Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

İlk önce hayırlı olsun inşallah yükselir çok kafaya takma aynı günde transfer olmuşuz benim doktorum 12 gün sonra test yap dedi yarın yapıcağım inşallah hepimiz güzel haberler alırız allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

bende 35 yaş 1. deneme 3. gün embriyosu çift embriyo transferi 5 mayıs transfer oldu 17 mayıs test günü inşallah

herkesin sonucu bir olmuyor bazen geç tutunma oluyor stres yapma yarından sonra tekrar test ver 2 katına çıkması yeterli doktorun pozitif dediyse zaten için rahat olsun

transfer oldun mu canım nasıl gidiyor

herkesin sonucu bir olmuyor bazen geç tutunma oluyor stres yapma yarından sonra tekrar test ver 2 katına çıkması yeterli doktorun pozitif dediyse zaten için rahat olsun
Evet öyleymiş çok teşekkür ederim umarım herkes için en hayırlısı en güzeli olur. Sabredecem alıştım artık başka çarem yok hep iyiyi düşüneceğim ki iyi olsun.

Ya geç yerleştiyse seninkisi,biraz özgürlüğüne düşkün belki de içini ferah tut.Hayırlısıyla güzellikleriyle gelsin bebişler kan değerini takip edeceksinizdir çarşamba yine vereceksin dimi

İnşallah teşekkür ederim , 4AA ve 4BB embriyolarım . 18 Mayıs test günüm inşallah
Kusura bakmayın.bilmediğinden soruyorum.4aa 4bb falan kaçıncı gün oluyobu kalite işlerinden de anlamıyorum.Benimkiisi en iyi-iyi-orta falan diye adlandırdı da o yüzden vakıf değilim bu sınıflandırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…