- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
Bende 6 Mayıs da transfer oldum iğne saatleri işkence oldu bana da mosmor oldu yerleri ben göbekten yapıyorumkızlar herkese hayırlı olsun inşallah hepimiz güzel haberler alırız
bende 7 mayısta transfer oldum progestan iğne kullanıyor musunuz beni mahvetti totom mosmor ve üzerine yattıkça acıyorestrofem ve progestan uyku hali yapıyor sizde de aynı mı ?
Sağlıkla kucağına al inşallahTestinin son hali böyleydi işte doktorumunda dediği gibi bizim için önemli olan gebeliğin ilerlemesi onun için tam anlamıyla sevinemedim
Bende aynı günde oldumBende 6 Mayıs da transfer oldum iğne saatleri işkence oldu bana da mosmor oldu yerleri ben göbekten yapıyorum
Amin inşallah ❤ darısı isteyen herkesin başınaSağlıkla kucağına al inşallah
belirti mi bilmiyorum ama avuç içlerim ve ayak tabanlarım ateş gibi ara ara kaşık ağrısı bol bol gazBende aynı günde oldumsen neler hissediyosun ? Belirtilerin var mı ?
Bende de tam tersi üşüyorum ayaklarım buz gibi oluyorEl
belirti mi bilmiyorum ama avuç içlerim ve ayak tabanlarım ateş gibi ara ara kaşık ağrısı bol bol gazonun dışında hiç bir değişiklik yok bende
benim göbekten yaptığımda var bide progestan ampul var o sadece kalçadan yapılıyoBende 6 Mayıs da transfer oldum iğne saatleri işkence oldu bana da mosmor oldu yerleri ben göbekten yapıyorum
Canım 3.gün embriyosu için 9.gün çok erken değil mi bn 5.gün embriyosunda 10.gün vermiştim kanı boşuna üzme şimdiden kendiniKızlar bugun 9. Günümdü 3. Gün embriyosu kan verdm negatif daha yükselmez herhalde değil mi ilaçları falan bırakmadım ama tek şansımdı ve olmadı çok üzgünüm
Birazcıkta olsa çıkar diye düşünmüştüm 12. Gün tekrar vercem kan ama ne bileym olmadı herhalde inşallah bir mucize olurCanım 3.gün embriyosu için 9.gün çok erken değil mi bn 5.gün embriyosunda 10.gün vermiştim kanı boşuna üzme şimdiden kendini
5.gün embriyosu olsaydı boşuna umutlanma derdim ama şuanda senin için umut hala var inşallah sağlıca tutunmuşturBirazcıkta olsa çıkar diye düşünmüştüm 12. Gün tekrar vercem kan ama ne bileym olmadı herhalde inşallah bir mucize olur
Pregestan fitil ,progestan igne ,redostim ,vitamın ,aspirin ,estrofembenim göbekten yaptığımda var bide progestan ampul var o sadece kalçadan yapılıyosiz başka ne kullanıyorsunuz?
Sanırım duruma göre veriyor endişe etmeArkadaşlar transfer den sonra doktor herkese iğne verdimi acaba bana 9.gun kanamam oldu 10.gün igne verdi
İnşallah dua edin5.gün embriyosu olsaydı boşuna umutlanma derdim ama şuanda senin için umut hala var inşallah sağlıca tutunmuştur
Transferin hayırlı olsun inşallah positivle sonuçlanırMerhaba kızlar 7 mayısta 5.gün 4bb tek embriyo transfer oldum 2.gün çok şiddetli olan sonra azalan kasık ağrılarım oldu bu 2.transferim ilkin de de ağrım olmuştu maalesef o negatif oldu şimdi de aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun sizin belirtileriniz neler
AminAmin hepimizin insallah pozitif olur rabbim hepimize hayırlısını kolayından versin çok zor bir sınav bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?