- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.861
maşallah iyi gözüküyorr rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinnKızlaaarrr 9.gün 124, 11.gün 228 ve bugün 13.gün 530 geldi. İyi dimi
Merhaba tekrar 10 mayısta dondurulmuş 5.gün 4aa embriyosu transfer edildi. 22 mayısta 644tü beta hcg. 24 Mayıs değerim 2044 olarak çıktı. 10 gün sonrası için pazartesi günü randevu alacağım.
İlk denememdi benim. Çok şükür tuttu. İnşallah herkes güzel sonuçlar alırPcos olduğu için doktor transfer sonrası bölünebilir demişti. Onun ümidi ile bekliyorum
Allahım sağlıkla sıhhatle huzurla kucağına almayı da nasip etsin, çok sevindim sizin içinMerhaba tekrar. Benim tek embriyo transferim üçe bölündü. Tek yumurta üçüzü olarak devam ediyoruz
Canım ben idrar yolu enfeksiyonu olmadım ama gebelikte ilk gittiğimde doktorum süreci anlatırken; gebelikte idrar yolu enfeksiyonu sık görülür böyle birşey hissedersen gelirsin hemen ilaç yazarız demişti muhtemelen de bahsettiğin ilaçKızlar merhaba iki gündür idrar sonrası hafif yanmam vardı bugün doktora gittim idrar testi yaptırdım yaygın bakteri varmış monurol 3 gr tablet verdi şu an 7 haftalık oldu bebişim. Siz gebelikte bu ilacı kullandınız mı ?
aaaa çok hayırlı olsun çok şaşırdım canım mucizeyi üçe katlamışsın resmennMerhaba tekrar. Benim tek embriyo transferim üçe bölündü. Tek yumurta üçüzü olarak devam ediyoruz
hayırlısıyla inşallah transferiniz sağlıklı bir şekilde hallolur ve bebişinize sağ salim sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz tevekkül çok rahatlatıyor insanı elinden geleni yapıyorsun sen eğer hayırlıysa sağlıklıysa rabbim nasip ediyor rabbim seni mutlu edecek sonuçları sana en güzel şekilde yaşatsınnAllahım sağlıkla sıhhatle huzurla kucağına almayı da nasip etsin, çok sevindim sizin için
Benim de pazartesi sabah transferim var tek 3. Gün embriyosu transfer edilecek5 Temmuz test tarihi dediler nasıl dayanacağım bilmiyorum
Ay ay ay ayyyy maaaaşaaaallahhhMerhaba tekrar. Benim tek embriyo transferim üçe bölündü. Tek yumurta üçüzü olarak devam ediyoruz
Bana da 11 haziranda kontrolümde yazdı doktorum.İdrar testimde görmüş.İçtim ben yani.16 haziranda daha sonra tüp bebek doktoruma gittim kontrole kalp atışı falan iyiydik yani.Doktorunuz verdiyse vardır bildiğiKızlar merhaba iki gündür idrar sonrası hafif yanmam vardı bugün doktora gittim idrar testi yaptırdım yaygın bakteri varmış monurol 3 gr tablet verdi şu an 7 haftalık oldu bebişim. Siz gebelikte bu ilacı kullandınız mı ?
Yaa nasıl güzel bir mucize maşallah bir kere de topluMerhaba tekrar. Benim tek embriyo transferim üçe bölündü. Tek yumurta üçüzü olarak devam ediyoruz
Evet bende transferden 5 gün sonra şiddetli bi idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Serum aldım. Ve gece bu ilacı kullandım rahatladım.Kızlar merhaba iki gündür idrar sonrası hafif yanmam vardı bugün doktora gittim idrar testi yaptırdım yaygın bakteri varmış monurol 3 gr tablet verdi şu an 7 haftalık oldu bebişim. Siz gebelikte bu ilacı kullandınız mı ?
Teşekkür ederim canımCanım ben idrar yolu enfeksiyonu olmadım ama gebelikte ilk gittiğimde doktorum süreci anlatırken; gebelikte idrar yolu enfeksiyonu sık görülür böyle birşey hissedersen gelirsin hemen ilaç yazarız demişti muhtemelen de bahsettiğin ilaç
Aa canım çok sevindim ne güzel ya bir seferde bir kucak dolusu mutlulukMerhaba tekrar. Benim tek embriyo transferim üçe bölündü. Tek yumurta üçüzü olarak devam ediyoruz
aaaa çok hayırlı olsun çok şaşırdım canım mucizeyi üçe katlamışsın resmennrabbim her birini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinn
Ay ay ay ayyyy maaaaşaaaallahhhallah nazarlardan sakınsın.İnşallah sağlıkla gelir minnoşlarınız. 1 sipariş edip 3 gelmesi mucizeeeee allah sizi korusun kollasın inlallah sağlıkla gelirler çok sevindim adınıza
Yaa nasıl güzel bir mucize maşallah bir kere de topluAllah hayırlı evlat eylesin. Kucağınıza sağlık sıhatle alın
Çok teşekkür ederim ben hala şok etkisindeyimAa canım çok sevindim ne güzel ya bir seferde bir kucak dolusu mutluluk
MAŞALLAH canım transferin tuttumu gözün aydın rabbim sağ sağlim kucağına almak nasip etsinBana da 11 haziranda kontrolümde yazdı doktorum.İdrar testimde görmüş.İçtim ben yani.16 haziranda daha sonra tüp bebek doktoruma gittim kontrole kalp atışı falan iyiydik yani.Doktorunuz verdiyse vardır bildiği
Evet canım 9. Haftaya giriş yapmak üzereyim. Çok şükür bizi muhteşem bir mutluluk ve şaşkınlığa boğduMAŞALLAH canım transferin tuttumu gözün aydın rabbim sağ sağlim kucağına almak nasip etsin❤
Evet canım bi iki gündür benim göğüslerimde çok hassaslaştı, transfer sonrası ve ilk zamanlar hiç olmamıştı bende böyle bi belirtiKızlar günaydın 7 haftalık oldum goguslerde hassasiyet sizi oluyordu zaten sabahtan beri sol göğsümde agri olmaya başladı ucuna doğru sizde de oluyor mu yarın doktor kontrolüm var telaslandm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?