kizlar ben ilk asilamami yaptirdim ve tutmamisti simdi bi ay ara verip öyle tekrar yaptircam sorun olurmu hemen arka arkaya yaptirmak dahami iyi olurdu ne dersiniz:26:
kizlar ben ilk asilamami yaptirdim ve tutmamisti simdi bi ay ara verip öyle tekrar yaptircam sorun olurmu hemen arka arkaya yaptirmak dahami iyi olurdu ne dersiniz:26:
canım sağol cuma günü yaptırdık aşılamayı 3 gündür yatıyodum evde nete giremedim bugün işe geldim yapıştım hemen nete22 sinde gebelik testi yaptır dedi dr çok heyecanlıyım bakalım ne olacak zaman geçmiyo sanki bugün baş ağrım ve kasık ağrım ve göğüslerimde ağrı var adet olacak gibi tabi adetime daha çok var hayra yormak istiyorum bu ağrıları:) sen ne yaptın canım
şaka gibi dimi beta hcg cumartesi 450 cıktı küstüğü doktorumu aradım hayırlı olsun dedi.. pazartesi öğlen gel dedi hala inanamıyorum. 1 ay önce tüp bebekten başka şansın yok dediler aşılama yaptıktan sonra progesteron dipdeydi. inanamıyorum yarında gidimm anca inanıcam
Hayırlısı olsun canım, inşallah aşılama işe yarar da ayın 22'sinde bize güzel haberler verirsin.Öğrenmene birşey kalmamış canım, 6 gün kalmış sadece.
Doktor bana ilaç verdi, kullandım hatta bugün bitti.Cuma kontrole gideceğim bakalım ne olacak, ne diyecek.Tüm ısrarlarıma rağmen iğne vermedi, inşallah yumurta gelişmiştir.
canım nerelerdesin yaaa evet çok az kaldı :44::44::44:sana ne verdi ilaç yumurtaların gelişir sen rahat ol
Buralardayım canım, kaç gündür hastaydım,boğazım enfeksiyon kapmış, yorgan döşek yattım valla.Yeni kendime gelebildim, şans işte bizdeki, tam tedaviye başladık, hasta oldum hemen.İnşallah bir zararı olmaz.
Canım bana serophene verdi, klomenden biraz daha etkiliymiş.İğneye şimdilik gerek yok dedi ama bilmiyorum artık.Cuma göreceğiz anyayı konyayı:82:.
Aşılama operasyonundan korkuyorum ben ya, rahim filmi gibi değil demi canımız acımaz inşallah.:84:
kizlarrrrr hic sesiniz solugunuz cikmiyo neler yapiyosunuzzzz..günlerinizimi bekliyosunuzzz..bi ay ara verdim ben üzgünüm insallah önümüzdeki ay devam..
bende negatif sonuç aldım ve eylüle kadar ara verdim:2:
canım ıkıncı asilamanmıydı?
aysbah sen ne yaptin canim? merak ediyorum sonucunu..
funda canim ilk asilanmis ara verme devam et derim benim bu ay durumum yoktu 21 yasindayim devlet karsilamiyo herseyi kendimiz karsiliyoz cok pahaliya geliyo,ama icim icimi yedi inaniyorum sanki arka arkaya yapsaydim tutacak gibi insallah bi ay aradan sonra gene yaptircam insallah faydasını boylede gorurum..
sperm sayinizmi düsük,canim diger doktor asılama ile vakit kaybetme derken tüp bebegemı gecın dıyo..ben devam et ikincide olmadi ücüncüde tutar derimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?