• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Transfer öncesi progesteron değeriniz kaçtı yada sonrası ben progesteron başlayalı 3 gün oldu 60 olmuşta yüksekmi
Transfer öncesi 6 mayısta 0.35
9 mayıs cuma 0.65.O gün progestana başladık.12 mayıs pazartesi transfer oldum.Bir daha ölçmediler yani ilaca başladıktan sonra ile transfer arası dönemde.O yüzden sizin değerin ne anlama geldiğini bilmiyorum🥲

Transfer öncesi progesteron değeriniz kaçtı yada sonrası ben progesteron başlayalı 3 gün oldu 60 olmuşta yüksekmi
13 mayıs ta 12.70 cikmisti 14 mayısta transfer oldum 3 gün sonra 17 mayıs ta tekrar istediler yani dün 13.70 çıktı bende bu değerleri bağlıyor tutunmayla etkisi varmi onu merak ediyorum

Evet bunları kullanmak çok güzel. Ama bunların tutunmaya bir katkisi yok. Eğer bebek olursa beslenmesine katkı olur bu kadar.
Size katılmıyorum.Mesela kan akışı gerekiyor ki rahimde bebek tutunsun.Orman merveleri bu konuda iyiymiş çünkü antioksidan olduğu için öneriliyor.Tamamen buna bağlı zaten değil ama bir çok etkenin bir araya gelmesiyle oluşuyor zaten gebelik🌸

13 mayıs ta 12.70 cikmisti 14 mayısta transfer oldum 3 gün sonra 17 mayıs ta tekrar istediler yani dün 13.70 çıktı bende bu değerleri bağlıyor tutunmayla etkisi varmi onu merak ediyorum
Bende merak ettim ediyorum daha dondurulmuş embriyo transferi öncesi 10 üzeri istiyolar sanırım benim önceki transferim de 36 di transfer günü pozitif olmuştu

Ağzın bal yesin canım💝kasıkta kıpırtılanma gibi ağrı gibi batma gibi şeyler de mi yok?

Senin kaçıncı deneme ve yaş kaçtı? Daha önce sordum mu hatırlamıyorum 🤭 tabloda yazmamışım😅
Benim ikinci deneme domdurulmuş embriyolarımız var ilki tutmadı bu ikinci deneme ikiside 5.gün embriyosuydu 5aa kalitede yasımda 26 picos var bende ilaçsız adet göremiyorum bunda sadece iki gün önce hafif bir kasık batması oldu sag ve sol tatafta ilkiyle ikincisinin arasındaki en belirgin fark ilkinde yani negatif denemede hic kasık batması olamadı sadece çok uyku bastırıyodu bunda ise uyku hali yok dediğim gibi iki gün önce sağlı sollu kasığımda bir batma oldu okadar ha birde göğsüm bu sabah biraz daha ağrır şekilde uyandım okadar işim gerçeği okadar yoğun hormon ilaçları alıyoruzki vücutta şaşıyo bu salı kan tahlilim var rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasın gerçekten dileyen isteyen bakabilecek her kuluna nasip etsin bacım rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲

Benim ikinci deneme domdurulmuş embriyolarımız var ilki tutmadı bu ikinci deneme ikiside 5.gün embriyosuydu 5aa kalitede yasımda 26 picos var bende ilaçsız adet göremiyorum bunda sadece iki gün önce hafif bir kasık batması oldu sag ve sol tatafta ilkiyle ikincisinin arasındaki en belirgin fark ilkinde yani negatif denemede hic kasık batması olamadı sadece çok uyku bastırıyodu bunda ise uyku hali yok dediğim gibi iki gün önce sağlı sollu kasığımda bir batma oldu okadar ha birde göğsüm bu sabah biraz daha ağrır şekilde uyandım okadar işim gerçeği okadar yoğun hormon ilaçları alıyoruzki vücutta şaşıyo bu salı kan tahlilim var rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasın gerçekten dileyen isteyen bakabilecek her kuluna nasip etsin bacım rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲
Salı bi yaramazlık yapıcam sanki bende😂 beraber pozitif demek nasip olsun burda🤭 bu arada kaç yumurtan toplandı canım.Pkosluların çok yumurtası olur diye biliyoruz hep.

Varsa senin kesin çıkar.23üymüş test günün canım🤭 ikisi tutunduysa hele ki allah tadından yenmez🥹🥹💝
Ya dün kaset test yaptım ama test bozukcikti birde bugün kadar bisey hissetmiyorum hatta modem da düşüktü ama bugün bi kasık ağrım sağ bacak çekilmem var belkide salı seninle sanal olarak mutluluktan sarılıp ağlarız 🥲

Eklentiler

• 1000216406.webp
    1000216406.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 25
Ya dün kaset test yaptım ama test bozukcikti birde bugün kadar bisey hissetmiyorum hatta modem da düşüktü ama bugün bi kasık ağrım sağ bacak çekilmem var belkide salı seninle sanal olarak mutluluktan sarılıp ağlarız 🥲
Bence belirtileri çokta takmamak lazım.Burda kaç kişi belirtim yok dedi gebe çıktı belirtim var dedi negatif aldı.Bende çok merak ediyorum falan soruyorum ama aklımın bir yerlerinde de hep şu muhteşem cümle dönüyor. “Olursa olur,olmazsa da kader olarak allaha kalmış”. Yani illaki insan üzülecektir negatifte,pozitifi görünce nasıl seviniyosa ama ne bileyim kendim kendimi teselli ediyorum.

İnşallah dediğin gibi sanal bir kucaklaşma yaprız burda salya sümük sevinçten ağlamalı🫠🌸:emir_bebek:

Pozitifi gören tüm kaderdaşlarımı tebrik ederim rabbim devamını da getirip kucağınıza almayı nasip etsin ve bizlere de bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻❤️❤️🌸🌸 peki şunu sormak istiyorum pozitifi gören arkadaşlar vücudunuzda belirti var mı bir şey hissettiniz mi ?
Amin hepimiz inşallah 🙏
Bende sadece bayılarak günde 3 /4 fincan içtiğim Türk kahvesi aşırı kavrulmuş acı geldi onun dışında bikereye mahsus mide bulantısı ara ara el ayak yanması oldu

Bence belirtileri çokta takmamak lazım.Burda kaç kişi belirtim yok dedi gebe çıktı belirtim var dedi negatif aldı.Bende çok merak ediyorum falan soruyorum ama aklımın bir yerlerinde de hep şu muhteşem cümle dönüyor. “Olursa olur,olmazsa da kader olarak allaha kalmış”. Yani illaki insan üzülecektir negatifte,pozitifi görünce nasıl seviniyosa ama ne bileyim kendim kendimi teselli ediyorum.

İnşallah dediğin gibi sanal bir kucaklaşma yaprız burda salya sümük sevinçten ağlamalı🫠🌸:emir_bebek:
Çok güzel kuzum tevekkül diyebilmek önemli ve sen bunu basarmisisn rabbim hepimize gönül ferahlığı versin❤️❤️❤️

Back
X