- 16 Ekim 2024
- 603
- 330
- 18
- 35
- Konu Sahibi gezegendeki FS
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay maşallah sanaAmin inşallah 38 yumurta oluştu ama yemin ederim göbeğim bir şişti eğilirken bükülürken hamile kadın gibi batıyodu karnım doktoruma nefesim daralıyo artık patlıycak gibiyim dedim okadar çokki gene iyisin dedivelhasıl opuda 32 yumurta toplandı doktorum 32 tane yumurtanın 25'ini işleme aldı 21 tanesi döllendi 21'ide iyi durumdaydı transfer edilebilecek embiriyolardı ama malum 21 tanesini donduramayacağı için 8 tane 5.gün blastosit taşıyan embriyo dondurdu tabi önemli olan embriyonun sayısı değil kalitesi işte böyle canım senin kaç embriyon var tazemi transfer oldun dondurulmuşmu
Amin inşallah 38 yumurta oluştu ama yemin ederim göbeğim bir şişti eğilirken bükülürken hamile kadın gibi batıyodu karnım doktoruma nefesim daralıyo artık patlıycak gibiyim dedim okadar çokki gene iyisin dediSalı bi yaramazlık yapıcam sanki bendeberaber pozitif demek nasip olsun burda
bu arada kaç yumurtan toplandı canım.Pkosluların çok yumurtası olur diye biliyoruz hep.
Valla canım yazılarından bile okadar temiz niyetli iyi bir insan olduğun anlaşılıyor Allah o temiz kalbine göre versin inşallah vallahi çook maddi manevi yıpratıcı bir süreç bizimde ilaç tüp bebek parası embriyo çözdürme parası 2 kere verdik 280/290 bin civarı gitti Allah hepimizin yardımcısı olsun emek zayi vermesin bacım iyi haberlerin gelsin inşallahAy maşallah sanabende 7 tane falan gelişti.iki kere opu oldum.havuz yaptık.İkisinde de 6-7 saydı.ben bile ona rağmen patlayacak gibiydim yani bravo sana
İlkinde 3 tane topladım dedi.3te 3 döllendi.ikisi 3.gün donduruldu,bir tanesi 5.gün.kaliteleri en iyi kalite denildi.
İkinci opuda 6 tane topladı 5i döllendi 2si 3.günde iyi kalite donduruldu.diğer 3ünü 5.güne takip ettiler ama başaramadılar. İlk kez transfer oldum. Ben kasım ve aralıkta Opu olmuştum.Taze transfer olamadım rahim kalınlığı uygun değil diye.Biz bilerek eşimle bekledik ara verdik.Tatile falan gittik kafayı toparladık.tatil dönüşü de bu işe girişelim dedik.27 martta dönüştü.29-30 martta regl olurum demiştim ama süpriz yapıp erken geldi 25 martta.o yüzden bi sonraki reglime kaldı iş yani 25 nisan.O günden bu yana ilaçlarla git-geller ile süreç bugünlere geldi.Şükür diyorum en azından bu aşamalara gelebildik.Bazı arkadaşlarımızın spermi bile bulunmuyor ya da yumurtası.Olsa bazen embriyo oluşmuyor.Halimize binlerce kez şükürşu an 2 transfer oldum en iyi kalite olan kasım opusundan 3.gün embriyoları. Geriye 3 tane kaldı. Olur da bu başarısız olursa en az 2 kere daha deneyebileceğiz.Buna da çok şükür diyorum.İyi ki havuz yaptırıp dondurmuşum.İlaçlar allah bilir kaç para oldu yeni yıldan sonra.merkezin fiyatından ziyade ilaçların ücreti bizi çok hırpalamıştı
Çok teşekkür ederim.Burada ben asla kötü niyetli insanlar olduğunu düşünmüyorum.Hepimiz farklı yollardan da olsa aynı sınavdan geçiyoruzAmin inşallah 38 yumurta oluştu ama yemin ederim göbeğim bir şişti eğilirken bükülürken hamile kadın gibi batıyodu karnım doktoruma nefesim daralıyo artık patlıycak gibiyim dedim okadar çokki gene iyisin dedivelhasıl opuda 32 yumurta toplandı doktorum 32 tane yumurtanın 25'ini işleme aldı 21 tanesi döllendi 21'ide iyi durumdaydı transfer edilebilecek embiriyolardı ama malum 21 tanesini donduramayacağı için 8 tane 5.gün blastosit taşıyan embriyo dondurdu tabi önemli olan embriyonun sayısı değil işte böyle canım senin kaç embriyon var tazemi transfer oldun dondurulmuşmu
Valla canım yazılarından bile okadar temiz niyetli iyi bir insan olduğun anlaşılıyor Allah o temiz kalbine göre versin inşallah vallahi çook maddi manevi yıpratıcı bir süreç bizimde ilaç tüp bebek parası embriyo çözdürme parası 2 kere verdik 280/290 bin civarı gitti Allah hepimizin yardımcısı olsun emek zayi vermesin bacım iyi haberlerin gelsin inşallah![]()
Amin inşallah 38 yumurta oluştu ama yemin ederim göbeğim bir şişti eğilirken bükülürken hamile kadın gibi batıyodu karnım doktoruma nefesim daralıyo artık patlıycak gibiyim dedim okadar çokki gene iyisin dedivelhasıl opuda 32 yumurta toplandı doktorum 32 tane yumurtanın 25'ini işleme aldı 21 tanesi döllendi 21'ide iyi durumdaydı transfer edilebilecek embiriyolardı ama malum 21 tanesini donduramayacağı için 8 tane 5.gün blastosit taşıyan embriyo dondurdu tabi önemli olan embriyonun sayısı değil kalitesi işte böyle canım senin kaç embriyon var tazemi transfer oldun dondurulmuşmu
Amin amin rabbim isteyen herkes nasip etsinMerhaba kızlarrr
Pozitif olan annelerimizi tebrik ediyorum. Negatif sonuç alan anne adaylarımız güçlü olsunlar çok az kaldı mutluluğa. Benimde transfer günüm belli oldu23 mayıs cuma günü, 5.gün tek embriyo transferim olacak. Lütfen benim içinde dua edin. Özellikle Pozitif olan arkadaşlarımız bizi duasız birakmasinlar
![]()
Günaydın verdim çok şükür 12.gün 272.53 çıktı
Maşallah canım ben bugün vericem hayırlısylaGünaydın verdim çok şükür 12.gün 272.53 çıktısen ne yaptın canım
Aynen canım tutmadığı zaman dondurulmuş olan embriyonu tekrar çözdürmek için 38 bin ödüyosun +prolutex iğne 4 kutu estrofem+vitamin ellibine yakın gene gidiyoÇok teşekkür ederim.Burada ben asla kötü niyetli insanlar olduğunu düşünmüyorum.Hepimiz farklı yollardan da olsa aynı sınavdan geçiyoruzamin canım inşallah
Embriyo çözdürme diye ayrıca ücret mi var bi de?
Rabbım daim etsin inşallahGünaydın verdim çok şükür 12.gün 272.53 çıktısen ne yaptın canım
İnşallah güzel haberler verirsinMaşallah canım ben bugün vericem hayırlısyla![]()
Amin Allah razı olsunRabbım daim etsin inşallah![]()
Hayırlısı inşallah güzel düşün güzel olsun arkadaşım bebişin seninle olsunGünaydın arkadaşlar, umarım hepimiz hayalini kurduğumuz mutluluklara ulaşabiliriz21 mayısta benim transfer gunum. İlki negatif sonuçlanmıştı üstelik her şey yolunda iken. Nasip değilmiş demek ki dedim. Şimdi çok daha umutla bekliyoruz.
3 gün embriyosu bugün 12+1 bugün ıkı gün önce kan verdim 25 çıktı bakalım artış olmuş muİnşallah güzel haberler verirsinyaz buraya haber et
kacıncı günün kaçıncı gün embriyosu
İnşallah arkadaşım, umutla bekliyoruzHayırlısı inşallah güzel düşün güzel olsun arkadaşım bebişin seninle olsun![]()
Rabbim nasip etsin inşallahGünaydın arkadaşlar, umarım hepimiz hayalini kurduğumuz mutluluklara ulaşabiliriz21 mayısta benim transfer gunum. İlki negatif sonuçlanmıştı üstelik her şey yolunda iken. Nasip değilmiş demek ki dedim. Şimdi çok daha umutla bekliyoruz.
İnşallah minik mucizen seninledir3 gün embriyosu bugün 12+1 bugün ıkı gün önce kan verdim 25 çıktı bakalım artış olmuş mu![]()