Benimde 11inde koyulaştı ben 11 12 14 15 ve dünü değerlendirdim yaklaşık 1.5 gün arayla sayılır :) bende geçen ay doktora gittim bişey çıkmadı psikolojik stres va etki eder dedi yaklaşık 4-5 aydır deniyoruz inofolic önerdi onu içiyorum..Canım cumartesi günü yani 13 Mayıs da ovu testinde çift çizgi vardı pazar öğleden sonra test yaptığımda silikleşmeye başlamıştı yani 14 Mayısda çatladı bence bende hem 14 hemde 15 mayısı değerlendirdimo zaman burda belirtikerimizi beraber paylaşalım canım.. Ben bu ay hsg çekindim doktor umutlu konuştu ilk 3 ay hamile kalma ihtimali fazlaymış allahtan hayırlısı bundan 5 ay önce doğal yolla gebe kaldım ama boş gebelikti kürtaj olmak zorunda kaldım
Canım ben ateş ölçmüyorum onu bilmiyorum.. Sağ kasığımda sanki yumurtluyo gibi sızı var ama kas ağrısı da olabilir gebeliğe bağlamıyorum.. Sen ateşini ne zaman ölçüyorsun?? Digital mi??Benimde 11inde koyulaştı ben 11 12 14 15 ve dünü değerlendirdim yaklaşık 1.5 gün arayla sayılır :) bende geçen ay doktora gittim bişey çıkmadı psikolojik stres va etki eder dedi yaklaşık 4-5 aydır deniyoruz inofolic önerdi onu içiyorum..
Belirtiden sayarsak eğer ben de 2 gündür Ateş 37 çıkıyor avuçlarımın içi yanıyor başka farklı bi durum yok bakalım hayırlısı
Allah inşllah tez zamanda nasip eder bize hamileliği :) sende bi belirti vs var mı
Benimde ufakta olsa agrılarım devam ediyor.. ben baştan beri ölçmedim ateşimi ovulasyon testi kullandım.. sadece 2 gündür böyle Ateş basıyor beni yanıyorum hatta eşimde bana dokunduğunda sen yanıyosun dedi o yüzden kontrol için 2 gündür ölçüyorumCanım ben ateş ölçmüyorum onu bilmiyorum.. Sağ kasığımda sanki yumurtluyo gibi sızı var ama kas ağrısı da olabilir gebeliğe bağlamıyorum.. Sen ateşini ne zaman ölçüyorsun?? Digital mi??
Ne zaman ölçüyorsn?? Digital ile mi??Benimde ufakta olsa agrılarım devam ediyor.. ben baştan beri ölçmedim ateşimi ovulasyon testi kullandım.. sadece 2 gündür böyle Ateş basıyor beni yanıyorum hatta eşimde bana dokunduğunda sen yanıyosun dedi o yüzden kontrol için 2 gündür ölçüyorum
Valla her an diyebilirim evet digitalNe zaman ölçüyorsn?? Digital ile mi??
Bende sabah yataktan çıkmadan ölçenleri duydum ama hiç denemedim dur bakayım bende bu ay deneyimValla her an diyebilirim evet digital
Ben öyle vucüt ısımda yükselme hissedince ölçmek istedim. Tabi eğer yumurtlama gününü kontrol edeceksen sabah yataktan çıkmadan ölçülüyormuş aynı saatteBende sabah yataktan çıkmadan ölçenleri duydum ama hiç denemedim dur bakayım bende bu ay deneyim
Bende bu ay çok çabaladım yapmadığım bana küstü :)) 5 aydır olmuyordu erken menepoz dahil herşey xenildi we çabamın sonucunu aldım bugün yaptım test pozitif çıktı allahım isteyen herkese nasip etsin
Canım birde yumurtlamanın olduğu gün ve ertesi gün dene bence başka gerek yok ben öyle yaptımBugün çalıştım yumurtlama 2 gün sonra. Yarın yine denemem gerekli mi sizce?
Belkide geç yumurtkayacaksın bu ay ovu testi kullanabilirsinkizlar bende ikinci bebek icin bu ayi calisanlardanim ancak mayis 5 adet oldum notmalde benm bu tarihlerde yumurtlamam lazim ancak hic akitim olmadi ben simdi yumurtlamadim mi anlayamadim sizde durumlar nasil yazarsaniz sevinirim
tatildeyim burda alma sansim yok artik kismet hersey allahtan hepimize saglikli sihatli evlatnasip etsinCanım birde yumurtlamanın olduğu gün ve ertesi gün dene bence başka gerek yok ben öyle yaptım
Canım sen naptın anlatsana ben de bu ay olmazsa yapılan. Bu süt maydanoz nasıl yapılıyor
Yarım kilo süte biraz maydanoz parçalayıp koyuyosun kaynatıyosun sonra bir kovaya al otur buharına etrafınıda sar weya etek giy sarmış gibi oluyo 5 gece buharına otur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?