• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Birşey sorabilir miyim size . Çok afedersiniz çekinerek soruyorum. Transfer başından beri kabız gibiydim bu durum normal olarak karşılanıyor diye biliyorum. Bu gün ishal gibi oldum sabahtan beri 2. Tuvalete gidişim çok endişeliyim doktoruma sormalımıyım . Başına gelen varmı acaba
Bende aynı şekilde oluyorum bazen asırı kabız bazen ishal gibi ilaçlardan galiba gene içiniz rahat etsin isterseniz doktora sorun bağırsak düzeni için bana hergün 1 bardak sade kefir öneride mesela

Birşey sorabilir miyim size . Çok afedersiniz çekinerek soruyorum. Transfer başından beri kabız gibiydim bu durum normal olarak karşılanıyor diye biliyorum. Bu gün ishal gibi oldum sabahtan beri 2. Tuvalete gidişim çok endişeliyim doktoruma sormalımıyım . Başına gelen varmı acaba
Evet ben.İshalim perşembeden beri. Dün haşlanmış patates ve haşlanmış yumurta yedim. Öğle ve akşamda pirinç pilavı lapa pişirdim biraz,yanına haşlama tavuk göğsü.iyi geldi. Ben düne kadar geçer diye bekledim ama olmadı.Lifli besleniyordum ben kabız olmayayım derken ishal oldum😂 hemşireme yazdım ilaçtan mıdır bende mi sıkıntı var diye.dedi ki ilaçlardan olabilir. Yapay zekaya sırdum,günde bi kase orman meyvesi falan yiyodum yeme dedi. günde yarım veya 1 avakado yiyorum,dün yemedim mesela. Yani lifli şeyleri kestim dün. İyiyim şimdilik ama bakalım ne olacak

Günaydın verdim çok şükür 12.gün 272.53 çıktı 😊sen ne yaptın canım
Benimde 12. Günde 269 çıktı canım doktor bidaha kan vermene gerek yok dedi 10 gün sonra kese için gidicem inşallah oda hayırlı sonuç olur rabbim herkese nasip etsin inşallah bide benim ki tek embriyo transferi, senin çiftti değil mi benimde bölünmüş olabilir mi acaba 🤭🤭😍

İlaçların yan etkisi ama mutlaka sor doktoruna

Önceki hamileliğimde 12. Haftaya kadar hergün progestan 2 ampül ve her hafta proluton iğne oldıum. Ağrısı varmıydı kesinlikle vardı ama dayanılmayacak kadar değildi. Bir de tedavi bitmiş pozitif, hamileyim, bebeğime sağlıkla kavuşma hayali var hiç takmadım o ağrıları bana sinek ısırığı gibi geldi. Ama şimdiye gelirseek 😂 bu tedavide henüz keseyi görmedik yarın kese randevum var. Transfer gününden beri kullanıyorum ve yine muhtemelen 12. Haftama kadar kullanıcam. Ama benim kalçalarım ve bacaklarım şimdiden pert. Artık psikolojik olarak mı, yaş ilerlediğinden mi bilemem ama yapacak birşey yok. Yeter ki sağlıkla gelsinler mucizelerimiz 💜🍀
Maşallah sonu güzel olacaksa çekilen çile de güzel olur yeter ki o gelsin razıyım ben de 🌸 tebrik ederim sizi de sağlıcakla kavuşun yavrunuza 🌸

Benimde 12. Günde 269 çıktı canım doktor bidaha kan vermene gerek yok dedi 10 gün sonra kese için gidicem inşallah oda hayırlı sonuç olur rabbim herkese nasip etsin inşallah bide benim ki tek embriyo transferi, senin çiftti değil mi benimde bölünmüş olabilir mi acaba 🤭🤭😍
Yeni gördüm mesajını kusura bakma çok çok sevindim maşaallah 🥰🥰bilmiyorum ki olur mu olur tek yumurta ikizi nasip bu işler Rabbim devamı getirtsin bana 14 gün kan ver dedi çarşamba vercem tekrar ama kan değeri için çok iyi dedi şükürler olsun Rabbim e 🤲🤲

Günaydın arkadaşlar, umarım hepimiz hayalini kurduğumuz mutluluklara ulaşabiliriz 🤭 21 mayısta benim transfer gunum. İlki negatif sonuçlanmıştı üstelik her şey yolunda iken. Nasip değilmiş demek ki dedim. Şimdi çok daha umutla bekliyoruz.
Bilgilerinizi verirseniz sizi de tabloya ekleyebilirim isterseniz.Allah aratmasın saha fazla,güzel neticelensin🙏🏼💝

Kızlar toplanin sabah çıkamayan 5 dk da az önce çıktı 🥹

Eklentiler

• 1000217317.webp
    1000217317.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 49
Back
X