Kızlar benim de son adet tarihi 27 nisan çocuk çalışması devam ediyor herhangi bir kist yok dendi hep. Dün aklıma bi şey takıldı eski tahlillerime baktım
TSH .8919 .27-4.1
LH 15.3 0-58.5
PROLAKTİN 28.86 4.79-23.3
FSH 3.94 0-134.8
E2 284.2 10-498 bu sonuçlar gebeliğe engel mi eylül ayına ait sonuçalrım sadece prolaktin için ilaç kullandım 2 tane vardı içinde ekimdede kimyasal gebelik oldu ondan sonra da daha göremedim gebelik yaşayan var mı böyle bir durumu. Dün bu aydan da umut kestim nerdeyse tekrar gidip yaptırmak istiyorum hormon testini(
Canım tekrar tahlil yaptırmanı tavsiye ederim.. Prolaktin çok değişken bi hormon ilaçla baskılanıp tekrar yükselebilir.. Benim genelde öyle oluyo.. Birde adetin 3. Gunu yapıldı herhalde bunlar E2 bana yüksek geldi benimki 30-40 arasıydı hatırlıyorum ve düşük olması ideal diye biliyorum ama tabiki doktor en doğrusunu söylerKızlar benim de son adet tarihi 27 nisan çocuk çalışması devam ediyor herhangi bir kist yok dendi hep. Dün aklıma bi şey takıldı eski tahlillerime baktım
TSH .8919 .27-4.1
LH 15.3 0-58.5
PROLAKTİN 28.86 4.79-23.3
FSH 3.94 0-134.8
E2 284.2 10-498 bu sonuçlar gebeliğe engel mi eylül ayına ait sonuçalrım sadece prolaktin için ilaç kullandım 2 tane vardı içinde ekimdede kimyasal gebelik oldu ondan sonra da daha göremedim gebelik yaşayan var mı böyle bir durumu. Dün bu aydan da umut kestim nerdeyse tekrar gidip yaptırmak istiyorum hormon testini(
Merhaba bat 28 Mayıs inş olmaz :) yumurtlama dönemi yeni bitti benim hayırlısı beklihadi birlikte bekleyelim bat 30 mayıs.
E2 de demek oluyor bak bana hiç o bakılmadıCanım tekrar tahlil yaptırmanı tavsiye ederim.. Prolaktin çok değişken bi hormon ilaçla baskılanıp tekrar yükselebilir.. Benim genelde öyle oluyo.. Birde adetin 3. Gunu yapıldı herhalde bunlar E2 bana yüksek geldi benimki 30-40 arasıydı hatırlıyorum ve düşük olması ideal diye biliyorum ama tabiki doktor en doğrusunu söyler
Canım e2 estradiol hormonudur canım ve rahim göğüslerin hamileliğe hazırlık ve doğurganlık ihtimalini gösterir genelde yüksek olması istenmezE2 de demek oluyor bak bana hiç o bakılmadı
Bu ay için özel bişey yaptın mı canım ve tabiki hayırlı olsunBende bu ay çok çabaladım yapmadığım bana küstü :)) 5 aydır olmuyordu erken menepoz dahil herşey xenildi we çabamın sonucunu aldım bugün yaptım test pozitif çıktı allahım isteyen herkese nasip etsin
teşekkürler cnm. Bende bakılmadı bu hormonaa . Cok onemli mi bu gorman.hatta bugun ilk defa duydum bu hormonu. ALLAH'ım daha neler öğrenicem ben ya :)Canım e2 estradiol hormonudur canım ve rahim göğüslerin hamileliğe hazırlık ve doğurganlık ihtimalini gösterir genelde yüksek olması istenmez
Bu ay için özel bişey yaptın mı canım ve tabiki hayırlı olsun
Canım bende nette adetin 3. Gunu bakılması gereken hormonlar arasında duymuştum bunu.. Evet kısmen de olsa önemli bence baktırteşekkürler cnm. Bende bakılmadı bu hormonaa . Cok onemli mi bu gorman.hatta bugun ilk defa duydum bu hormonu. ALLAH'ım daha neler öğrenicem ben ya :)
Soğan kürü çok duydum ama yapmadım keşke yapsaydımTşkrederim:) ewet soğan kürü yaptım ama 1 hafta bide süt maydanoz buharına oturdum 3 gece tek bu ay yaptım böle şeyler we oldu çok şükür çok duymuştum bu şekilde hamile kalanı çewremde
Soğan kürü çok duydum ama yapmadım keşke yapsaydımbende hsg cekindim inşallah bu ay şansım artmıştır ve tutmuştur
Anladım canım bende şöyle ilişki oldu ;Bide gün aşırı ilişki
Bu ay bende aynısını yaptım 1.5 gün arayla oldu yumurtlama zamanı ve benimde regle 10 gün kaldı ikimizde ayni durumdayız :) senin yumurtlama gün ayın kacıydıAnladım canım bende şöyle ilişki oldu ;
Perşembe akşam
Cuma akşam
Pazar sabah
Pazartesi akşam
Yani 1,5 gün ara ile ilişki oldu pazar günü yumurtam çatladı çünkü ovu testi silikleşti.. Bakalım 10 gün sonra adet günüm bekliyorum inşallah Rabbim meleğimi gönderir
Canım cumartesi günü yani 13 Mayıs da ovu testinde çift çizgi vardı pazar öğleden sonra test yaptığımda silikleşmeye başlamıştı yani 14 Mayısda çatladı bence bende hem 14 hemde 15 mayısı değerlendirdimBu ay bende aynısını yaptım 1.5 gün arayla oldu yumurtlama zamanı ve benimde regle 10 gün kaldı ikimizde ayni durumdayız :) senin yumurtlama gün ayın kacıydı
Tmm cnm baktırırımCanım bende nette adetin 3. Gunu bakılması gereken hormonlar arasında duymuştum bunu.. Evet kısmen de olsa önemli bence baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?