Aşılama Mayıs 2011 de aşılama yaptıracak olanlar burayaa

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar ben ilk asilamami yaptirdim ve tutmamisti simdi bi ay ara verip öyle tekrar yaptircam sorun olurmu hemen arka arkaya yaptirmak dahami iyi olurdu ne dersiniz:26:

Son düzenleme:
kizlar ben ilk asilamami yaptirdim ve tutmamisti simdi bi ay ara verip öyle tekrar yaptircam sorun olurmu hemen arka arkaya yaptirmak dahami iyi olurdu ne dersiniz:26:

daha iyi olurmu bilmiyorum canim
bende ilk asilamami mayista yaptim tutmadi maalesef
doktor once kontrol etti kist felan olusmusmu diye cok sukur temiz cikti ve bizde hemen 2. asilamaya baslamak istedik ve basladik.
13 haziran 2. asilamam yapildi simdidee bekleme suresindeyim insallah bu kez tutmustur sonuc 27 haziran belli olacak....

Hayırlısı olsun canım, inşallah aşılama işe yarar da ayın 22'sinde bize güzel haberler verirsin.Öğrenmene birşey kalmamış canım, 6 gün kalmış sadece.
Doktor bana ilaç verdi, kullandım hatta bugün bitti.Cuma kontrole gideceğim bakalım ne olacak, ne diyecek.Tüm ısrarlarıma rağmen iğne vermedi, inşallah yumurta gelişmiştir.

Hayırlısı olsun, bebeğin ne güzel süpriz yapmış.İnşallah sağ salim kucağına da alırsın.

canım nerelerdesin yaaa evet çok az kaldı :44::44::44:sana ne verdi ilaç yumurtaların gelişir sen rahat ol

canım nerelerdesin yaaa evet çok az kaldı :44::44::44:sana ne verdi ilaç yumurtaların gelişir sen rahat ol

Buralardayım canım, kaç gündür hastaydım,boğazım enfeksiyon kapmış, yorgan döşek yattım valla.Yeni kendime gelebildim, şans işte bizdeki, tam tedaviye başladık, hasta oldum hemen.İnşallah bir zararı olmaz.
Canım bana serophene verdi, klomenden biraz daha etkiliymiş.İğneye şimdilik gerek yok dedi ama bilmiyorum artık.Cuma göreceğiz anyayı konyayı:82:.
Aşılama operasyonundan korkuyorum ben ya, rahim filmi gibi değil demi canımız acımaz inşallah.:84:

geçmiş olsun canım dikkat et sakın antibiyotik falan kullanma
ayyy cumamı bende geçen cuma yaptırdım ya tam 1 hafta var umarım hayırlı olur hiç korkma gülüm bende çok korktum hatta ağladım giderkenama rahim filminden çooook daha kolay hiç bişey hissetmiyorsun 2 dk sürüyo hemen bitiyo zaten anlamıyosun bile kendini hiç sıkma rahat ol sonrasında git yat hiç bişey yapma bide ilişki olayını sor aşılamadan sonra bazı doktorlar ertesi gün öneriyohadi bakalım bol şanslar

kizlarrrrr hic sesiniz solugunuz cikmiyo neler yapiyosunuzzzz..günlerinizimi bekliyosunuzzz..bi ay ara verdim ben üzgünüm insallah önümüzdeki ay devam..

funda canim ilk asilanmis ara verme devam et derim benim bu ay durumum yoktu 21 yasindayim devlet karsilamiyo herseyi kendimiz karsiliyoz cok pahaliya geliyo,ama icim icimi yedi inaniyorum sanki arka arkaya yapsaydim tutacak gibi insallah bi ay aradan sonra gene yaptircam insallah faydasını boylede gorurum..

ayy canım kafamçok karışık ne bileyim dr ara ver dedi başka bi doktora sordum boşuna aşılamayla uğraşma zaten çok düşük tutma şansı stres yapmayın kendiliğinden olur dedi şaşırdım ne yapacağımı valla bizde herşeyi kendimiz karşılıyoruz maddi olarakta güç bi durum en iyisi ben bu yaz dinleneyim hemde para biriktireyim diyorum:44:

sperm sayinizmi düsük,canim diger doktor asılama ile vakit kaybetme derken tüp bebegemı gecın dıyo..ben devam et ikincide olmadi ücüncüde tutar derimm..

sperm sayinizmi düsük,canim diger doktor asılama ile vakit kaybetme derken tüp bebegemı gecın dıyo..ben devam et ikincide olmadi ücüncüde tutar derimm..

sayımız iyi hiç bi problem yok ama bende hipotiroid var onu düşüremiyorum düşse olacak bende onun tedavisine yoğunluk vermeyi düşünüyorum bi kaç ay bide incir kürü deneyeceğim bakalım ne olacakaşılamada şans %15 ya onun için diyo stres yapmayın olur diyo da nasıl stres yapmayacağız onu kimse demiyo

aysbah çok sevindim inan.Allah tamamnına erdirsin.Darısı isteyen herkesin( bizlerin):) başına inş. Kendine aman dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…