- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
büyük ihtimalle daha idrara geçmemiştir erken daha canını sıkma azcık daha bekleBugün Transfer +6. clear Blue ultra erken test ile tekrar yaptım negativ çıktı.
bende 35 yaş 1. deneme 3. gün embriyosu çift embriyo transferi 5 mayıs transfer oldu 17 mayıs test günü inşallahMerhaba hanımlar,
bir çok aşamadan geçip artık son aşama olan “Transfer”sürecine girdik.
Burda birbirimize fikir danışmak,tecrübelerimizi anlatmak için bir konu açtım.Sizde katılmak isterseniz tablodan birbirimizi takip edebiliriz.Umarım hepimize hem ışık yolu olur hem de umut
herkesin sonucu bir olmuyor bazen geç tutunma oluyor stres yapma yarından sonra tekrar test ver 2 katına çıkması yeterliBen Mayıs’ın 2’sinde, yani on gün önce 5. gün embriyosu transferi oldum. Transfer günü dahil 10. günüm ve test günümdü.
Sonuç pozitif dedi doktor ama BETA HCG 33. Sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum çok düşük gibi geldi bana.
Kafayı yiyecegim artık ne zaman anksiyetem sona erecek bilmiyorum. Pozitif sonuç geliyor o bile kesin değil anlamıyorum kihelppppp
transfer oldun mu canım nasıl gidiyorBugün kontrole gittim.Estrofem başlamıştık.Dozunu arttırdı doktorum.kontrolde de sıkıntı çıkmadı.Salı tekrar kontrol ve büyük olasılıkla cuma yani 9 mayısta transfer dedişaka gibi geliyor halen.Umarım gebelik haberi de almak nasip olur da sevinçten havalara uçarız
sen test yaptın mı 17 sini bekleyecek misinBende 6. Mayista Transfer oldum dondurulmus 5. gün Embryosurabbim nasip etsin hepimize
Evet öyleymiş çok teşekkür ederim umarım herkes için en hayırlısı en güzeli olur.herkesin sonucu bir olmuyor bazen geç tutunma oluyor stres yapma yarından sonra tekrar test ver 2 katına çıkması yeterlidoktorun pozitif dediyse zaten için rahat olsun
Test yaptım ama negativ çıktı yarinibeklicem. Test günüm 15.5. sen yaptın mı ?sen test yaptın mı 17 sini bekleyecek misin
AminAh canım benim gözlerim doldu inşallah pozitif haberini de alırız.
Kuzum yarın sabah tekrar kontrolüm var ama çarşamba transfer dedi doktor. Rahim kalınlığı 7 mm olursa minimum inşallah bu çarşamba transferim varAminVignette seni bekliyorum artık.Senin belirlendi mi gün?
Aramıza hoşgeldiniz.Sizi de ekliyorum.Güzel haberleri beraber almak nasip olsunbende 35 yaş 1. deneme 3. gün embriyosu çift embriyo transferi 5 mayıs transfer oldu 17 mayıs test günü inşallah
Evet bu sabah oldum.Şimdi dinlenme modutransfer oldun mu canım nasıl gidiyor
Ya geç yerleştiyse seninkisi,biraz özgürlüğüne düşkün belki deBen Mayıs’ın 2’sinde, yani on gün önce 5. gün embriyosu transferi oldum. Transfer günü dahil 10. günüm ve test günümdü.
Sonuç pozitif dedi doktor ama BETA HCG 33. Sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum çok düşük gibi geldi bana.
Kafayı yiyecegim artık ne zaman anksiyetem sona erecek bilmiyorum. Pozitif sonuç geliyor o bile kesin değil anlamıyorum kihelppppp
Moral bozmak yok.İnşallah kanda göreceksin.Pozitif kal canım sıkma canını ilaçlarını da bırakmaTest yaptım ama negativ çıktı yarinibeklicem. Test günüm 15.5. sen yaptın mı ?
Yaaa hadi inşallah.Kaçıncı gün embriyosuydu seninkisi. 5.gün ise aynı gün test yapıyor oluruzKuzum yarın sabah tekrar kontrolüm var ama çarşamba transfer dedi doktor. Rahim kalınlığı 7 mm olursa minimum inşallah bu çarşamba transferim var
Yok kuzum 3. Gün benimYaaa hadi inşallah.Kaçıncı gün embriyosuydu seninkisi. 5.gün ise aynı gün test yapıyor oluruz
2gün aramız olacak o halde.Yok kuzum 3. Gün benim
İçim ferah nedense. Oldu diyordum o yüzden pek negative inanmıyorum.Moral bozmak yok.İnşallah kanda göreceksin.Pozitif kal canım sıkma canını ilaçlarını da bırakma
İnşallah teşekkür ederim , 4AA ve 4BB embriyolarım . 18 Mayıs test günüm inşallahSelam canım.Hayırlı uğurlu olsun.İnşallah güzel haberlerini de almak nasip olurembriyolarınız kaçıncı gün embriyosuydu ve test gününüz ne zaman.tabloya ekledim sizi de
Kusura bakmayın.bilmediğinden soruyorum.4aa 4bb falan kaçıncı gün oluyoİnşallah teşekkür ederim , 4AA ve 4BB embriyolarım . 18 Mayıs test günüm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?