- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
Amin aminnnnBu süreçte her ne sebeple tüp bebek yaptırıyorsak yaptıralım eşler olarak birbirimize destek vermeliyiz.Eşiniz beyefendiyi de tebrik ederim sizi de.Allah sizi bebeklerinizle geniş bir aileye çevirsin inşallah
Tavsiyelerinizi uygulayacağım teşekkürler.Bende gün aşırı yaptırıyorum kalçadan. Yağlı bir iğne olduğu için insanlar yaktığını söylüyor ama bence dayanılmaz değil . Kasa yapıldığı için kendinizi serbest bırakın derin nefes alın. Yapan kişi de çok önemli çok yavaş yaparsa inanın hiç ağrımıyor. İğne olduktan sonra muhakkak dolapta beklettiğiniz soğuk kolonyı pamuğa döküp bölgeyi ovun. İğneden sonra ilaç oraya birikiyor ve aslında ağrı yapan o oluyor. İlacı masajla dağıtırsanız Allahın izniyle birşey olmazBen 5 adet oldum çok şükür sıkıntı olmadı
AmiiinAllah razı olsun çok teşekkür ederim. Siz de en kısa zamanda zaman yavrunuza kavuşursunuz inşallah test gününü düşünüyorum şimdiden. İş yerinde olursam nasıl bir tepki vericem olumsuz durumda diyorum. Sizi çok iyi anlıyorum. Vardır elbet bir zamanı biz bekleyenler için. Allah kucağımızı boş bırakmasın
Ben bunları kullanmıştım transfer sonrasıTransfer olan arkadaşlar süreç nasıl olacak. Ne tür ilaç verdiler. Fitil vs var mı yoksa iğneye devam mı? İğneler var ise bizler yapabiliyor muyuz?
Kalçadan kullanıyorum ve anam ağlıyor ağrıdan.Sağ kalçadan mesela 2 gün önce yaptırdım halen ağrıyo.bi sağ bi sola geçsen de nafileYalnız progestan 50 mg kalçadan vurulacak şekilde verdiler. Onun hakkında hiç iyi şeyler okumadımçok ağrı yapıyormuş sizler göbekten mi kalçadan mı kullanıyorsunuz
Var canım progestan dex diye geçiyor ama ücretliymiş diye duymuştum emin değilimGöbekten kan sulandırı yapıyorum. Progestanın da Göbekten yapılanı varmı acaba
Sizin yaş kaç ve kaçıncı denemeniz acaba bu? Bir de benimde 3.gün embriyosu gün gün belirtilerinizi hatırlıyor musunuz? Benim bugün transfer+4.gündü.bel ağrım var mesela benim ve kasıklarım dolu gibi bi değişikAllah razı olsunamin inşallah güzel haberleri alırda paylaşırım Rabbim hepimizin emeklerinin karsılığını nasip etsin
Ben evde test yapmaya korkuyorum.Çok okudum testlerin yanlış sonuçlar da verdiğini.Hani diyelim olur da negatif verirse öyle olmadığı halde olumsuz yüklemek istemiyorum bünyeme.24ü test günüm ama 20 sinde veririm diyorum kanıKızlar erken gebelik testi düşünen var mı ? Yoksa test günümüzü mü bekleyelim ne düşünüyorsunuz ?
Bende bunları kullandım ve devam ediyorum halen. Prednol yazılırsa size aklınızda olsun sakın ağzınızda minicik bile erimesine izin vermeyin.İğğğğrennç bi tadı var ve saatlerce gitmiyor.ne kadar su içersen iç yok yani faydasıTransfer olan arkadaşlar süreç nasıl olacak. Ne tür ilaç verdiler. Fitil vs var mı yoksa iğneye devam mı? İğneler var ise bizler yapabiliyor muyuz?
Şuan bunu okurken ağzımda o tadın olmasıBende bunları kullandım ve devam ediyorum halen. Prednol yazılırsa size aklınızda olsun sakın ağzınızda minicik bile erimesine izin vermeyin.İğğğğrennç bi tadı var ve saatlerce gitmiyor.ne kadar su içersen iç yok yani faydası
Şuan bunu okurken ağzımda o tadın olması
Yalnız progestan 50 mg kalçadan vurulacak şekilde verdiler. Onun hakkında hiç iyi şeyler okumadımçok ağrı yapıyormuş sizler göbekten
Zeytinin içine koyup için yoksa zehir gibi bir tatBende bunları kullandım ve devam ediyorum halen. Prednol yazılırsa size aklınızda olsun sakın ağzınızda minicik bile erimesine izin vermeyin.İğğğğrennç bi tadı var ve saatlerce gitmiyor.ne kadar su içersen iç yok yani faydası
Masajı tavsiye ederim çok faydası oldu size de şifa olsun inşallahKalçadan kullanıyorum ve anam ağlıyor ağrıdan.Sağ kalçadan mesela 2 gün önce yaptırdım halen ağrıyo.bi sağ bi sola geçsen de nafileağrısı geçmeden yeni iğne ağrısı ekleniyor.Bacağıma doğru ağrısı iniyor.Ama çok etkili bi ilaçmış.Şifa olsun bebeklerimize
Ayyy keşke daha önce bileydim de o zehir gibi tadı çekmeseydimZeytinin içine koyup için yoksa zehir gibi bir tat
Ben kan gününü bekleme taraftarıyım erken öğrenmek bana birşey katmaz herşey olacağına varır diye düşünüyorum 21 mayıs test günü size de bilgi veririm inşallahKızlar erken gebelik testi düşünen var mı ? Yoksa test günümüzü mü bekleyelim ne düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?