Mayıs 2012 de tüp bebek yaptıracaklar buraya lütfennn:))

inş rana cım o gün gelmiştir çünkü olmadı çok üzülüyorum bu benim 2. Deneme olacak eşimde eğer yine üzüleceksen bak hiç kalkışmayalım diyo kızıyor bana üzülmemi istemiyo ama elde değil üzülmemek senin de ii olur herşey inş sende bebeğine kavuşursun bian önce

kızlarrrrrrrrrrr ne yaptınız bakim ben yokken ben yarın yumurta toplamaya gidiyorum çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
:18::18::18:

kızlarrrrrrrrrrr ne yaptınız bakim ben yokken ben yarın yumurta toplamaya gidiyorum çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen

ooo büyük günmüş canım bugün bebişlerin büyüyor olacak ne güzel buluşma anınıza az kalcak güzelce dinlen dualarımız seninle..

ay hadi hayırlısı benim de yakında toplanır herhalde gerçi şimdilik 2 tanecikmiş.inş herşey gönlünce olur arkadaşım bol dua et

Beren merhaba bende Medical Park tayım. Dr. um Jane hn. 2. denememi oldum bugün transferim gerçekleşti. Transferimi Latif Bey yaptı. Umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.

evet istanbul bahçelievler medicalpark ta tedavi görüyorum .sen nerde tedavi görüyorsun canım.

Beren merhaba bende Medical Park tayım. Dr. um Jane hn. 2. denememi oldum bugün transferim gerçekleşti. Transferimi Latif Bey yaptı. Umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.

canım sen bitirmişin bütün işlemleri hayırlısı artık inş güzel haberleri alcaksın

mrhb kızlar gonalf ihtiyacı olan varsa özelden msj atabilir mayıs son kullnma tarihi ücretsiz göndericem..allah herkeze hayırlı evlat nasip etsin..

merhaba arkadaşlar. sevgili erya Rabbim yardımcın olsun. benim de bu Cuma toplanacak nasibse. yine haberleşelim inşallah. senin benden birkaç gün önce olmuş olacak :)

YAZILAN TÜM MESAJLARI OKUDUM. HEPİNİZİN DE DUALARINA AMİN DEDİM ARKADAŞLAR. İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZE DE HAYIRLI SAĞLIKLI İMANLI EVLATLAR NASİB EDER. BUNCA EMEK MASRAF UMUT.... İNŞALLAH RABBİM BİZE MERHAMET EDER. O EN GÜZELİNİ BİLİR. DUADAN EKSİK ETMEYİN İNŞ....

canım merhaba benim doktorumda latif bey bu ay ayın 20. gibi adet olunca gidicem yanına heralde ilaçlara başlıyıcam.ama senin çogu gitmiş azı kalmış artık inşallah senin bebiş haberini alırımda bende merkeze daha çok güvenebilirim.ben merkezi hiç araştırmadım ama doktoruma çok güveniyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun ..

arkadaşlar merhaba neler yapıyorsunuz benim yarın kontrolüm var inş 2 tanecik olan yumurtalarım büyümüştür ve artmıştır dua edin banada lütfen çok ihtiyacım var yarın inş güzel haberler alırım.çok korkuyorum

canım evet Latif bey de Jane hn. da çok iyi insanlar. Benim önceki transferimi de Latif Bey yapmıştı. Dr. um Jane hn. olmasına rağmen Transfer işlemini Latif bey in yapmasından memnunum. Çok güleryüzlü ve ilgili bir dr.

Ben de dr.lardan memnun olduğum için başka bir merkeze gitmek istemedim.

Ben de PKO var maalesef. Tabi bununla gelen kilo da var. bir yandan da kilo vermeye çalışıyorum :)))

anladım canım allah gönlümüze göre versin inşallah.

canım benim sorunum endometriozis samsun omü de başladım bugün itibariyle sende durumlar nedir?

konuyu tam okumadım cevapta vermiş olabilirsin ama endometriozis teşhisini neye dayanarak koydu dokorunuz,bir doktorda bana o teşhisi koymuştu kesin konuşulamıyormuş bu hastalıkla ilgili,vede nasıl bir tedavi yöntemi uygulanıyor sana??

arkadaşlar merhaba dr dan geldim yumurtalarım büyümüş biraz daha kan verdim.sonuca göre ne zaman toplanacağı belli olacak inş yumurtalarımın da içi dolu olur.endometrium da 9mm dedi dr ii sanırım değil mi.lütfen artık ANNNNEEEEEEE OLMk istiyorum bendeeeeeee

İns cnm hersey yolunda gider
Bende yarın iğnelerime başlıcam
Esim azospermi ins sperm çıkar cok korkuyorum

inşallah canım inşallah. korkma sakın Rabbim büyüktür. O diledikten sonra 2 tane de olsa tek de olsa olur merak etme sen. inşallah hayırşlısı ile evladına kavuşturur Rabbim sağlıkla ve sıhhatle. seni de bizleri de tüm isteyenleri de inşallah. tam da ezan okunurken yazdım mesajı. :) Rabbim üzmeden yormadan hepimize de hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah...

unutmadan dr. um demişti bana. bi hastasından 3 yumurta çıkmış sadece. sayı değil kalitesi önemli demişti. inş seninkiler de çok kalitelidir :)

Merhaba kızlar benide aranıza katın bende iki kez Ümraniye'de medicanada yaptırdım 1. Tedavimde yumurtalarım iyi cevap vermediği icin toplamadan bı gün önce tedavim iptal edildi. 2. Tedavimde çok iyi embriyolar elde ettik 3 tanesi transfer edildi 3 tanesini donduralım demişlerdi yok demiştim şimdi pişmanım tabi neyse bu sefer tanıdık vasıtasıyla istanbul tupbebek merkezine aret beyden randevu aldık yarın ongorusmemizi gerçekleştiricez sonra reglimizi bekliycez 3-5 güne kadar olurum sanırım bakalım ne olacak yazmaya ve okumaya devam edicem sizleri burasını okuyunca rahatlıyorum endişelerim azalıyor. :) bu sene hepimize uğurlu gelsin

İns cnm hersey yolunda gider
Bende yarın iğnelerime başlıcam
Esim azospermi ins sperm çıkar cok korkuyorum

çıkar inşallah. herşey yolunda gider inşallah. arkadaşlar rahat olalım tevekkül edelim. Rabbimin izniyle hepimiz de mujdeler vereceğiz bu forumda inşallah.

nergiz2002 çok sevindim :) benim de cumartesiye erteledi dr. yumurta toplama işini. bu gece çatlatma iğnesini yapacağım. dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…