• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

H Hayirlisiylaa S sade30 kızlar yarın kan veriyorsunuz değil mi? Bizi de haberdar edin güzel haberlerle dönün🌸💝🙏🏼
Hamileyim canım, değerim maşallah 140 çıktı dayanamadım 9. Günde kan verdim anca yazabildim inşallah rabbim sağlıkla katlanarak artmasını da nasip etsin, buradakilere ve isteyen herkese nasip etsin rabbim, sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥹🤲🤲❤️❤️

Hamileyim canım, değerim maşallah 140 çıktı dayanamadım 9. Günde kan verdim anca yazabildim inşallah rabbim sağlıkla katlanarak artmasını da nasip etsin, buradakilere ve isteyen herkese nasip etsin rabbim, sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥹🤲🤲❤️❤️
Allah tamamına erdirsin canım inşallah

H Hayirlisiylaa S sade30 kızlar yarın kan veriyorsunuz değil mi? Bizi de haberdar edin güzel haberlerle dönün🌸💝🙏🏼
Evet test günüm 9 gün vermemi söyledi doktorum , sabah erken testte bakacağım inşallah pozitifi görürüm . Sonrasında da kan veririm diye düşündüm çok korkuyorum içimdeki korkuyu tarif edemiyorum ne olacak bilmiyorum. Hayırlı haberler alalım inşallah 🙏🏻

Artışınız da iyi değil mi? Sağlıkla gelsin💝🧿🧿

Evet test günüm 9 gün vermemi söyledi doktorum , sabah erken testte bakacağım inşallah pozitifi görürüm . Sonrasında da kan veririm diye düşündüm çok korkuyorum içimdeki korkuyu tarif edemiyorum ne olacak bilmiyorum. Hayırlı haberler alalım inşallah 🙏🏻
Herşey olacağına varır.Yarın hayatının en güzel günü de olabilir.Kendini şimdiden strese sokma.Stres en büyük düşmanımız.İnşallah bebikler seninledir🌸🙏🏼 Amiin💝

Herşey olacağına varır.Yarın hayatının en güzel günü de olabilir.Kendini şimdiden strese sokma.Stres en büyük düşmanımız.İnşallah bebikler seninledir🌸🙏🏼 Amiin💝
Sabah erkenden erken kaset test yaptım silik çizgi çıktı , eşim de heyecandan uyuyamadı gidip kan verdik beklemedeyiz 😅

kızlar merhaba bende 7mayısta 5.gün embriyosu transfer oldum test günüm 19 u ama dayanamadım beta baktırdım 25 çıktı içim bir buruk daha önce anlaşılmayan bir dış gebelik öyküm var şuanda sol kaşığımda sızlama şeklinde ağrılar oluyor korkuyorum betada düşük gelince iyice pan
kızlar merhaba bende 7mayısta 5.gün embriyosu transfer oldum test günüm 19 u ama dayanamadım beta baktırdım 25 çıktı içim bir buruk daha önce anlaşılmayan bir dış gebelik öyküm var şuanda sol kaşığımda sızlama şeklinde ağrılar oluyor korkuyorum betada düşük gelince iyice panik yaptım
Stres yapma lütfen sabırla test gününü bekle inşallah minik mucizen seninledir 🤲🤲💕💕

kızlar merhaba bende 7mayısta 5.gün embriyosu transfer oldum test günüm 19 u ama dayanamadım beta baktırdım 25 çıktı içim bir buruk daha önce anlaşılmayan bir dış gebelik öyküm var şuanda sol kaşığımda sızlama şeklinde ağrılar oluyor korkuyorum betada düşük gelince iyice panik yaptım
Benimde 11. Gün de 25 çıktı gönlünü ferah tut yükselecek Allahın izniyle 🌺

Tebrik ederim 🌺

Amin canım inşallah❤️, 2 gün sonra 2 katına çıkmasını bekleriz dedi doktorum inşallah sağlıkla artar, insanın içinde kuşku hiç geçmiyor birini atlatıyor sonra bi başka şey için stres yaparken buluyor kendini 🥹
Kesinlikle öyle, aman yumurtam çıkacak mı,aman döllenecek mi,aman 3.güne gidecek mi,5.güne kaç tane kalacak,tutacak tutmayacak,kalp atışı kese olacak olmayacak derken bizim çektiğimiz şu sıkıntıları çekmeden şak diye ilk denemede gebe kalanlara hayret ediyorum.Yani kıskanmıyorum maşallah ama sanki gebe kalmak için o kadar doğru şeyin yan yana gelmesi gerekmiyor gibi bazı insanlarda🤭 darısı bizlere.Allah bebek isteyen herkese istediği zaman versin,kimseyi de bu yollarda sınamasın.🌸🙏🏼sağlıkla kıcaklayın canım💝🌸🙏🏼

Back
X