InsallahDeğere göre evet ama igne vurunmuatun demi 16 gün sürüyormuş etkisi diye biliyorum canim insallah hamissindir
Valla 16 gün diye biliyorum benKizlar catlatma ignesinden kac gun sonra test sonuc veriyor
Kan tahlili 11 ile 12. Gün de cikabiliyorKizlar catlatma ignesinden kac gun sonra test sonuc veriyor
Canim adet olunca bi saymaya basla 9 uncu gun bir basla bir gun yap bir gun dinlen taki yeni gelecek adetine 10 gun kalana kadar bu sefer gunleri uzun tut olur belki bu ay biraz fazla caliscan sedece17 mayıs yumurtlama günüm. 12sinden itibaren değerlendireyim diyorum.
Amin insallah tesekkur ederim allah her isteyene versinnmarbling817 canim benim topigimdeymissin hamisligin tadini cikar saglikli beslen hic bir seyi jafaya takma canim 2 gunde 1 yukselir degerin allahin izniyle tatlim
Kan tahlili 11 ile 12. Gün de cikabiliyor
Bakalim ne diyecek doktor pazartesi gunu. Ama benim 11. Gunum bugun. Haftasonu oldugu icin pazartesi cagirdi beni. Yani biraz daha sonra cikar benim sonuc heralde tabi bakalm pazartesi igne vercek mi onuda bilmiyorum pazartesi gel detayli goruselim dedi sadeceBende 12 gun sonra diye biliyorum
Benve geç bile kalmışsın tatlımBende pazartesi bi kan vereyim diyorum 16. Gun oluyor pazartesi rabbim dualarimizi kabul etsin insallah kizlar
AmiiiinnnBende pazartesi bi kan vereyim diyorum 16. Gun oluyor pazartesi rabbim dualarimizi kabul etsin insallah kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?