- 17 Mart 2023
- 773
- 1.070
- 43
- 31
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
Sizi de ekledim aramıza hoşgeldiniz. Allah size pozitif haberini görmeyi bebeğinizi kucaklamayı nasip etsin.Test gününüze de az kalmışBende varım
45 yaş
1. Deneme
3. Gün embriyosu
6 Mayıs transfer oldum
17 Mayıs kan günüm
Sizi de ekliyorum.Süreciniz güzel ilerlesin ünşallahMerhaba ben de 3 mayısta opu oldum 14 embriyo olgundu 3. Güne kadar geldi ama 5. Günde elimizde yalnızca 2 tane kaldı 5aa ve 5bb onlarıdondurdular. 8 mayısta da adet oldum. Estorfeme başladım 16. Mayısta yeniden Progestron ve e2 istediler. Ve rahim kalınlığına bakılacak. Sonra transfer tarihi belli olacak. Bu ilk denemem yaşım 33.
benim göbekten yaptığımda var bide progestan ampul var o sadece kalçadan yapılıyosiz başka ne kullanıyorsunuz?
Sonu güzel olsun inşallah
Çok teşekkür ederim inşallahSizi de ekledim aramıza hoşgeldiniz. Allah size pozitif haberini görmeyi bebeğinizi kucaklamayı nasip etsin.Test gününüze de az kalmış
ahh progestan ampul kalçadan yazan yerde kalbim pıt pıt
Bol şansBen bebemi almaya gidiyorum.Şans dileyin kızlar saat 10 da transferim. 9:30 da burda olun demişlerdi.Gece uyku da tutmadıgüzel dileklerinize dualarınıza talibim
Bol şanslarVarsa önerileriniz ona da açığım
Hadi bakalım alda gel hiç stres yapma ❤Ben bebemi almaya gidiyorum.Şans dileyin kızlar saat 10 da transferim. 9:30 da burda olun demişlerdi.Gece uyku da tutmadıgüzel dileklerinize dualarınıza talibim
Sen test yaptın mı ? Ben yapmaya korkuyorumBende varım
45 yaş
1. Deneme
3. Gün embriyosu
6 Mayıs transfer oldum
17 Mayıs kan günüm
sizinde mi transfer tarihi aynı ? belirti varmı hiç ben hiçbir şey hissetmiyorumSen test yaptın mı ? Ben yapmaya korkuyorum
Erken yaprda Negatif görürüm diye çok korkuyorumSen test yaptın mı ? Ben yapmaya korkuyorum
El ayak ateş basması oldu bende pek yok gibi belirtisizinde mi transfer tarihi aynı ? belirti varmı hiç ben hiçbir şey hissetmiyorum
bende o da yokEl ayak ateş basması oldu bende pek yok gibi belirti
Zaten ıyımı kötü mü onu da anlamış değilim sanırım kullandım ilaçlar yapıyorbende o da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?