- 17 Ekim 2021
- 199
- 40
- 48
- 28
Tüm sinirlerim boşaldı öyle olunca stresden mahvolmuşdum sinirlerim boşaldı resmen adet olacağım gibi ama bilmiyorum yerleşme kanaması değil benceRegl olana kadar umut kesmeyin daha olmadı sonuç olarak belkide yerlesme kanaması belli olmaz
Lekenin devamı yok hala akşama net belli olur ne kanaması olduğuRegl olana kadar umut kesmeyin daha olmadı sonuç olarak belkide yerlesme kanaması belli olmaz
Galiba ben regl oluyorum normal kanama rengindeBende olacak gibi hissediyorum regl
Şuan kanama yok ama adet olacakmişim gibiGaliba ben regl oluyorum normal kanama renginde
Aynn kaçıncı günündeLekenin devamı yok hala akşama net belli olur ne kanaması olduğu
Adetime dört vardı aşılamayi Mayıs sekizde olmuştumAynn kaçıncı gününde
AnladımAdetime dört vardı aşılamayi Mayıs sekizde olmuştum
Bende dün çok az peçeteye leke gelişmişti kesilmişti az önce iç çamaşırıma gelmiş ve daha yoğun adetime üç kaldı sanırım bende adet olacağımBen reglim umutlar yine tükendi
Benimde adetime en az 5 gün var ama regl oldum malesef. Bunda da vardır bir hayır deyip teselli ediyoruz işte kendimiziBende dün çok az peçeteye leke gelişmişti kesilmişti az önce iç çamaşırıma gelmiş ve daha yoğun adetime üç kaldı sanırım bende adet olacağım
Tükenmek yok aslaaa tedavüye devammBen reglim umutlar yine tükendi
tükenmek yok asla elimizden geleni yapmaya devamm sıkma canını sakın baştan baştan başalayacazBen reglim umutlar yine tükendi
İnşallah bir sonraki ay nasipse başlarız tedaviye ama Rabbım bizi muhtaç etmeden tedaviye sevindirsinTükenmek yok aslaaa tedavüye devamm
tükenmek yok asla elimizden geleni yapmaya devamm sıkma canını sakın baştan baştan başalayacaz
Aminnn Allahım mucizesi çokk ol der oluverir inancımız olduktan sonraa ümitsizliğe kapılmak yokİnşallah bir sonraki ay nasipse başlarız tedaviye ama Rabbım bizi muhtaç etmeden tedaviye sevindirsin
Kanama şeklindemi geliyorBende dün çok az peçeteye leke gelişmişti kesilmişti az önce iç çamaşırıma gelmiş ve daha yoğun adetime üç kaldı sanırım bende adet olacağım
Öyle değildi sabah saatlerinde ama şimdi geliyor kanama şeklinde değil ama kırmızı geliyor adet oldum bence ilk saatleri diye az geliyorKanama şeklindemi geliyor
Ya tekrar başlayacakmısın tedaviyeÖyle değildi sabah saatlerinde ama şimdi geliyor kanama şeklinde değil ama kırmızı geliyor adet oldum bence ilk saatleri diye az geliyor
Ben bir ara vermek istiyorum aşılama bayramdan iki gün önceye denk gelecek çünkü ama dokturum direk başlarız demişti eşimde ara vermeyelim diyor ama şuanda o kadar üzüldüm ki bişey düşünemiyorumYa tekrar başlayacakmısın tedaviye
Bence ara verme canım verince başlamakta çok zor oluyorBen bir ara vermek istiyorum aşılama bayramdan iki gün önceye denk gelecek çünkü ama dokturum direk başlarız demişti eşimde ara vermeyelim diyor ama şuanda o kadar üzüldüm ki bişey düşünemiyorum
Sen naptın canımm kan verdnmi ben verdim alacam 1 saatedeEvet bugünde belli olurdu bizim ama bende gitmek istemedim bugün yarın direk kadın doğuma giderim sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?