Beni bile strese soktun yaa relax relax oturuyodum yerimde Napalım yoksa yok ama olucaakkk. Progesteronum çok düşük olma ihtimali yokmuş Ama hala acaba alabilirmi diyorum. COk sinir bozucu...insan inanmak isteniyorr. belki yükselir mi ki doktorunla görüştün müinan agliyasım bıle gelmıyo ne hıssedıyom bende bılmıyom artık ne olur vaktı gelsın artık cokda düsük yükselmez sanırsam
kızlar merhaba,
tedavileriniz hayırlı sonuçlanır inşallah.En kısa zamanda güzel haberler alırsınız.
Benimde bir yıldır gebelik oluşmuyor.Bir yıl önce kimyasal gebelik yaşadım ve bir daha da olmadı.Bu ay aşılama için tedavi olacağım.Sizlere birkaç şey sormak istiyorum.acil cevaplarsanız sevinirim.
1)Adetin kaçıncı günü gitmek gerekiyor?
2)Ortalama kaç gün sonra aşılama yapıyorlar?
3)Eşimizden spermleri aşılama öncesi kaç gün önce alıyorlar?(bir-iki gün eşimin şehir dışında olma durumu var da)
4) Doktor kaçıncı günler çağırıyor?
kızlar çok oldu biliyorum ama cevaplayabildiğiniz kadar.bir de aşılama da başarı oranı düşük mü?
hamile kalan var mı? teşekkür ederim, şimdiden hepinize.
canım bu tedaviye yeni başlamış biri olarak cevaplıyorumkızlar merhaba,
tedavileriniz hayırlı sonuçlanır inşallah.en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.
Benimde bir yıldır gebelik oluşmuyor.bir yıl önce kimyasal gebelik yaşadım ve bir daha da olmadı.bu ay aşılama için tedavi olacağım.sizlere birkaç şey sormak istiyorum.acil cevaplarsanız sevinirim.
1)adetin kaçıncı günü gitmek gerekiyor?
2)ortalama kaç gün sonra aşılama yapıyorlar?
3)eşimizden spermleri aşılama öncesi kaç gün önce alıyorlar?(bir-iki gün eşimin şehir dışında olma durumu var da)
4) doktor kaçıncı günler çağırıyor?
Kızlar çok oldu biliyorum ama cevaplayabildiğiniz kadar.bir de aşılama da başarı oranı düşük mü?
Hamile kalan var mı? Teşekkür ederim, şimdiden hepinize.
Merhaba
Bildiğim kadarıyla adetin 2. günü gitmen gerek yumurtanın gelişimine göre gün belirleniyor eşinin aşılamanın yapılacağı gün olması gerek. kaçıncı günler demeyelim yumurtana göre sanırım 2 günde bir gibi düşünebilirsin. Aşılamanın başarısı sanırım birazda sorunun ne olduğu ile ilgili
canım bu tedaviye yeni başlamış biri olarak cevaplıyorum
1)adetin 2 veya 3. Günü gidip ilaca başlıyorsun
2)muhtemelen 5 gün sonra yumurtanın durumuna bakılıyor ve dr sana aşılama gününü söylüyor aşılamadan 36 saat önce yumurta çatlatıcı iğne oluyorsun
3)spermler aşılama olmadan 2 saat önce alınıyor ve sana enjekte ediliyor
benim eşimde şehir dışında cuma saat 3 de aşılama yapılacak bana eşim cuma sabah gelecek 1 gibi onu alacaklar 3 de beni
4)bu sorunun cevabını bilmiyorum henüz o aşamaya gelemedim:)
umarım yardımcı olabilmişimdir.dr sana söyle zaten ha bak hemen hemen aynı durumdayız eşim şehir dışında 10 gündür bi konuda uyarmam lazım ben bilmiyordum az daha boşa gidiyordu cinsel perhiz 4 günden fazla olmamalıymış çünkü uzun süre boşalma olmayınca spermler ölüyomuş yani 4 az ve 4 günden fazla olmayacak
slm arkadaşlar.bende az önce sonucumu öğrendim NEGATİF malesef.4 gün geçti adetimden.hiç gecikmeyen adet gecikti çok ümitlenmiştim ama hamile değilmişim.hayırlısı inş. yeni bir ilaç verdi doktor.progestan.
5 günde bitecekmiş.iyi ama 3 tablet 5 günde nasıl biter bilgisi olan varmı? progestanın kullanımı hususunda bilgisi olan varsa bana da bilgi verebilirmi?lütfeen.
benim de aşılamanın 5. günü... bugün o kadar çok negatif haberi okudumki umudum kalmadı.. hayırlısı olsun diyorum önceki 2 aşılamamda dediğim gibi
doktorunuz size progestanı aşılamadan sonra vermemiş miydi?benim bildiğim o ilaç aşılamadan sonra kullanılmaya başlanır döllenme olursa bebeğin rahime tutunması kolaylaşsın diye.. ben günde 2 tane içiyorum.. senin 3 tableti bitirebilmen için günde 6 tane alman lazım.. çok değil mi?doktorunuza tekrar danışın bence..
canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, hiç yardımcı olmaz mısın.Uyarın içinde sağol.
Benim muayenede olduğum sıralar senin aşılaman yapılacak.canım inşallah güzel geçer ve 14 gün sonra da güzel haberler alırsın.Ben de ilk defa deneyeceğim için biraz heyecanlıyım,inşallah da son olur.
canım doktorun sana yumurta geliştirmek için hap mı verdi yoksa iğne mi?ben iğne istiyorum hap (klomen) falan kullandım pek işe yaramadı.Yumurtam gelişti ama bir tane falan zaten normalde de o kadar oluyor.Biraz daha hızlı gelişti o kadar.tabii doktor ne der bilmiyorum.
canım ya senin tedavin ne kadara mal oldu?
kuzum benim çok sağol umarım sende pozitif sonuçlar alırsın ilk ve hiç bişey bilmiyodum o yüzden yardımcı olmak mutlu etti beni dün gece 3de çatlatma iğnesi oldum umarım çatlar yumurtalarım hipotiroid var bende :2:
ben yumurtalar gelişsin diye iğne kullandım puregon adı klomenle tedavide şans %5 dedi dr um doktor çok önemli canım ben puregon iğne için 190 verdim eczanelerde daha pahalıymış bana doktorum kendi verdi bide pregnl çatlatma iğnesinide kendi verdi 2 kutuya 20 lira verdim muayene ücreti falan almadı aşılama tüp bebek merkezinde yapılacak oraya ne kadar öderim onu bilmiyorum:18::18::18:zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum eşimde yok yanımda sabah gelecek :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?