- 17 Mart 2023
- 671
- 941
- 33
- 31
- Konu Sahibi gezegendeki FS
H
Hayirlisiylaa
S
sade30
kızlar yarın kan veriyorsunuz değil mi? Bizi de haberdar edin güzel haberlerle dönün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileyim canım, değerim maşallah 140 çıktı dayanamadım 9. Günde kan verdim anca yazabildim inşallah rabbim sağlıkla katlanarak artmasını da nasip etsin, buradakilere ve isteyen herkese nasip etsin rabbim, sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahH Hayirlisiylaa S sade30 kızlar yarın kan veriyorsunuz değil mi? Bizi de haberdar edin güzel haberlerle dönün![]()
Allah tamamına erdirsin canım inşallahHamileyim canım, değerim maşallah 140 çıktı dayanamadım 9. Günde kan verdim anca yazabildim inşallah rabbim sağlıkla katlanarak artmasını da nasip etsin, buradakilere ve isteyen herkese nasip etsin rabbim, sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Amin canım Rabbim razı olsun, darısı tüm isteyenlerin başına inşallahAllah tamamına erdirsin canım inşallah
Evet test günüm 9 gün vermemi söyledi doktorum , sabah erken testte bakacağım inşallah pozitifi görürüm . Sonrasında da kan veririm diye düşündüm çok korkuyorum içimdeki korkuyu tarif edemiyorum ne olacak bilmiyorum. Hayırlı haberler alalım inşallahH Hayirlisiylaa S sade30 kızlar yarın kan veriyorsunuz değil mi? Bizi de haberdar edin güzel haberlerle dönün![]()
Artışınız da iyi değil mi? Sağlıkla gelsinHamileyim canım, değerim maşallah 140 çıktı dayanamadım 9. Günde kan verdim anca yazabildim inşallah rabbim sağlıkla katlanarak artmasını da nasip etsin, buradakilere ve isteyen herkese nasip etsin rabbim, sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Herşey olacağına varır.Yarın hayatının en güzel günü de olabilir.Kendini şimdiden strese sokma.Stres en büyük düşmanımız.İnşallah bebikler seninledirEvet test günüm 9 gün vermemi söyledi doktorum , sabah erken testte bakacağım inşallah pozitifi görürüm . Sonrasında da kan veririm diye düşündüm çok korkuyorum içimdeki korkuyu tarif edemiyorum ne olacak bilmiyorum. Hayırlı haberler alalım inşallah![]()
Amin canım inşallahArtışınız da iyi değil mi? Sağlıkla gelsin![]()
Sabah erkenden erken kaset test yaptım silik çizgi çıktı , eşim de heyecandan uyuyamadı gidip kan verdik beklemedeyizHerşey olacağına varır.Yarın hayatının en güzel günü de olabilir.Kendini şimdiden strese sokma.Stres en büyük düşmanımız.İnşallah bebikler seninledirAmiin
![]()
kızlar merhaba bende 7mayısta 5.gün embriyosu transfer oldum test günüm 19 u ama dayanamadım beta baktırdım 25 çıktı içim bir buruk daha önce anlaşılmayan bir dış gebelik öyküm var şuanda sol kaşığımda sızlama şeklinde ağrılar oluyor korkuyorum betada düşük gelince iyice pan
Stres yapma lütfen sabırla test gününü bekle inşallah minik mucizen seninledirkızlar merhaba bende 7mayısta 5.gün embriyosu transfer oldum test günüm 19 u ama dayanamadım beta baktırdım 25 çıktı içim bir buruk daha önce anlaşılmayan bir dış gebelik öyküm var şuanda sol kaşığımda sızlama şeklinde ağrılar oluyor korkuyorum betada düşük gelince iyice panik yaptım
Sonuç 118,71 çıktıSabah erkenden erken kaset test yaptım silik çizgi çıktı , eşim de heyecandan uyuyamadı gidip kan verdik beklemedeyiz![]()
Aynı laboratuvarda mı yaptırdınızSonuç 118,71 çıktı![]()
Ben ilk kez yaptırdım biriyle mi karıştırdınız acabaAynı laboratuvarda mı yaptırdınızneden düşmüş doktorunuz bi şey dedi mi ?
Gözünüz aydın tebrik ederimBen ilk kez yaptırdım biriyle mi karıştırdınız acaba![]()
Çok teşekkür ederim , Rabbim bu yolda emek veren herkese nasip etsin inşallahGözünüz aydın tebrik ederim![]()
Benimde 11. Gün de 25 çıktı gönlünü ferah tut yükselecek Allahın izniylekızlar merhaba bende 7mayısta 5.gün embriyosu transfer oldum test günüm 19 u ama dayanamadım beta baktırdım 25 çıktı içim bir buruk daha önce anlaşılmayan bir dış gebelik öyküm var şuanda sol kaşığımda sızlama şeklinde ağrılar oluyor korkuyorum betada düşük gelince iyice panik yaptım
Tebrik ederimHamileyim canım, değerim maşallah 140 çıktı dayanamadım 9. Günde kan verdim anca yazabildim inşallah rabbim sağlıkla katlanarak artmasını da nasip etsin, buradakilere ve isteyen herkese nasip etsin rabbim, sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Yükseldimi sonrasında peki bende 7 mayıs 4.gün embriyoları 9.gün 60.97 çıktı asıl test günüm 19 mayıs yarın yükselmez diye korkuyorumBenimde 11. Gün de 25 çıktı gönlünü ferah tut yükselecek Allahın izniyle![]()
Kesinlikle öyle, aman yumurtam çıkacak mı,aman döllenecek mi,aman 3.güne gidecek mi,5.güne kaç tane kalacak,tutacak tutmayacak,kalp atışı kese olacak olmayacak derken bizim çektiğimiz şu sıkıntıları çekmeden şak diye ilk denemede gebe kalanlara hayret ediyorum.Yani kıskanmıyorum maşallah ama sanki gebe kalmak için o kadar doğru şeyin yan yana gelmesi gerekmiyor gibi bazı insanlardaAmin canım inşallah, 2 gün sonra 2 katına çıkmasını bekleriz dedi doktorum inşallah sağlıkla artar, insanın içinde kuşku hiç geçmiyor birini atlatıyor sonra bi başka şey için stres yaparken buluyor kendini
![]()
Ay ay ayy.SüperrSabah erkenden erken kaset test yaptım silik çizgi çıktı , eşim de heyecandan uyuyamadı gidip kan verdik beklemedeyiz![]()