Benim yarın sabah 10 da transferim var ins Rabbim sımsıkı tutundurur bana:)
günaydın kızlar ben bişey soracagım size bugün iğnelerimin 3.günü ama dündendir belim inanılmaz derecede agrıyo.ya sizlerde bu süreçlerden geçtiniz varmıydı böyle agrısı sızısı olan .
yok canım benimde dün 4 gündü hiç bel agrısı olmadı sadece menegon fazla oldugu için bulantı
Slm. KiZlar bugün transferim oldu cok şükür
12 embriyom dondurdu
2 tane transfer edildi
Veeeeee veeee 128 hücreli olmuş cok fazla kaliteli %70 gebelik oluşacak sizin gibi nadir hastamız var dedi doktor
Cok mutluyum cokkkk
Rabbim ins hepinize yaşatır
Esimm azospermiydi 4 gun once sperm çıkacakmi derken suanda 2 melek taşıyorum ins sımsıkı tutunurlar bana:)
maşallah canım annem derki hep yüzünü sonradan güldüren kullarından etsin seniyaradan der
ve ne güzl 128 hücreli hiç duymadım maşşallah dinlen fazla yatma dolaş yavaşca
Kizlar Bende 2.denememe basladim hayirlisiyla, 1,5aydir gnc den rahimi guclendirici ve bagisikligi destekleyici bitkisel destek ilaclari kullaniyorum,dun femaraya basladim bugun de pregon 300 e baslicam. Bana tavsiyeleriniz var mi ayrica bu defa kisa protokol uygulanicak bu protokol dahami iyi besin destegi olarak tavsiyeleriniz varmii herkese hayirli olsun
ya dün akşamdandır bel agrısından dogru dürüsrt uyuyamadım bile yarın kontrole gidicem bakalım doktora sorarım artık(işim masa başı çok oturuyorum iğnelerden sonra ondanmı acaba ya)hayırlısıyla şu tedavilerimiz güzel sonuçlarla bitsede rahat bi nefes alsak.herşeyden nem kapar oldum vallahi
ordamısın cnm hayırlı kandiller... benimde cnm sıkılıyodu azcık sohbet edlim bari.benim ilk tedavimde pragon 3oo kullandım yumurtam olmıyınca iptal ettik 3 ,5 aydır rahmi toparlıyıcı vs biosteron ,estfofem ve progestan kullandım yarında tekrar nasip olursa pregonla tekrar başlıcam tedaviye...
bitanem transferden sonra kasik bel agrilari cok normaldir. Zaten idrara sikisik iluyosunya. O bile epey bi agri yapoyor. Ben her tuvalete cikisimda bel ve bobrek bolgem fena agriyordu. Birde kac gece uyuysmadim belim sirtim kaburgalarim hep agridi. Dr. Normsl demisti. Vesvese yapma gonlunu frah tut. Bu gece hatirina ins mujdeler verecegiz hepimizde. Optum seni fistik
canım çok saol ama ben daha transfer aşamasına gelemedim bugün ignelerde 4. günüm daha ve 1 saat sonra doktor randevum var.bizim ilk önce eşim tese olacak opudan önce eger sperm bulunursa opu ve transfer.ama inşallah allah senin agzından işitirde o günleride görürüm ve sizin gibi hayırlısıyla gün saymaya başlarım...bende seni kocaman öptüm..
günaydın kızlar ben bişey soracagım size bugün iğnelerimin 3.günü ama dündendir belim inanılmaz derecede agrıyo.ya sizlerde bu süreçlerden geçtiniz varmıydı böyle agrısı sızısı olan .
Slm. KiZlar bugün transferim oldu cok şükür
12 embriyom dondurdu
2 tane transfer edildi
Veeeeee veeee 128 hücreli olmuş cok fazla kaliteli %70 gebelik oluşacak sizin gibi nadir hastamız var dedi doktor
Cok mutluyum cokkkk
Rabbim ins hepinize yaşatır
Esimm azospermiydi 4 gun once sperm çıkacakmi derken suanda 2 melek taşıyorum ins sımsıkı tutunurlar bana:)
canım aynen benimde kasıklarımda ağrı var hafif ve akıntım var. sabah ege üni.tüp bebek servisine sordum.bunlar normalmiş vede iyi birşeymiş :) yumurtalarının geliştiğinin göstergesiymiş :) sakın sıkma canını..süper yani..
evet canım bugün doktor kontrolüm vardı doktorun dediğine göre yumurtaların gelişimi iyiymiş.çarşamba gününe kadar ilaçlara devam çarsamba tekrar kontrol bakalım ogün ne olacak.canım tedavilerimizde bi degişiklik olmazsa peşpeşe güzel haberleri veririz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?