Mayis ayi icinde hamile olmak icin cabalayanlar gelin birlikte bekleyelim

Benim iki günüm var inşallah kırmızı kartı görmem
İnşallah mutlu haberi alırsınız. Bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım yarın günüm galiba hüsrana uğrayacağım çünkü sancım var belirtiler onu gösteriyor. Rabbim hayırlısını versin bütün isteyenlere de bana da...

Bu sene 2 düşük ve öğrendiğim kan pıhtılaşması sorunu ile bu ay korunmayı bırakıyoruz. 3 4 aydır Folik asit ve coraspine kullanıyorum. Bat 5 haziran yumurtlamaya 4 gün kaldı Hakkı'mızda hayırlısı olsun inş. Oğluşa kardeş bizede 2. bi bebişi sağ salim kavuşmayı nasip etsin Rabbim

Amin inşallah canım güzel seyler olur :)

kızlar benim belime ağrı yapıyor ve kasıklarım ağrıyor akıntım var bat 27 bugün yine test yaptım negatif . Dün yaptığım negatif teste bugün baktım ızerınden 10 saat geçmiş 2 çizgi çıkmış umutlanmak istemiyorum

İnşallah arkadaşım hepimiz bebeğimizi kucagimiza alırız insllah. Ben de 2 düşük yaptim çok zormuş Allah kimseye yaşatmasın

Aynen beni tarif ettin canım bendede bu yıl içinde 1 kimyasal 1 düşük.ve sonrasında pıhtılaşma teshisi.benimde oglum var bu ay 2. İçin ugraşıyoruz.Bat 29 mayıs

İnşallah arkadaşım hepimiz bebeğimizi kucagimiza alırız insllah. Ben de 2 düşük yaptim çok zormuş Allah kimseye yaşatmasın
Sebebini araştırdın mı canımm be çıktı sonucu Aminn Rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Aynen beni tarif ettin canım bendede bu yıl içinde 1 kimyasal 1 düşük.ve sonrasında pıhtılaşma teshisi.benimde oglum var bu ay 2. İçin ugraşıyoruz.Bat 29 mayıs
Canımm hangi genlerde mutasyon varmış bana dr hamileliği erken öğrenip 04 clexane iğne ve coraspine ile devam etcez dedi çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan Rabbim korusun oğlum 4 yaşında sorunsuz bir gebelik geçirmiştim şok oldun pıhtılaşma var denince

Gene
Sebebini araştırdın mı canımm be çıktı sonucu Aminn Rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Genetik test yaptırdık canım temiz çıktı kan pıhtılaşmasi için test yaptırdık sonuçlar çıktı fakat tatil girdi araya doktor kanda pıhtılaşma olabileceğinden supheleniyor. Bi de rahim filmi çektirdim onu da önümüzdeki hafta içi öğreneceğiz bakalım insllah hamile oluruz bu ay başladık Allah hayırlı etsin hepimizin kini insllah

İyi akşamlar bugün regli olmadım hala inşallah hayırlı haberi alırım Allah rızası için bana dua edermisiniz? Çok gerginim beklemek çok zor yaaa

baya bir gende var benimde .4 yasında oglumda sorunsuz bir gebelik yaşamıştım ama sonrası oyle olmadı malesef

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-20-15-42-50.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 34
Slm kizlar konuyu ilk actigimda hamilemiyim diye beklemedeydim sonra tabi kanda negatifi gorduk derk3n hsg istedi dojtorum ve ben klomene basladim bu ay yine ama 3. Gunu degil 5. Gunu basladim bu sefer hsg de dun cekildi sogan kuru yapiyorum ayrica sut maydanoz buharinada otuyorum bakalim bu ay neler yasiycaz :) insallah cabalarimiz bir pozitif verir hayirlisiyla kizlar

Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

baya bir gende var benimde .4 yasında oglumda sorunsuz bir gebelik yaşamıştım ama sonrası oyle olmadı malesef
İnşallah iğne ve hapla çözüme ulaşırız canımm Rabbim oğluşlara hayırlısıyla kardeş nasip eder bu ay güzel haberler paylaşırız. Benim okadar gende yok ama mthfr homozigot benimde

Eklentiler

• image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 32
İnşallah iğne ve hapla çözüme ulaşırız canımm Rabbim oğluşlara hayırlısıyla kardeş nasip eder bu ay güzel haberler paylaşırız. Benim okadar gende yok ama mthfr homozigot benimde
Hamilelik olmadığı zaman kiste dönüşüyor o sıkıntı şimdi gidince yine kist oluşmuş diyecek en sinir kısmı da bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…