Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Hiç bi bilgim yok. Ama muhtemelen ondan bide bi transferimde negatif geldi direk. Doktorum aklımızda soru işareti kalmasın bakalım bi dedi hemde çizik atalım şansımız artsın dedi. Allaha şükür histereskopide polip falan çıkmadı temizdi sadece çizik atıldı. Onun dışında zaten polikistik overım
Ben de de tek sorun polikistik over

Ben transfer+8 gündeyim. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Çok özür dileyerek, benim çok fazla akıntım oluyor su gibi biraz progestan fitil parçaları da geliyor beyaz beyaz. Ama fazla yani gün içinde 4-5 defa günlük ped değiştirmek zorunda kalıyorum. Böyle sanki çişimi yapıyormuşum gibi akıyor resmen mesela 2,5-3 saniye boyunca. Böyle bir şey yaşayan var mı neden olabilir fikriniz var mı?
Aynı şey bende de var. Muhtemelen fitil kaynaklı

geçen yıl oldum ben de 18 falandı
4. Tedavim ilkinde embriyo oluşmadı 2.sinde 2 adet 3 gunluk transfer olumsuz oldu 3. sünde 2 adet 4 günlük transfer olumsuz bunların hepsi taze transferdi şimdi 4.sü 4. Gun donduruldular çözüp 5. Güne ilerledi doktorum 2 adet 5. Gun transfer edildi 😅

Ben transfer+8 gündeyim. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Çok özür dileyerek, benim çok fazla akıntım oluyor su gibi biraz progestan fitil parçaları da geliyor beyaz beyaz. Ama fazla yani gün içinde 4-5 defa günlük ped değiştirmek zorunda kalıyorum. Böyle sanki çişimi yapıyormuşum gibi akıyor resmen mesela 2,5-3 saniye boyunca. Böyle bir şey yaşayan var mı neden olabilir fikriniz var mı?
Çok normal fitil etkisi arkadaşım çoğumuzda var rahat ol 🌺

4. Tedavim ilkinde embriyo oluşmadı 2.sinde 2 adet 3 gunluk transfer olumsuz oldu 3. sünde 2 adet 4 günlük transfer olumsuz bunların hepsi taze transferdi şimdi 4.sü 4. Gun donduruldular çözüp 5. Güne ilerledi doktorum 2 adet 5. Gun transfer edildi 😅
maşallah mı diyim bilemedim :)))) benim ilki 5. gün taze tek, 2.si 3. gün taze çift, bu da 3. sü 2.gün embriyosu yine çift ::))

Fitilden kaynaklı cnm. Bendede aynı şey var. Birde fitilden sonra hafif ağrı oluyor.

Kızlar dün öğlen 245 çıkmıştı sonucum bugün 8 gibi yine verdim bi akrabamız laborant bakayım dedi 353 çıktı sizce nasıll
2 günde 2 katı olması gerekiyorsa 2. Güne daha yükselir. Normal bence Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın hepiniz 🦋 Benim için de dua eder misiniz

Back
X