- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.821
Oh maşallah canımKızlar 7 haziranda transfer olmuştum. Bugün kan sonucum 124 çıktı
Sağol canım inşallah artışları da güzel güzel olurOh maşallah canımAllah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin gözünüz aydın
Tebrikler canım inşallah sağlıkla kavuşursunSağol canım inşallah artışları da güzel güzel olur
Erken gebelik belirtisi diye okumuştum amaKızlar gebeliğimin 7. Haftasındayım ara ara su gibi şeffaf akıntılarım oluyor sizlerde bu durumu yaşayan var mı
Bende de oluyor 5. Haftadayım baya ıslanıyor şeffafff niye oluyor anlamadım fitilin bir sonucu mu acabaKızlar gebeliğimin 7. Haftasındayım ara ara su gibi şeffaf akıntılarım oluyor sizlerde bu durumu yaşayan var mı
Progestan fitil kullanıyor musun?Kızlar gebeliğimin 7. Haftasındayım ara ara su gibi şeffaf akıntılarım oluyor sizlerde bu durumu yaşayan var mı
Ay hepsi bir değil ama bazıları beni çileden çıkarıyor.Sanki hastalar gerizekalı gibi davranıyor. Ya da umursamaz davranıyorlar. Herkes dünyadan bi haber cahil insanlar değil.Her hasta farklı bir seviyede tıpkı doktorların farklı seviyelerde olduğu gibi.İnsanoğlu asla anlamıyor bunu.Direkt şikayet ediyorum artık ya da e-nabızda puanlama var yorumlama var doktoru hepsini dolduruyorum. Çok doluyumCuma günü gittiğimde soracağım. Biraz çekiniyorum sonra doktorlar işine karşılıyormuş gibi tribe giriyor ya
Fitil değil ama iğnesini kullanıyorum canımProgestan fitil kullanıyor musun?
Progestan iğne ve vitamin dışında bir şey kullanmıyorum. Daha önce sorduğumda rahim büyüdüğü için ara ara olabilir demişlerdi ama dün duş sonrası biraz fazla geldi sanki korktum biraz sizlerde de oluyor mu diye merak ettim. Yarın kontrolüm var soracağım yineBende de oluyor 5. Haftadayım baya ıslanıyor şeffafff niye oluyor anlamadım fitilin bir sonucu mu acaba
Benim de sanırım fazla progeston hormonunundsn hala kahverengi lekelenmem devam ediyor. Bir haftayı geçti gittiğimde doktor sıkıntı yok kanama alanı yok demişti ama bakalım perşembe tekrar soracağım. Sıvı gibi bir de fitili yaptıktan bir süre sonra oluyor. Gece fitil yok mesela lekelenmede yokProgestan iğne ve vitamin dışında bir şey kullanmıyorum. Daha önce sorduğumda rahim büyüdüğü için ara ara olabilir demişlerdi ama dün duş sonrası biraz fazla geldi sanki korktum biraz sizlerde de oluyor mu diye merak ettim. Yarın kontrolüm var soracağım yine
Okadar doğru yazmışsın ki.. Sonuna kadar katılıyorum sanaAy hepsi bir değil ama bazıları beni çileden çıkarıyor.Sanki hastalar gerizekalı gibi davranıyor. Ya da umursamaz davranıyorlar. Herkes dünyadan bi haber cahil insanlar değil.Her hasta farklı bir seviyede tıpkı doktorların farklı seviyelerde olduğu gibi.İnsanoğlu asla anlamıyor bunu.Direkt şikayet ediyorum artık ya da e-nabızda puanlama var yorumlama var doktoru hepsini dolduruyorum. Çok doluyumama sadece doktorlar değil.işini düzgün yapmayıp bi de vatandaşı suçlayan her insana her çalışana yani sitemim
Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.Benim de sanırım fazla progeston hormonunundsn hala kahverengi lekelenmem devam ediyor. Bir haftayı geçti gittiğimde doktor sıkıntı yok kanama alanı yok demişti ama bakalım perşembe tekrar soracağım. Sıvı gibi bir de fitili yaptıktan bir süre sonra oluyor. Gece fitil yok mesela lekelenmede yok
Amin amin..Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
Bende de oluyor ben fitile bağlıyordum ama demek ki gebeliğin doğal bir süreciymişProgestan iğne ve vitamin dışında bir şey kullanmıyorum. Daha önce sorduğumda rahim büyüdüğü için ara ara olabilir demişlerdi ama dün duş sonrası biraz fazla geldi sanki korktum biraz sizlerde de oluyor mu diye merak ettim. Yarın kontrolüm var soracağım yine
Canım bugün kontrole gittim çok şükür güzel haberler aldıkBende de oluyor ben fitile bağlıyordum ama demek ki gebeliğin doğal bir süreciymiş
İçini ferah tut canım hep olumlu şeyler düşün. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar ilk değerim 124 tü. Bugün 228 olmuş. Geçen sene bir kimyasalım var korkuyorum aynı olacak diye
Selam canım. Merak etdimde son durum ne oldu? Hamilemisiniz? Bende 10 haziranda transfer oldum aynı sizdeki gibi 8ci günde bej lekelenmem oldu peçetede.Ağzından bal damlıyor içime su serptin canım benim rabbim de seni sevindirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?