Dünden beridir takip ediyorum. İlk açık kahve gibi gelmiş belki progestandan kaynaklı bilmiyorum. Sonrasında ise dediğim gibi az sulu açık kırmızı geliyor. Pedi kirletmiyor bile.Bi takio et canım devamı gelecekmi kesilcekmi yoksa belli olmaz ama adet için erken gibi
Evet araştırdım bnde progestan kahve akıntı yapabiliyomuş ama yerleşmedir inşallah öyle düşünnDünden beridir takip ediyorum. İlk açık kahve gibi gelmiş belki progestandan kaynaklı bilmiyorum. Sonrasında ise dediğim gibi az sulu açık kırmızı geliyor. Pedi kirletmiyor bile.
Aşılamada ilk günü hesaplıyormuyuz pekiBenim ilk asilamamda çıkmamıştı 10.gün. 13.gün çok silikle öğrenmiştim 15.gün kanda çıkmıştı
İlk belirti ne yaşamıştınTutmadiysa elinde sonunda geliyor o regl maalesef. İlk aşılamam tuttu benim ama ikinci aşılamam tutmadı mesela regl oldum ve erken oldum gününden çok şaşırmıştım ama umudunu olmazsa da yitirme buda bir olasılık zaten ben bir ay ara verip 3.yaptirdim. Olmazsa sende denersin hiç üzülme nasipten öte yol gitmez
Sizin sonradan ne oldu düşükmü oldu sebepsizBenim ilk asilamamda çıkmamıştı 10.gün. 13.gün çok silikle öğrenmiştim 15.gün kanda çıkmıştı
Hayır ilk gün sayılmıyor ben 5 Mayıs'ta olmuştum mesela bugün 14.günAşılamada ilk günü hesaplıyormuyuz peki
Evet 3.aya girdiğim hafta düşük yaptım maalesefSizin sonradan ne oldu düşükmü oldu sebepsiz
Aynn öleEvet araştırdım bnde progestan kahve akıntı yapabiliyomuş ama yerleşmedir inşallah öyle düşünn
İnşallah hepimiz için dua ediyorumGünümüz güzelleşir inş haberinle bizede umut olursun
Benim hafta sonuna denk geliyor amaHayır ilk gün sayılmıyor ben 5 Mayıs'ta olmuştum mesela bugün 14.gün
Yaa ama en azından tutabiliyor aşılamayla çok şükür pozitif düşünelim herşeyde var biEvet 3.aya girdiğim hafta düşük yaptım maalesef
Benim bel ağrım vardı öyle belirgin bir belirtim yoktu karın ağrısı oluyordu ama sürekli değil olup geciyorduİlk belirti ne yaşamıştın
Olsun hafta içi test verirsiniz olmazsaBenim hafta sonuna denk geliyor ama
Hım anladımBenim bel ağrım vardı öyle belirgin bir belirtim yoktu karın ağrısı oluyordu ama sürekli değil olup geciyordu
İnşallah tek duam sağlıklı olması hayırlısıyla inşallahYaa ama en azından tutabiliyor aşılamayla çok şükür pozitif düşünelim herşeyde var bi
Hayır bu sefer pozitifi görür sağlıkla kucanza alırsınız inşallah
Acilde test verebiliyormuyuz bilgisi olan varmıOlsun hafta içi test verirsiniz olmazsa
Aynm acilden veririm kadın doğumdaOlsun hafta içi test verirsiniz olmazsa
Veriliyor diye biliyorumAcilde test verebiliyormuyuz bilgisi olan varmı
Veriliyor sanırım ben hiç vermedim amaAcilde test verebiliyormuyuz bilgisi olan varmı
Evet verebilirsinizAcilde test verebiliyormuyuz bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?