Mayis ayi icinde hamile olmak icin cabalayanlar gelin birlikte bekleyelim

Kizlar benim kan testi negatif cikti pazartesi gunu 0.100 du bende vajen kulturu yapalim mi dedim doktora ben sik enfeksiyon olurum ya yine olmussam hic tahlil yapmadan basladik dedim dogum haneye cikardi catalda bi yerlestirdi vaj3ne aleti doktor sok felaket mantar varmis enfeksiyon varmis vajen kulturu yapti idrar kulturu yapti sonuvlar 3 gun sonra cikicak ben bu ay cok calismistim enfeksiyondan dokayida hamile kalamamis olabilirim bakalim hsg cekilcek bide adetten sonra kimset bakalim

Mina_1414 canim Allah yardımcın olsun.
Bende bekliyorum daha kanamam var. adet günüm dündü. Acaba bu şekilde evde test yapsam belli olurmu. Kanamam çoğaldı biraz. Ama hiç ağrım yok.

Çok geçmiş olsun cnm

Bende varim mayis ayi icin cabaliycaz insallah

Kızlar benim de bat 2 gün geçti ama. Testte hala negatif. İnşallah klomen gecikmesi değildir. Geç döllenmedir belki de. Bir umut kandil günü...

Cnm sende baydır istiyorsun ikinci bebegini . Hatıtlıyorum seni. Nasılsın :)
Evet canim gecen sene mayistan beri bekliyorum bu ay doktor kontrolunde deneyecektik ama malesef suan yumurtlama zamanim ve esimle kavgaliyiz gitti bu ayim yine bosuna

Dunden beri var hadi insallah bu muberek gunde esimle de barisiriz da degerlendirebiliriz ya
Canım kandil günlerinde birliktelik dinimize göre uygun değil bildiğim kadarıyla... bu arada herkese hayırlı kandiller... Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin inşallah...

Merhaba arkadaslar
Bugun idrar testi yaptim hicbisey cikmdi
45 dkk sonra tekrr baktigimda ikinci cizgi silik gozukuyor bu sekilde olup hamile olan varmi acaba (

Allah gönlüne göre versin canımm inşallah

Hadi yaa barışın küslük olmaz :)
malesef canim hala en ufak bir yumusama yokaramizda tabikide olmaz kandil gecesi canim ben o anlamda demek istemedim yani mubarek gecede barisirz da yumurtlama zamanim bosa gitmez demek istedim sonucta gun asiri bir haftamiz daha var

Canım kandil günlerinde birliktelik dinimize göre uygun değil bildiğim kadarıyla... bu arada herkese hayırlı kandiller... Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin inşallah...

bende epeydir ikinci çocuk için çabalıyorum...
bu ay yeni bir bilgi öğrendim kızlar onu deniyeceğim ...sizinlede paylaşayım...
Hep deriz ya yumurtlama günlerini yakalamak diyee..bir ay içinde hamile kalma şansımız 6 günmüş,yani reglin 11inci ve 17 inci günü arası en yoğun anlarmış gebelik için
misal benşm reglim 3 mayısta başladı 13 mayıs ve 19 mayıs gğnleri arası en yüksek ihtimalmiş...umarım bu ay bu bilgi hepimize yararr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…