahın izniyle tutunucak bebişin sana busefer olmaz ise bir sonrakinde mutlaka olucak kırıcaz şeytanın bacağını .
canım bütün güzel dualarım seninle allahım bebişinede sanada güç versin inşallah
Kekecb cok sagol cnm hayirlisi insallah...hep bunun icin dua ediyorum...hormon testleri icin bana doktor liste yapti verdi ama trde sanirim daha kolay hamilelik oncesi testler deyince labaratuarlar bakiyro sanirim...o is burda zor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?