Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kızlar morelim çok bozuk hormonlarım tepe taklak olmuş. yıpranan ruhum ve bedenim değilmiş bir tek.. fsh 15 e çıkmış, e2 40, lh 2.. bu ay dinlen bir sonraki ay bidaha bakalm dedi doktorum. kızlar ben bir süre uzaklaşmak istiyorum herşeyden, bir süre topice giremeyebilirim beni merak etmeyin bol bol dinleniyor olucam, enerji toplayacağım.. sizi çooooook sewiyorum, kendinize iyi bakın

KIZLAR ONLCEIKLE HEPINIZE TESEKKUR EDERIM hepiniz yazmissiniz eksik olmayim....
LANDARCH hemsireye uzgun bi suratla gittim bana demez mi neden uzgunsun diye niye olmayayaim regli oldum dedim tamam olabilir pek hos birsey degil ama icine 2 embriyo koyduk kan testini gormeden uzulmek yok dedi...yani illa kanama oldu diye negatif olacak birsey yok neler gorduk deyince sasirdim...ama cok agir bir regli ne varsa icimden disari cikiyor dedim ama tabi insan hala bir umut ariyor garip ama...bakalim verdik kani sonucum belli olsun yazarim sekerler...
seninde asilama olayi ilignc ama iyi fikir gibi geldi bence snein doktorun iyi bir doktor sevdim yaklasimlarini..hayirlisi guzelim

Ay Landarch cok uzuldum yaaaa ama sakin cok gitme olurmu ozletme kendini?merak ederiz seni....bizde senis eviyoruz hersey gonlunce olsun arkadasim....

canım tedaviden önce bakmıyomu bu doktorlar anlamıyorum ben..ilaçlar etkilemiş olabilirmi..doktorun bişey demedimi..benimde fsh ım en son 12 idi..üzme kendini,toparlanınca dön..bizde seni seviyoruz.

AREN ve diger arkadaslarim lutfen moralinizi bozmayin ben sizi uzmekten korkuyorum sakin etkilemeyin cunku herkesin bunyesi ayri ben senden ve Meldiden cok umutluyum gor bak ikinizde bizi cok sevindireceksiniz...
Kekcb,gulem,bubus,eslem sizlerde kendiliginizden hamile kalacaksini bak gorun....landarch ve ben de birazcik yorgunuz o kadar oda 1 haftaya gecer merak etmeyin....

Kizlar kan testi sonucum 12 cikti 40 olmasi gereken 12 yani kotu ama negatif degil tutunabilir dedi gerci acayipte kanamam var nasil olcakta tutunacak bu cocuk bilmem!isteydim eve geciyorum yatacagim carsamba sabahina kadar belki benimle kalir bebegim duani eksik etmeyin kizlar...carsamba kan testimin tekrar ...landarch ayni seninki gibi oldu....gozyaslarimi tutamiyorum ay ne acayip seyler yasiyorum yaaaaaaaaaa

dewcim bende landarchda sende aynı şeyi yaşadık inş senin ki devam eder. dr un umudu olmasa testi tekrar etmezdi diye düşünüyorum. sen zaten çok güçlüsün kendini hemen motive edebiliyorsun
bayılıyorum bu huyuna pes etmek yok.bu bekleme belirsizlik insana daha zor geliyor. dualarım seninle.

landarchcım testlerini reglini kaçıncı gününde yaptırdın. fsh reglinin 2. veya 3. günü yapılması gerekiyor. anlamadım ben .öyle bile olsa moralini bozma benşimde fsh 15 çıkmştı biliyorsun dünya başıma yıkılmıştı. ilk defa oldu birde daha önce yoktu sorun. çok derinden sarsıldım ve tedavi sürecimi motivasyonumu olumsuz etklemişti. sana tavsiyem ben bu saraçoğlundan çok memenun kaldım. sana da tavsiye ederim. ayrıca topiğe girmek bazen insana kendini kötü hissettiriyor herşeyden uzaklaşmak istiyor insan bazen. ben son bir aydır falan o psikolojideyim. sizler olmasanız çok uzun süre girmem. kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap..

MELDIM cnm evet ayni seyi yasadik hepimiz insallah degerim artar gerci kanamam bu kadar yogunken pek umudum yok ama yinede eve geldim surekli yatiyorum...belki kalir benimle bebegim...
meldicim vallaha sen bilirsin yeni topik acabiliriz ama bunu kaptmadan once acalim hani neme lazim birde kaybetmeyelim birbirimizi odum patlar vallaha...hani yeni topik acilip konusmaya basladiktan sonra bu mayis topigini kapat derim....
kizlar opuyorum hepinizi

cnm biliyosun hormonlar değişken. dinlendiğin ay toparlanır kafana takıp beynindeki hormon merkezlerinide etkileme. dinlen bol bol istediğin zaman da geri dön ama dön bizde seni çok seviyoruz özletme.

canım ya , demekki hemen umut kesmek yokmuş ,sen bol bol dinlen , demekki drların hemşirelerin bir bildigi var ,sakın moral bozma bol bol dinlen , inşallah allahın izniyle tutunucak bebişin sana busefer olmaz ise bir sonrakinde mutlaka olucak kırıcaz şeytanın bacağını .
canım bütün güzel dualarım seninle allahım bebişinede sanada güç versin inşallah

canım normal belkide böyle olması o kadar ilaç alıyoruz ki vucüdumuza , bence bu vucüdun kendini toparlma sürci geçis süreci yani ne bileyim , bu konuda açıkcası pek fikrim yok ama .

ama lütfen özletme kendini , bedne çok gelgitler yaşıyorum girmemeyin , beni okeudukların etkilesin , uzaklaşayım bu düşünceden diyorum ama bir bakıyorum ki burdayım inanın sizden kopamıyorum.

lütfen sende kendine çok iyi bak

kızlar bişey sorucam kafama takılı , hani horman testleri yaptırıyorsunuz ya ara ara buna dr mu karar veriyor siz mi istiyorsunuz , ben sadece 1 kere yaptırdım ve sorun yoktu bir daha istemediler , son 4 dr bile önceki test sonuclarına baktı sorun yok dedi.
yani benimde ara ara baktırmama gerek varmı?

kızlar bu arada yeni bir topik açalım. bu topiği kapatayım diyorum sizde isterseniz tabi. hep birlikte karar vericez. biz as sekiz kızız. ben, dew, aren, gulem, bubuş, kekcb, landarch. tabi herkes gelebilir ama bize özel umut vaad eden bir topik. bir düşünün isterseniz yapabilriz. güzel isimlerde düşünelim. hep beraber karar vereceğiz. istemezseniz kapatmayız ama bir uğursuzluk var mı diye korkuyorum. neyse daha konuşuruz.
topiğimizde inanılmaz bir frekans yakaladık çok samimi çok seviyeli. bu bozulmasın istiyorum.
sevgiler.[/QUOTE]

canım bencede biribirimizi kaybetmemek koşulu ile yeni topik açalım , burası çok sıkıntımızı çekri sıkıntıdan ağarlaştılkça ağarlaştı , bir türlü neticeye ulaşamıyoruz , bahar ayında yeni tomurçuk veren ağaçlar gibi , yeni topiğimizde bizim için umut olsun, yeni umut dolu bir isim bulalım

DEW denbir haber varmi merak ettim tekrar kan testini ne zaman yapacakti:44:ay insallah degeri yükselir

Kekecb cok sagol cnm hayirlisi insallah...hep bunun icin dua ediyorum...hormon testleri icin bana doktor liste yapti verdi ama trde sanirim daha kolay hamilelik oncesi testler deyince labaratuarlar bakiyro sanirim...o is burda zor malesef

Kekecb cok sagol cnm hayirlisi insallah...hep bunun icin dua ediyorum...hormon testleri icin bana doktor liste yapti verdi ama trde sanirim daha kolay hamilelik oncesi testler deyince labaratuarlar bakiyro sanirim...o is burda zor malesef

dew canım şaşkınlık içindeyim inşallah toparlar da deeğrin artar. hayırlısı diyelim. eğer olumsuz olursa canımsın kendini çok üzme. en azından tuttuğunu düşün bu da olumsuzluklar içinde bir sonraki için bir umut. ama inşallah devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…