- 20 Haziran 2016
- 6.179
- 10.527
- 248
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.841
Adet oldum canım ben adet başlangıcıymış. Hemşireyi aradım bana progestan tableti ağızdan alıp iç dedi. İçtim baygınlık geçirdim bayıldım. Acillik oldum. Acilde kan verdim negatif çıktı. Sonrasında 9. gün negatifse pozitife dönmez ilaçları bırakın dedi doktor adetim de başladı zatenSelam canım. Merak etdimde son durum ne oldu? Hamilemisiniz? Bende 10 haziranda transfer oldum aynı sizdeki gibi 8ci günde bej lekelenmem oldu peçetede.
Evet canım gebeyim çok sükür. Son 10 gündür kanamalar ile uğraşıyorumSelam canım, gebesin değil mi? Pozitif aldım dediğini gözden kaçırdım sanırım kusura bakma
Çok gecmiş olsun canım çok üzüldüm… keşke böyle olmasaydı. İnşAllah Allahdan umudu kesmeyinAdet oldum canım ben adet başlangıcıymış. Hemşireyi aradım bana progestan tableti ağızdan alıp iç dedi. İçtim baygınlık geçirdim bayıldım. Acillik oldum. Acilde kan verdim negatif çıktı. Sonrasında 9. gün negatifse pozitife dönmez ilaçları bırakın dedi doktor adetim de başladı zaten
Amin canım sen nasıl oldunÇok gecmiş olsun canım çok üzüldüm… keşke böyle olmasaydı. İnşAllah Allahdan umudu kesmeyinrabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Ben 10 haziranda 5 gün cift embriyo transferi oldum. 13, 16 kahverenci lekelenmem oldu sadece peçetede. Ağrı falan yok. Ama bu gün 8 gün açık kahverengi pembemsi lekelenme oldu 2 kere sabah peçetede. Ve çok endişelendim. Hatta forumda sordumda yerleşme dediler. 20 haziranda test yaptırıcam. Endişeliyim. Yarını nasıl zor geçiricem… bilgililer sizce bu lekelenme yerleşmemi? 1-7 gün kasıklarda batma pıtı pıtı atma vardı ama bu gün kesinlikle hiç bir atma batma olmadı. EndişeliyimAmin canım sen nasıl oldun
İnşallh yerleşmedir kuzum ama test yapsam çıkar 5. gün çift embriyo sabah yap. Benim regliye döndüBen 10 haziranda 5 gün cift embriyo transferi oldum. 13, 16 kahverenci lekelenmem oldu sadece peçetede. Ağrı falan yok. Ama bu gün 8 gün açık kahverengi pembemsi lekelenme oldu 2 kere sabah peçetede. Ve çok endişelendim. Hatta forumda sordumda yerleşme dediler. 20 haziranda test yaptırıcam. Endişeliyim. Yarını nasıl zor geçiricem… bilgililer sizce bu lekelenme yerleşmemi? 1-7 gün kasıklarda batma pıtı pıtı atma vardı ama bu gün kesinlikle hiç bir atma batma olmadı. Endişeliyim
Yapamam test çünki travmam var. O kadar yapıb negativ gördümki elim gitmiyoİnşallh yerleşmedir kuzum ama test yapsam çıkar 5. gün çift embriyo sabah yap. Benim regliye döndü
Merhaba hiç stres yapmayın, hersey olacağına varır. Nasibi olan gelecek zaten. Bu tevekkule ulaşırsaniz hersey daha kolay olacak sizin için.Yapamam test çünki travmam var. O kadar yapıb negativ gördümki elim gitmiyo
Normalde fitil olarak alırken ağızdan mı almanı söyledi neden öyle baygınlık geçirtti ki kuzum yaaAdet oldum canım ben adet başlangıcıymış. Hemşireyi aradım bana progestan tableti ağızdan alıp iç dedi. İçtim baygınlık geçirdim bayıldım. Acillik oldum. Acilde kan verdim negatif çıktı. Sonrasında 9. gün negatifse pozitife dönmez ilaçları bırakın dedi doktor adetim de başladı zaten
Sabah kalktığımda test yapdım silik pozitiv gördümİnşallh yerleşmedir kuzum ama test yapsam çıkar 5. gün çift embriyo sabah yap. Benim regliye döndü
Bilmiyorum kuzum hayatımda ilk kez bayıldımNormalde fitil olarak alırken ağızdan mı almanı söyledi neden öyle baygınlık geçirtti ki kuzum yaa
İnşallah sağlıklıdır canım ama kliniği ara ve kanama hakkında bilgi ver mutlakaSabah kalktığımda test yapdım silik pozitiv gördümama sabah kalktığımdada demin tualetimi yaptıkdan sonra peçetede kırmızı lekelenme gördüm. Bağırsaklarımda qaz birikintisi var ama ne acı ne kramp ne ateşlenme yok çok şükür. Yarın beta hcg vericem. Dua edin bana bol bol. Sizce sağlıklı gebelikmi?
Canım doktorunla iletişime geçtin mi kanama durumunda bazen doktorlar kullandığın bazı ilaçları kesebiliyorlar kan sulandırıcı gibi.Sabah kalktığımda test yapdım silik pozitiv gördümama sabah kalktığımdada demin tualetimi yaptıkdan sonra peçetede kırmızı lekelenme gördüm. Bağırsaklarımda qaz birikintisi var ama ne acı ne kramp ne ateşlenme yok çok şükür. Yarın beta hcg vericem. Dua edin bana bol bol. Sizce sağlıklı gebelikmi?
Merhabalar. Malesef ben yurtdışında yaşıyorum. bu gün burda her yer kapalı doktorumda çalışmıyor yarın yazıcam. Ama bu gün kan sulandırıcıyı içmiycem. Günde bir defa kullanıyordum. Kullanmıyıcam. Yarın hem beta hcg sonucu, hem de bu durumla alakalı iletişime gecicem.Canım doktorunla iletişime geçtin mi kanama durumunda bazen doktorlar kullandığın bazı ilaçları kesebiliyorlar kan sulandırıcı gibi.
Selam canm bugün doktor kontrolüm vardı keseyim gördük:) 5 hafta 3 günlük dedi doktorum hersey yolunda dedi haftaya kalp atışını duycazBen gördüysem sende görürsün canım benim 2. Gün embriyosuydu
Canım tevekkül teslimiyet bırak kendini. Ben ilkinde direk adet oldum ikinci negatif oldu . Bu üçüncü denemem bugün kalp atışına bile gittik ve hala lekelenmem var bugün 9. Gün öncesinde de oldu. Doktor bugün Rahim yer açıyor olabilir ama sıkıntı görünmüyor dedi kanama alanı da yok. Bazen pembe oluyor bazen kahverengi. Çok korktum ilk başta hala devam ediyor ama rahatladım. Ya hafız ya Allah çek ya Şafi çek kendini rahatlat biraz. Stres daha zararlı ki bu kullandığımız ilaçlar yan etkisi ekstra sinir ve stres. İş yapma dinlen otur uzanBen 10 haziranda 5 gün cift embriyo transferi oldum. 13, 16 kahverenci lekelenmem oldu sadece peçetede. Ağrı falan yok. Ama bu gün 8 gün açık kahverengi pembemsi lekelenme oldu 2 kere sabah peçetede. Ve çok endişelendim. Hatta forumda sordumda yerleşme dediler. 20 haziranda test yaptırıcam. Endişeliyim. Yarını nasıl zor geçiricem… bilgililer sizce bu lekelenme yerleşmemi? 1-7 gün kasıklarda batma pıtı pıtı atma vardı ama bu gün kesinlikle hiç bir atma batma olmadı. Endişeliyim
Elhamdülillah dedim sana çok şükür gördükSelam canm bugün doktor kontrolüm vardı keseyim gördük:) 5 hafta 3 günlük dedi doktorum hersey yolunda dedi haftaya kalp atışını duycaz
Çok teşekkür ederim desteğiniz için. İnanın bu gün pozitivi gördüm ya idrar testinde, ondan sonra dedim ki olacağı doğacağı varsa rabbim her haliyle onu bana gönderir. Ondan sonra içime bir huzur bir rahatlık. Yarın kan birde pazartesi kan bakdırıcam. Hayırlısı neyse rabbim onu eylesin bizim içinCanım tevekkül teslimiyet bırak kendini. Ben ilkinde direk adet oldum ikinci negatif oldu . Bu üçüncü denemem bugün kalp atışına bile gittik ve hala lekelenmem var bugün 9. Gün öncesinde de oldu. Doktor bugün Rahim yer açıyor olabilir ama sıkıntı görünmüyor dedi kanama alanı da yok. Bazen pembe oluyor bazen kahverengi. Çok korktum ilk başta hala devam ediyor ama rahatladım. Ya hafız ya Allah çek ya Şafi çek kendini rahatlat biraz. Stres daha zararlı ki bu kullandığımız ilaçlar yan etkisi ekstra sinir ve stres. İş yapma dinlen otur uzan
Sizinde sağlıcakla kucağınıza almayı nasib etsin rabbim inşAllahCanım tevekkül teslimiyet bırak kendini. Ben ilkinde direk adet oldum ikinci negatif oldu . Bu üçüncü denemem bugün kalp atışına bile gittik ve hala lekelenmem var bugün 9. Gün öncesinde de oldu. Doktor bugün Rahim yer açıyor olabilir ama sıkıntı görünmüyor dedi kanama alanı da yok. Bazen pembe oluyor bazen kahverengi. Çok korktum ilk başta hala devam ediyor ama rahatladım. Ya hafız ya Allah çek ya Şafi çek kendini rahatlat biraz. Stres daha zararlı ki bu kullandığımız ilaçlar yan etkisi ekstra sinir ve stres. İş yapma dinlen otur uzan
Amiiin hepimizin inşallahSizinde sağlıcakla kucağınıza almayı nasib etsin rabbim inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?