Dunden beri var hadi insallah bu muberek gunde esimle de barisiriz da degerlendirebiliriz yaBeyaz akintida varsa o zaman yumurta catlamasi canim.
insallah barisirsiniz)) Merak etmeDunden beri var hadi insallah bu muberek gunde esimle de barisiriz da degerlendirebiliriz ya
Insallah canim beniminsallah barisirsiniz)) Merak etme
Bende geldim ins gezdigimiz son topik bu olur bu ay hepimiz hamis oluruz:)H buldum bitanemtopik topik geziyoz sonumuz ne olucak bakalım
Çok geçmiş olsun cnmKizlar benim kan testi negatif cikti pazartesi gunu 0.100 du bende vajen kulturu yapalim mi dedim doktora ben sik enfeksiyon olurum ya yine olmussam hic tahlil yapmadan basladik dedim dogum haneye cikardi catalda bi yerlestirdi vaj3ne aleti doktor sok felaket mantar varmis enfeksiyon varmis vajen kulturu yapti idrar kulturu yapti sonuvlar 3 gun sonra cikicak ben bu ay cok calismistim enfeksiyondan dokayida hamile kalamamis olabilirim bakalim hsg cekilcek bide adetten sonra kimset bakalim
İnşAlla cnm yaa :)Bende geldim ins gezdigimiz son topik bu olur bu ay hepimiz hamis oluruz:)
Cnm sende baydır istiyorsun ikinci bebegini . Hatıtlıyorum seni. Nasılsın :)Insallah canim benim
Evet canim gecen sene mayistan beri bekliyorum bu ay doktor kontrolunde deneyecektik ama malesef suan yumurtlama zamanim ve esimle kavgaliyiz gitti bu ayim yine bosunaCnm sende baydır istiyorsun ikinci bebegini . Hatıtlıyorum seni. Nasılsın :)
Hadi yaaEvet canim gecen sene mayistan beri bekliyorum bu ay doktor kontrolunde deneyecektik ama malesef suan yumurtlama zamanim ve esimle kavgaliyiz gitti bu ayim yine bosuna
Canım kandil günlerinde birliktelik dinimize göre uygun değil bildiğim kadarıyla... bu arada herkese hayırlı kandiller... Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin inşallah...Dunden beri var hadi insallah bu muberek gunde esimle de barisiriz da degerlendirebiliriz ya
Allah gönlüne göre versin canımm inşallah
malesef canim hala en ufak bir yumusama yokaramizdaHadi yaabarışın küslük olmaz :)
Canım kandil günlerinde birliktelik dinimize göre uygun değil bildiğim kadarıyla... bu arada herkese hayırlı kandiller... Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?