• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Merhabalar 5 mayısta 5. Gün 3bc ve 6. Gün 5 ab embriyo transferi oldum. Dün 7. günüm de kan testi verdim ve 17 çıktı değerim. Bu dördüncü Transferim. 3 transferim kimyasal oldu biri de 5inci hafta düşükle sonuçlandı. Yarın test günüm doktorum 9. Gün test istiyor. Çok endişeliyim çok yıprandım bu süreçte. Tedavi sırasında sizlerden hangi testleri istediler? Bizde bir sorun bulamadılar

Yaa canım sıkıntı etme yine de.Bazen herşeyi bilmekte sıkıntı🥲 ben çok kontrolcü ve girişkenim.sanırım o yüzden soruyorum,araştırıyorum,hoşlanmadığım bişey olunca laf sokuyorum falan😂 ama evet merkezde ilgi güzel şefkat istiyor insan ve bunu alıyorum.Ama bende şunu düşünüyorum merkez için; sanki genel bir peosedür var ilaç falan olsun yani herkese onu veriyorlar onu yapıyorlar gibi🤷🏻‍♀️🥲

İnşallah tutunur bebelerimiz canım ve birbirimize haber veririz.test günüm 24ü.sen bekleyecek misin😅
Benimki 21'i test günü 5.gün embriyosu suan için belirtim yok ilkindede olmamıstı negatifti valla buda tutmuycak diye çok korkuyorum ne yalan söyliyim sende durumlar nasil belirtin varmı sıkı sıkı tutunsun inşallah bebişlerimiz dua edelim birbirimize ben arada sorarım sana yazarım test yaptınmı sonuç ne oldu diye 😂

Benimki 21'i test günü 5.gün embriyosu suan için belirtim yok ilkindede olmamıstı negatifti valla buda tutmuycak diye çok korkuyorum ne yalan söyliyim sende durumlar nasil belirtin varmı sıkı sıkı tutunsun inşallah bebişlerimiz dua edelim birbirimize ben arada sorarım sana yazarım test yaptınmı sonuç ne oldu diye 😂
Ay kız ne belirtisi daha dün koydular🤭 yapay zekaya sordum 3 gün içerde gezecekmiş hücresel olarak büyüyecekmiş aynı zamanda.4 ve 5. Günlerde tutunacakmış rahim duvarına.Hafif lekelenmeler olabilirmiş.Ondan sonra betahcg salgılayacakmış🫠🥹🥹 o yüzden belirti falan düşünmüyorum.Tek ağrım kalçadan yaptırdığım progestronun kalçamı ve bacaklarımı ağrıtması.Sırt bel ağrısı bende normalde de vardı onları saymıyorum ağrı diye😂😂

Yarın bizi unutmayın haber vermek için.😍😍kaçıncı gün embriyosuydu sizin? Off ben heyecan yaptım🤭🤭maşallah size🧿🧿🧿
Haber veririm tabi ❤🌼😅 5. Gün iki tane blast embriyo transfer edildi canım bu testi bu gün akşam üzeri yaptım işte 😍

Eklentiler

• 1000032716.webp
    1000032716.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 54
Gebelerin duası kabul olur.Bizlerde duana talibiz. Sağlıkla kucağına al🥳🥳🥳🥳🧿🧿🧿🧿🧿
Her zaman dua ediyorum bu süreç o kadar zahmetli ki Rabbim uğraşan isteyen herkese nasip etsin bizde çok zorlu yollardan geçtik rahimde polip vardı parça alındı histereskobi yapıldı yapışıklık şekil bozulluğu ne derseniz vardı buraya ulaşmak kolay olmadı benim gibi nice kadın var biliyorum o yüzden hep dua ediyorum 🤲

Back
X