• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Size katılmıyorum.Mesela kan akışı gerekiyor ki rahimde bebek tutunsun.Orman merveleri bu konuda iyiymiş çünkü antioksidan olduğu için öneriliyor.Tamamen buna bağlı zaten değil ama bir çok etkenin bir araya gelmesiyle oluşuyor zaten gebelik🌸
Ben de size katılmıyorum. Ne yaparsanız yapın Allah nasip etmedikçe olmaz. Yazan arkadaşın tüm mutivitaminleri ve dediği besinleri kullanmış biri olarak kimyasal gebelik geçirdim. Hocamin bana dediği şu " Üstüne basa basa söylüyorum. Bunun senin beslenmenle hiçbir alakası yok" dedi. Üstelik ben " Hocam ben şöyle beslendim " falan demeden bunu bana söyledi. Evet hiçbir alakası yok. Öyle olsa 9 ayı kusarak geçirip düzgün bir şey yemeden sağlıklı bebek doğuran bir sürü insan var. Beslenme sadece bir gönül avuntusu başka bir şey değil. Buna ben de dahilim. Ben de beslendim. Ama olmayınca olmuyor. Yine beslenir miyim? Evet. Ama bunu beslenmeye bağliyor muyum? Hayır.

Pozitif olan arkadaşlar Rabbim tamamına erdirsin hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza alın🌸 Rabbim bize de oldu sevincini yaşatsın inşallah 💗 Ben de 3. Gün embriyo transferi olmuştum 21 i test günüm. Yarın kan versem erken mi olur sizce . İdrar yapmayı asla düşünmüyorum özellikle erken gebelik testi 2 sefer hatalı çıkmıştı daha önce

Merhaba hanımlar,
bir çok aşamadan geçip artık son aşama olan “Transfer”sürecine girdik.
Burda birbirimize fikir danışmak,tecrübelerimizi anlatmak için bir konu açtım.Sizde katılmak isterseniz tablodan birbirimizi takip edebiliriz.Umarım hepimize hem ışık yolu olur hem de umut🌸:anneadayı:
Transfer günüm belli oldu listeye ekler misiniz 🌸 yaş 32 5.gün ilk deneme 6 Mayıs adet 24 Mayıs transfer günü inşallah🥲 heyecanla ve korkuyla bekliyorum🤲🏻

Ay ne biliyim bağırarak ağlama isteği heyecan korku hepsi bir anda hissediyorum sanki🥲 Allahım yardımcımız olsun her şey güzel olsun🌸♥️
Çok doğal tepkiler ben embriyom konuldu an bak burada diye ultrason da gösterdikleri an ağlamaya başladım ki süreçte çok soğuk kanlı olmama rağmen o an çok duygusal gelmişti

Transfer günüm belli oldu listeye ekler misiniz 🌸 yaş 32 5.gün ilk deneme 6 Mayıs adet 24 Mayıs transfer günü inşallah🥲 heyecanla ve korkuyla bekliyorum🤲🏻
kaç adet embriyo transfer olacak.Ekliyorum sizi de🌸

Çok güzel geçer inşallah süreciniz çok güzel çok heyecanlı bir andı.Aklıma geldikçe yüzüm gülüyor yine,yumuş yumuş oldum🫠🥰🥹

Pozitif olan arkadaşlar Rabbim tamamına erdirsin hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza alın🌸 Rabbim bize de oldu sevincini yaşatsın inşallah 💗 Ben de 3. Gün embriyo transferi olmuştum 21 i test günüm. Yarın kan versem erken mi olur sizce . İdrar yapmayı asla düşünmüyorum özellikle erken gebelik testi 2 sefer hatalı çıkmıştı daha önce
Bence çıkar.Düşükte olsa bir değer çıkacaktır🌸 21inde bir daha verirsin. Ay ver gitsin🤭

kaç adet embriyo transfer olacak.Ekliyorum sizi de🌸

Çok güzel geçer inşallah süreciniz çok güzel çok heyecanlı bir andı.Aklıma geldikçe yüzüm gülüyor yine,yumuş yumuş oldum🫠🥰🥹
Valla gönlümden geçen iki ama ne olur bilmiyorum doktorla konuşmadık bunu sadece tarih netleşti. İçim biraz rahatladı böyle mesajları okuyunca en iyisi anın tadını çıkarmak, ben de yüzüm gülerek hatırlamak istiyorum bu anları🌸

Valla gönlümden geçen iki ama ne olur bilmiyorum doktorla konuşmadık bunu sadece tarih netleşti. İçim biraz rahatladı böyle mesajları okuyunca en iyisi anın tadını çıkarmak, ben de yüzüm gülerek hatırlamak istiyorum bu anları🌸
amiin inşallah güzel geçer. Siz o gün güle oynaya gidin güle oynaya yatın o masaya.Sizin enerjiniz doktorunuza hemşirenize yansısın,bebeğinize yansısın

test günümüz aynıymış ama benimki 6. gün embriyosu doktorum biraz geç vermiş gibi kan testimi ama vardır bir bildiği sizin transferinizin kaçıncı günü acaba?

test günümüz aynıymış ama benimki 6. gün embriyosu doktorum biraz geç vermiş gibi kan testimi ama vardır bir bildiği sizin transferinizin kaçıncı günü acaba?
Ben 9 mayıs da 3. Gün embriyo transferi oldum . Test için 21 mayıs dedi doktorum . İdeal olarak görülen tarih de 21 ila 23 mayıs arası aslında . Yarın erken olabilir ama yerleştiyse eğer çoktan yerleşmiş olması gerekiyor kanda çıkar belki. Doktoruma ihanet edeceğim galiba 🤣

Ben 9 mayıs da 3. Gün embriyo transferi oldum . Test için 21 mayıs dedi doktorum . İdeal olarak görülen tarih de 21 ila 23 mayıs arası aslında . Yarın erken olabilir ama yerleştiyse eğer çoktan yerleşmiş olması gerekiyor kanda çıkar belki. Doktoruma ihanet edeceğim galiba 🤣
Sabret bence erken kan verme derim ben verdim içim içimi yiyor yükseldi mi iki katı oldu mu düştü mü diye 😊bence gününü bekle canım🌸🌸

Salı bi yaramazlık yapıcam sanki bende😂 beraber pozitif demek nasip olsun burda🤭 bu arada kaç yumurtan toplandı canım.Pkosluların çok yumurtası olur diye biliyoruz hep.
Amin inşallah 38 yumurta oluştu ama yemin ederim göbeğim bir şişti eğilirken bükülürken hamile kadın gibi batıyodu karnım doktoruma nefesim daralıyo artık patlıycak gibiyim dedim okadar çokki gene iyisin dedi 🤣 velhasıl opuda 32 yumurta toplandı doktorum 32 tane yumurtanın 25'ini işleme aldı 21 tanesi döllendi 21'ide iyi durumdaydı transfer edilebilecek embiriyolardı ama malum 21 tanesini donduramayacağı için 8 tane 5.gün blastosit taşıyan embriyo dondurdu tabi önemli olan embriyonun sayısı değil kalitesi işte böyle canım senin kaç embriyon var tazemi transfer oldun dondurulmuşmu

Sabret bence erken kan verme derim ben verdim içim içimi yiyor yükseldi mi iki katı oldu mu düştü mü diye 😊bence gününü bekle canım🌸🌸
Eşimde aynı fikirde 10 gün durdun 3 gün daha sabret diyor 🌸 Hoş zaten herşey olacağına varır erken vermem sonucu değiştirmez. Bir çeşit sabır imtihanı . Bekleyeyim artık napalm 🦋

Back
X