- 26 Nisan 2023
- 209
- 456
- 33
- 39
- Konu Sahibi gezegendeki FS
- #1.361
Seni çok iyi anlıyorum. Ben son kalan embriyomu transfer olmuştum. Stres yapma kendine canım. Sana tek tavsiyem ben öyle yaptım son embriyomdan sonra merkezi değiştirdim ki doktorumu çok seviyordum çokta iyi bir doktordur ama bişey olmuyorsa değiştirmek tazelemek gerekiyor diye düşünüyorum. İnşallah senin için bunlara hiç gerek kalmaz son embriyon sağlılı bir şekilde annesine tutunur. Ayy inşallahhhHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Benim de şanssızlığım şöyle oldu. Ankarada bilinen ve bu konuda en iyilerden bir hoca ile başladım. Birinciyi yaptık negatif geldi. Hemen ikinciye başladık sıfırdan. Transfer yapacağımız zaman benim progesteron değerimden dolayı donduralım sonraki ay yapalım denildi. Ve ben tam o ay çalışmaya başladım. 1 buçuk sene geçti neredeyse, hep doğal okur belki dedik ama olmadı. Tam yeniden yapalım dediğimizde ise şok! Tüp bebek merkezimiz el değiştirdi ve 2 yeni hoca orayı devraldılar. 2 genç hoca ile sürece devam etmek zorunda kaldık ama çok sevdik, güvendik derken 2 transfer olmasına rağmen negatif sonuçlandı. Şimdi yine ankarada başka bir yerde sıfırdan mı başlasam diyorum, eşim de hazır 1 tane var diyor. Benim de içim bulandı açıkçası.