Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Cuma günü gittiğimde soracağım. Biraz çekiniyorum sonra doktorlar işine karşılıyormuş gibi tribe giriyor ya
Ay hepsi bir değil ama bazıları beni çileden çıkarıyor.Sanki hastalar gerizekalı gibi davranıyor. Ya da umursamaz davranıyorlar. Herkes dünyadan bi haber cahil insanlar değil.Her hasta farklı bir seviyede tıpkı doktorların farklı seviyelerde olduğu gibi.İnsanoğlu asla anlamıyor bunu.Direkt şikayet ediyorum artık ya da e-nabızda puanlama var yorumlama var doktoru hepsini dolduruyorum. Çok doluyum ama sadece doktorlar değil.işini düzgün yapmayıp bi de vatandaşı suçlayan her insana her çalışana yani sitemim

Bende de oluyor 5. Haftadayım baya ıslanıyor şeffafff niye oluyor anlamadım fitilin bir sonucu mu acaba
Progestan iğne ve vitamin dışında bir şey kullanmıyorum. Daha önce sorduğumda rahim büyüdüğü için ara ara olabilir demişlerdi ama dün duş sonrası biraz fazla geldi sanki korktum biraz sizlerde de oluyor mu diye merak ettim. Yarın kontrolüm var soracağım yine

Benim de sanırım fazla progeston hormonunundsn hala kahverengi lekelenmem devam ediyor. Bir haftayı geçti gittiğimde doktor sıkıntı yok kanama alanı yok demişti ama bakalım perşembe tekrar soracağım. Sıvı gibi bir de fitili yaptıktan bir süre sonra oluyor. Gece fitil yok mesela lekelenmede yok

Okadar doğru yazmışsın ki.. Sonuna kadar katılıyorum sana

Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

Bende de oluyor ben fitile bağlıyordum ama demek ki gebeliğin doğal bir süreciymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…