Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Bu süreçte her ne sebeple tüp bebek yaptırıyorsak yaptıralım eşler olarak birbirimize destek vermeliyiz.Eşiniz beyefendiyi de tebrik ederim sizi de.Allah sizi bebeklerinizle geniş bir aileye çevirsin inşallah
Amin aminnnn buradaki tüm arkadaşların ve tüm isteyenlerin

Transfer olan arkadaşlar süreç nasıl olacak. Ne tür ilaç verdiler. Fitil vs var mı yoksa iğneye devam mı? İğneler var ise bizler yapabiliyor muyuz?

Tavsiyelerinizi uygulayacağım teşekkürler.

Amiiin

Yalnız progestan 50 mg kalçadan vurulacak şekilde verdiler. Onun hakkında hiç iyi şeyler okumadım çok ağrı yapıyormuş sizler göbekten mi kalçadan mı kullanıyorsunuz
Kalçadan kullanıyorum ve anam ağlıyor ağrıdan.Sağ kalçadan mesela 2 gün önce yaptırdım halen ağrıyo.bi sağ bi sola geçsen de nafile ağrısı geçmeden yeni iğne ağrısı ekleniyor.Bacağıma doğru ağrısı iniyor.Ama çok etkili bi ilaçmış.Şifa olsun bebeklerimize

Allah razı olsun amin inşallah güzel haberleri alırda paylaşırım Rabbim hepimizin emeklerinin karsılığını nasip etsin
Sizin yaş kaç ve kaçıncı denemeniz acaba bu? Bir de benimde 3.gün embriyosu gün gün belirtilerinizi hatırlıyor musunuz? Benim bugün transfer+4.gündü.bel ağrım var mesela benim ve kasıklarım dolu gibi bi değişik

Kızlar erken gebelik testi düşünen var mı ? Yoksa test günümüzü mü bekleyelim ne düşünüyorsunuz ?
Ben evde test yapmaya korkuyorum.Çok okudum testlerin yanlış sonuçlar da verdiğini.Hani diyelim olur da negatif verirse öyle olmadığı halde olumsuz yüklemek istemiyorum bünyeme.24ü test günüm ama 20 sinde veririm diyorum kanıAma merakta ediyorum.Ama olumsuz bünyeye bişey yüklemek daha sakıncalı gibi

Transfer olan arkadaşlar süreç nasıl olacak. Ne tür ilaç verdiler. Fitil vs var mı yoksa iğneye devam mı? İğneler var ise bizler yapabiliyor muyuz?
Bende bunları kullandım ve devam ediyorum halen. Prednol yazılırsa size aklınızda olsun sakın ağzınızda minicik bile erimesine izin vermeyin.İğğğğrennç bi tadı var ve saatlerce gitmiyor.ne kadar su içersen iç yok yani faydası

Eklentiler

• 764E351F-0857-4810-B9D6-F7CE5526EBE1.webp
    91,3 KB · Görüntüleme: 70
Şuan bunu okurken ağzımda o tadın olması

Yalnız progestan 50 mg kalçadan vurulacak şekilde verdiler. Onun hakkında hiç iyi şeyler okumadım çok ağrı yapıyormuş sizler göbekten

Zeytinin içine koyup için yoksa zehir gibi bir tat

Masajı tavsiye ederim çok faydası oldu size de şifa olsun inşallah Birde ilaçlar falan sabredilir zor olan beklemek diye düşünüyorum

Kızlar erken gebelik testi düşünen var mı ? Yoksa test günümüzü mü bekleyelim ne düşünüyorsunuz ?
Ben kan gününü bekleme taraftarıyım erken öğrenmek bana birşey katmaz herşey olacağına varır diye düşünüyorum 21 mayıs test günü size de bilgi veririm inşallah

iyi akşamlar arkadaşlar 9 mayıs da 2 tane 6.gün embriyo transferim gerçekleşti doktorum 21 mayısa kan testi tarihini verdi ama ben bugün dayanamadım transferimin 7. gününde evde 2 farklı markadan gebelik testi yaptım böyle bir sonuç çıktı sizce bu nedir bu 5. denemem ve daha önce pozitifi göremedim maalesef pozitif görsem de tamamen mutlu olamıyorum endişelerim var sonucum aşağıda ve son olarak bu yolda yürüyen tüm anne adaylarımıza kolaylıklar diliyorum rabbimden hepimiz için hayırlısını diliyorum inşallah bu yolda ilerlerken her şey gönlümüzce olur hepimiz güçlü olalımm

Eklentiler

• 1000015202.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 55
  • 1000015198.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…