Aşılama Mayıs 2011 de aşılama yaptıracak olanlar burayaa

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:)
bugün yarın belli olur herhalde sizin... allahın izni ile bebişin sana tutunmuştur inşallah, varmı belirti filan ?

bende 7 mayisda ilk asilamami oldum ve 9 mayista tekrar yapildi,simdi pazartesiyi bekliyorum egerki adet olmazsam o zamana kadar

merhaba.bende bu ay aşılama yaptırıcam.pazartesi gidicem doktora.adet sonrası ilaçlarımı kullandım bakalım p.tesi neler söyleyecek?size bişey sormak istiyorum.yumurtaların ne kadar büyümesi gerekiyor aşılama yapılması için?bende pko var.eşimde bir sorun yok..bakalım allah hepimize mutlu haberler almayı nasip ederi inşallah.

bende dün gece çatlatma iğnemi yaptırdım.cumartesi öğlen aşılamam olacak :) çok heyecanlıyım.... Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah....

canım allah kolaylık versin bol şanslar!!!
Insallah tutar!!

hayirlisi olsun.... Gun saymassan zaman daha cabuk geciyor ben de yarin ya da pazartesi gunu kanda hcg tahlili yapacagim. ınsallah senin de benim de sonucumuz pozitif olur.:98:

nercincim evet dogru diyorsun ama elimde degilki....
Ister istemez hesaplıyorsun günleri...
Allah sabır versin, bugün de nedense kötü bir hisle uyandım moralim sıfır
Her aksam yatmadan dualar ediyorum insallah melegimiz tutunmuştur diye...
Allah hakkımızda haırlısını versin ve insallah dularımızı kabul eder ve yüzümüzü güldürür ..
Seninde test yapmana az kalmışş çok merak ettim bak şimdiii insaallah tutmuştur canım yaa bizide haberdar et okemı canım?

Lukretia çok iyi düşünmüssün canım herkes kendisinin durumunu eklesin böylelikle kim ne durumda daha iyi anlaşılır
ben açılısı yapayım

AYSBAH, 19 Mayıs 1. aşılama yapıldı, 2 Haziran test günü. SONUÇ ???

Kızlar yukardaki gibi aynı şekilde bilgilerinizi eklermisiniz?
Umarım sonuçların hepsi pozitif olur!!!!

Son düzenleme:

canım bende senin gibi pko luyum eşimde problem yok.geçen ay ilk aşılamamı olmuştum şimdi tekrar aşılama için ilaç kullanmaya başladım.geçen aşılamamda 19mm olmuştu benim yumurtam çatlatma iğnesinden önce.inşallah bebişlerimize en yakın zamanda kavuşuruz.

elacim senin haberlerini bekliyorum????

Aysbah, 19 mayıs asılama yapıldı, 2 haziran test günü. SONUÇ ???

aşılaman hayırlı olsun canım inşallah iyi haberlerini alırız.bende durumumu yazıyım.

ahuddu,aşılama öncesi ilaçlarımı kullanıyorum.27 mayıs yumurta takibine gidicem.

inşallah bu sefer tutar canım...
Liste halinde yapalımki daha net gözüksün

Aysbah, 1. aşılama, 19 mayıs asılama yapıldı, 2 haziran test günü. SONUÇ ???

ahuddu, 2. aşılama, aşılama öncesi ilaçlarımı kullanıyorum, 27 mayıs yumurta takibine gidicem.

lukretia, 21 mayıs aşılama yapıldı...

hayırlı olsun canım, insallah tutar!!
bu kacıncı aşılaman ve sonucu ne zaman ala bilirsin? doktor bana 14 gun sonra dedi sendede oyleyse 4 haziranda belli olacak dimi?

canım çok sağol :)
bu 2. aşılamam. dediğin gibi 14 gün sonra dedi doktor. 4 haziranda belli olcak bakalım... Allahım hayırlısıyla verir inşallah bebişlerimizi
sendemi bugün oldun aşılamanı yoksa?

kızlar meraba ben de yaptırdım bugün aşılamamı,benim de 4 haziran tahlil günüm,inşallah hayırlısı olur

AMİN canım inşallah tutar.
aşılama da bize düşen moralimizi yüksek tutmak canımızı sıkmamak.gerçekten moral çok önemli...
Allah ın izniyle inşallah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız.

slm kızlar ben geldım tatıl bıttı ((( aşılama yaptıran arkadaşlar hayırlı olsun ınsallah tutar kendınızı yormayın:)))) benım olmadı tatılde adet oldum dr bıle sasırdı nıye erken oldun dıye 28 gun dedımı hemen olurum yanı hıc aksamaz bıraz umıtlenıyım dıyom olmuyo yaaaa:)))) neyse artık ıkıncı aslamam yakındır yanı ((((

hayırlısı olsun canım sakın üzülme.inşallah ikimizinde 2. aşılamalarımızda yüzümüz güler.bebişlerimize kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…