canım seninki kısa protokol yolun yarısına gelmişin inş sende olacaksın o pozitif hamilesiniz cevabını alacaksın ve şoktan ne diyecegini nereye gidecegini kime söyleceyegini şaşıracaksın
Ben öyle olmuştum yarım kaldı inş bende bukez anne olurum geçen anneler günü sürprizi olmuştu bu ayı kaçırdım geç olsunda güç olmasın sabırla bekliyorummmm..
kızlarrrrrrrrrrr ne yaptınız bakim ben yokken ben yarın yumurta toplamaya gidiyorum çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
:18::18::18:
kızlarrrrrrrrrrr ne yaptınız bakim ben yokken ben yarın yumurta toplamaya gidiyorum çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
evet istanbul bahçelievler medicalpark ta tedavi görüyorum .sen nerde tedavi görüyorsun canım.
Beren merhaba bende Medical Park tayım. Dr. um Jane hn. 2. denememi oldum bugün transferim gerçekleşti. Transferimi Latif Bey yaptı. Umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.
Beren merhaba bende Medical Park tayım. Dr. um Jane hn. 2. denememi oldum bugün transferim gerçekleşti. Transferimi Latif Bey yaptı. Umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.
canım merhaba benim doktorumda latif bey bu ay ayın 20. gibi adet olunca gidicem yanına heralde ilaçlara başlıyıcam.ama senin çogu gitmiş azı kalmış artık inşallah senin bebiş haberini alırımda bende merkeze daha çok güvenebilirim.ben merkezi hiç araştırmadım ama doktoruma çok güveniyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun ..
canım evet Latif bey de Jane hn. da çok iyi insanlar. Benim önceki transferimi de Latif Bey yapmıştı. Dr. um Jane hn. olmasına rağmen Transfer işlemini Latif bey in yapmasından memnunum. Çok güleryüzlü ve ilgili bir dr.
Ben de dr.lardan memnun olduğum için başka bir merkeze gitmek istemedim.
Ben de PKO var maalesef. Tabi bununla gelen kilo da var. bir yandan da kilo vermeye çalışıyorum :)))
canım benim sorunum endometriozis samsun omü de başladım bugün itibariyle sende durumlar nedir?
arkadaşlar merhaba dr dan geldim yumurtalarım büyümüş biraz daha kan verdim.sonuca göre ne zaman toplanacağı belli olacak inş yumurtalarımın da içi dolu olur.endometrium da 9mm dedi dr ii sanırım değil mi.lütfen artık ANNNNEEEEEEE OLMk istiyorum bendeeeeeee
arkadaşlar merhaba neler yapıyorsunuz benim yarın kontrolüm var inş 2 tanecik olan yumurtalarım büyümüştür ve artmıştır dua edin banada lütfen çok ihtiyacım var yarın inş güzel haberler alırım.çok korkuyorum
İns cnm hersey yolunda gider
Bende yarın iğnelerime başlıcam
Esim azospermi ins sperm çıkar cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?