Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Bende göğüs sancısı transferden birkaç gün sonra başladı 10. haftamın içerisindeyim halaa hele ki sabahları yan yatıp da kalkacağım zaman öyle bir sızlıyor ki dokunamıyorum. Sütyen taksam bir dert takmasam sanki daha çok eziliyorlar gibi. Hala geçecek gibi de durmuyor

Kızlar ben 6 hafta 3 günlüğüm dün kanamam geldi çok korktum kendi doktoruma ulasamdm özele gittik acilen keseyim gördük kalp atisinida dinledik ama doktor dusuk tehlikesi olabilir dedi sizde bu şekilde oldu mu yada bu yerleşme kanaması miydi

Bu kısımda stres yapma ayaklarını kalp hizası üstünde tutup uzan ve cidden hiçbir şey yapma. 10 küsür gün lekelenmem oldu arada kanamalarla. Doktor eğer ağrın yoksa şiddetli bir şikayet yoksa sakın dert etme sadece dikkat et dedi. Bu durumlarda progestan iğneyi sabah akşam yapabilirsin dedi ve ekstra olarak Rahim büyüyüp kendine yer yaptığı içinde olabiliyormuş. Hala ara ara kıl gibi biraz kalın parçalar geliyor. Badem ye.

Ya benim transferden sonra aşırı hassastı sonra bir geçti bir daha hiç herkeste olmuyordur diye kendimi rahatlatıyorum yok öyle kahverenginin büyümesiymiş bilmem ne hiç biri yok. Çok ama çok az dolgunlaştı o. Ama inanılmaz halsizim kafam kalkmıyor. Bir o kadar da uykularım rezil daha şimdiden

maalesef bir bilgim yok çok geçmiş olsun allahın izniyle bir şey olmaz üstte arkadaşımız kendi deneyimini anlatmış inşallah sıkıntısız atlatırsın bu süreci

İnşallah bisey olmaz canim ya doktora geldik bekliyoruz şimdi evet her gün badem ceviz fındık yerim zaten sen söyleyince daha dikkat ettim şimdi kasiklarimda ağrılar başladı umarım bebeğim iyidir

Ben de 2 gün önce kırmızı kanama yaşadım canım direkt acile gittim ertesi gün de perinatolog a gittim. Tüp bebekte normal çok sık oluyo. Her 3 hamilenin birinde kanama görülür. Birkaç gün dinlen kahverengiye döner sonra da biter dedi doktorum. Öyle de oldu dünden beri kesildi. Hatta gitmişken kalp atışını da duyduk. İnşallah senin de kesilir canım ama korkma strese sokma kendini ben de senin gibi oldum ama sonra öğrendim ki çok olağan bir durummuş. Yine de bol bol dinlen inşallah 1-2 güne tamamen geçer

Cok şükür doktora gittik yerleşme kanaması dedi çok normal dedi bebegin sağlıklı kesende normal hersey iyi merak etme dedi kan sulandırıci kullaniyordum onları kesti diger progestan igne ve fitil estroferm devam dedi ayın 8ine randevu verdi o zman kalp atışı duyarız dedi

Yaa çok sevindim canım Bana da kan sulandırıcıyı kestiler

Kan sulandırıciiğneyi bir gün yap bir gün yapma dediler canım sende komple mi kestiler . Aspirin iciyordum onu komple kesti
Ben hem oksapar iğne oluyodum hem de coraspin kullanıyodum. Tüp bebek doktorum sadece coraspini 5 gün kes dedi. Perinatolog ise coraspini tamamen kes dedi. Ben de bilemedim arada kaldım

Kızlar günaydın 7 haftalık oldum goguslerde hassasiyet sizi oluyordu zaten sabahtan beri sol göğsümde agri olmaya başladı ucuna doğru sizde de oluyor mu yarın doktor kontrolüm var telaslandm
Naptın canım ne dedi doktor. Göğüs ağrısı da bende bi glriyo bir gidiyor.ben estrofeme yordum hep.çünkü adetimle birlikte estrofeme başlamıştık ve transfer öncesinden dolgunluk ağrı vardı. Şimdi azaltmaya başladık dozu.son kutumdayım.ve eskisi gibi ağrı ve dolgunluk yok.

Halen estrofem kullanıyor musun canım?

Halen estrofem kullanıyor musun canım?
Hayır canım ptesi doktoruma gittim estrofemi duphostanı ve progestan iğneyi kestirdi hiç azaltmadım da. Progestan fitili bi on gün daha kullan dedi. Ama belki 12. Haftaya kadar kullanırım. Coraspirin ve enox kan suşandırıcı iğne doğuma kadar devam

Ay iyi maşallah çoğu ilaçtan kurtulmuşsun sağlık şifa olsun ama ben çok yoruldum kalçadan iğneden. Morarmayı geçtim.Hep beze beze oldu.hele bi sonraki iğne oranın üzerine yapılırsa daha beter oluyorum.etim çürük gibi oldu 12.hafta gibi bırakıcaz dedi doktorum sabırla bekliyorum

İnan canım dünkü kanamadan sonra göğüs ağrısını unuttum korkudan hiç sormak aklıma bile gelmedi

Benim enox kan sulandırıcıdan dolayı göbeğim mor mor. Bazen önceden yapılmış yere denk getirirsem iğneyi tık diye ses geliyor resmen zor giriyor derime. Doğuma kadar yer kalmıycak nasıl yapıcam bilmiyorum. Koldan da yapmak istemiyorum mor mor sert sert kalıyor çünküü

Çok geçmiş olsun canım. Bol bol istirahat et ve güzel şeyler düşün. Stresten uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…