Mayis ayi icinde hamile olmak icin cabalayanlar gelin birlikte bekleyelim

Benimde 11inde koyulaştı ben 11 12 14 15 ve dünü değerlendirdim yaklaşık 1.5 gün arayla sayılır :) bende geçen ay doktora gittim bişey çıkmadı psikolojik stres va etki eder dedi yaklaşık 4-5 aydır deniyoruz inofolic önerdi onu içiyorum..
Belirtiden sayarsak eğer ben de 2 gündür Ateş 37 çıkıyor avuçlarımın içi yanıyor başka farklı bi durum yok bakalım hayırlısı
Allah inşllah tez zamanda nasip eder bize hamileliği :) sende bi belirti vs var mı

Canım ben ateş ölçmüyorum onu bilmiyorum.. Sağ kasığımda sanki yumurtluyo gibi sızı var ama kas ağrısı da olabilir gebeliğe bağlamıyorum.. Sen ateşini ne zaman ölçüyorsun?? Digital mi??

Canım ben ateş ölçmüyorum onu bilmiyorum.. Sağ kasığımda sanki yumurtluyo gibi sızı var ama kas ağrısı da olabilir gebeliğe bağlamıyorum.. Sen ateşini ne zaman ölçüyorsun?? Digital mi??
Benimde ufakta olsa agrılarım devam ediyor.. ben baştan beri ölçmedim ateşimi ovulasyon testi kullandım.. sadece 2 gündür böyle Ateş basıyor beni yanıyorum hatta eşimde bana dokunduğunda sen yanıyosun dedi o yüzden kontrol için 2 gündür ölçüyorum

Ne zaman ölçüyorsn?? Digital ile mi??

kizlar bende ikinci bebek icin bu ayi calisanlardanim ancak mayis 5 adet oldum notmalde benm bu tarihlerde yumurtlamam lazim ancak hic akitim olmadi ben simdi yumurtlamadim mi anlayamadim sizde durumlar nasil yazarsaniz sevinirim

Bugün çalıştım yumurtlama 2 gün sonra. Yarın yine denemem gerekli mi sizce?

Canım sen naptın anlatsana ben de bu ay olmazsa yapılan. Bu süt maydanoz nasıl yapılıyor

kizlar bende ikinci bebek icin bu ayi calisanlardanim ancak mayis 5 adet oldum notmalde benm bu tarihlerde yumurtlamam lazim ancak hic akitim olmadi ben simdi yumurtlamadim mi anlayamadim sizde durumlar nasil yazarsaniz sevinirim
Belkide geç yumurtkayacaksın bu ay ovu testi kullanabilirsin

Canım sen naptın anlatsana ben de bu ay olmazsa yapılan. Bu süt maydanoz nasıl yapılıyor

Yarım kilo süte biraz maydanoz parçalayıp koyuyosun kaynatıyosun sonra bir kovaya al otur buharına etrafınıda sar weya etek giy sarmış gibi oluyo 5 gece buharına otur

Bende klomen ve sonrasında 15.05.2017 de catlatma ignesi oldum ertesi gün ve bi gün aralıkla deniyoruz pazartesi son denememiz olacak bat 29 mayıs o gün test yapılacak çok sabirsiz ve heyecanlıyım hayırlısı

Arkadaşlar 2 düşük yaptim. Genetik test yaptırdık bişey çıkmadı çok şükür. Geçen hafta rahim filmi çektirdim bu ay beklemedeyim. Rahim filminden sonra hamilelik şansı artıyor deniliyor. Varmı durumu benim gibi olan bebegim olsun istiyorum anne olmak istiyorum

Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2 düşük yaptim anne olmak istiyorum evimiz hayırlı sağlıklı evlatlarımız la taçlansın istiyoruz bu ay bende beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…